Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:
GTS έγραψε:Συμφωνω για το μπλε που ειχα παλαιοτερα (χαλια φωτισμος παροτι μου αρεσει το μπλε χρωμα) αλλα και το πρασινο δεν μου αρεσει. Το κοκκινο (Αουντι, Αλφα) είναι καλυτερο.

Νικο, δεν το πηρες με διζωνικο;

Όχι γιατί ο διζωνικός ήταν στην elegance (1.200 πάνω) η οποία ήταν εκτός μισθώματος. Εγώ πήρα την ambition με έξτρα το bluetooth (450 ευρώ) που ξεπέρασε μεν, αλλά κατά πολύ λίγο το μίσθωμα.

Αυτος που εχεις εχει κουμπι Auto? Εντυπώσεις από την λειτουργια του;

Το αμαξι ποσο στοιχισε σε τιμη καταλογου;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
GTS έγραψε:
Nikos! έγραψε:
GTS έγραψε:Συμφωνω για το μπλε που ειχα παλαιοτερα (χαλια φωτισμος παροτι μου αρεσει το μπλε χρωμα) αλλα και το πρασινο δεν μου αρεσει. Το κοκκινο (Αουντι, Αλφα) είναι καλυτερο.

Νικο, δεν το πηρες με διζωνικο;

Όχι γιατί ο διζωνικός ήταν στην elegance (1.200 πάνω) η οποία ήταν εκτός μισθώματος. Εγώ πήρα την ambition με έξτρα το bluetooth (450 ευρώ) που ξεπέρασε μεν, αλλά κατά πολύ λίγο το μίσθωμα.

Αυτος που εχεις εχει κουμπι Auto? Εντυπώσεις από την λειτουργια του;

Το αμαξι ποσο στοιχισε σε τιμη καταλογου;

Δεν έχει κουμπί όχι. Δεν είναι κλιματισμός, είναι air condition. Δροσίζει πάντως πάρα πολύ γρήγορα, πιο γρήγορα από το Astra πριν. Επίσης βοηθάνε και οι πίσω αεραγωγοί. Μαύρα ήταν και τα δυο, αν κάνει διαφορά.

Νομίζω το αυτοκίνητο στοίχισε 22.500 αν θυμάμαι καλά. Κάπου το πήρε το μάτι μου. :hmmm:

Στο δρόμο το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ άνετο και το μοτεράκι τα σπάει.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#158570 Μια χαρουλα. Καλοταξιδο!
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mirage έγραψε:Μια χαρουλα. Καλοταξιδο!

Ευχαριστώ!

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
Nikos! έγραψε:Ευχαριστώ! :)

drdino έγραψε:Interior harmony για σεμινάριο

Πάντως, το βρίσκω πιο ξεκούραστο από κάποια άλλα (πχ Ford) που επικρατεί ένα χάος από κουμπάκια και φωτάκια.

Έτερον εκατερον, εγώ σχολιάζω την ομοιομορφία του φωτισμού.

Κατά τα άλλα, καλοτάξιδο!
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ευχαριστώ! :)

drdino έγραψε:Interior harmony για σεμινάριο

Πάντως, το βρίσκω πιο ξεκούραστο από κάποια άλλα (πχ Ford) που επικρατεί ένα χάος από κουμπάκια και φωτάκια.

Έτερον εκατερον, εγώ σχολιάζω την ομοιομορφία του φωτισμού.

Κατά τα άλλα, καλοτάξιδο!

Ο φωτισμός θα μπορούσε να ήταν καλύτερος, πχ όλος λευκός όντως.

Δε λες πάλι καλά που δεν είναι όλος πράσινος.

Με τι ασχολούμαστε ε?

Ευχαριστώ!

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#158673 Ένα γρήγορο review τώρα που κοιμούνται οι μικρές.

Βρίσκω πολύ χρήσιμο το infotainment που νομίζω έχουν πλέον όλα τα vag.

Έχει χρήσιμες ενδείξεις όπως θερμοκρασία λαδιού και χαω, πέρα από καταναλωσεις κλπ. Επίσης από το τιμόνι μπορείς να αλλάξεις μενού, πηγή, να δεις πληροφορίες του board computer, να έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο και το call list κ.α.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ο χώρος αποσκευών απλά τεράστιος...

Εικόνα

Με έξυπνες λύσεις όπως η παρακάτω...

Εικόνα

Κι επίσης η εταζερα (στη περίπτωση που θέλεις να τη βγάλεις) αποθηκευεται στα πίσω καθίσματα και δε φαίνεται.

Από πλευράς οδηγικης συμπεριφοράς μάλλον τόσο αδιάφορο όσο είναι όλα τα vag θα έλεγα, αλλά άνετο και ήσυχο στο δρόμο. Δηλαδή ότι χρειάζεσαι για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Έχει κάποια θεματακια το πλαίσιο, δεν είναι ομοιογενες. Δηλαδή όταν περνάς ανωμαλίες ο εμπρός άξονας έχει πιο μαλακή αίσθηση από τον πίσω, που είναι ημιακαμπτος. Σε κάτι κλειστά κομμάτια που το πιεσα λίγο, δε παραπονεθηκε πάντως. Τιμόνι ελαφρύ το οποίο από κάποια χλμ και πάνω, γίνεται πιο βαρύ. Αλλά έχει αίσθηση, οκ. Καλύτερο από του astra.

Το μοτερακι του ακούγεται ωραία για diesel, δε βρήκα κάτι ενοχλητικό. Πολύ χαμηλά του λείπει μια πιο κοντή σχέση (το νιώθεις ότι τις έχουν πάει στο Θεό για να μπει 5αρι), αλλά μεσαίες πάει πάρα πολύ καλά και φαίνεται ότι δε καίει. Ψηλά με 5η αρπαζει ωραία και κάνει ήσυχο και άνετο ταξίδι.

Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι είχα μέχρι τώρα, αλλά με καλύπτει στο 100% απ'οτι είχα μέχρι τώρα, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Αν θα το αγόραζα, δε νομίζω. Μάλλον όχι.

Κάτι του λείπει και ψάχνω να βρω τι.

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#158846 Του λείπει δύναμη στον κινητήρα....Έλα οδήγησε μια τον 1.8 κ θα καταλάβεις Νικόλα...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
giannik1977 έγραψε:Του λείπει δύναμη στον κινητήρα....Έλα οδήγησε μια τον 1.8 κ θα καταλάβεις Νικόλα...

Όχι, εντάξει...δε μπορώ να πω ότι πάει άσχημα.
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
#158888 γατάκια :iconcool:

ελάτε να ξεκαπνίσουμε μία 3η να το ευχαριστηθείτε :metalo:

Πάντως πολύ όμορφο εσωτερικό, εντάξει το πράσινο μπλιάχ, και στο δικό μου είναι ακόμη ποιο εμετικό (πράσινος φωτισμός και στα όργανα στο ταμπλο)

Νίκο, αξίζει πολύ και αυτό, ειναι μεγάλο το πορτ μπαγκάζ, το διχτυ βοηθάει να μην κανουν βόλτα τα πράγματα
http://www.superskoda.com/octavia-ii/in ... a-auto-a-s

Λογικα οπου ναναι θα βγαλει και για την Octy Mk3.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Chuckie V2.0 έγραψε:γατάκια :iconcool:

Πάντως πολύ όμορφο εσωτερικό, εντάξει το πράσινο μπλιάχ, και στο δικό μου είναι ακόμη ποιο εμετικό (πράσινος φωτισμός και στα όργανα στο ταμπλο)

Νίκο, αξίζει πολύ και αυτό, ειναι μεγάλο το πορτ μπαγκάζ, το διχτυ βοηθάει να μην κανουν βόλτα τα πράγματα

Χρωστας κάτι φωτό εσύ κύριε (από τις μοντιφες)....
Τα καινούρια σήματα τα εβαλες;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#158897 Το δίχτυ έχει βγει, κάπου το πήρε το μάτι μου.

KiloMeater έγραψε:Καλά χιλιόμετρα

Τώρα το είδα, ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
giannik1977 έγραψε:
Chuckie V2.0 έγραψε:γατάκια :iconcool:

Χρωστας κάτι φωτό εσύ κύριε (από τις μοντιφες)....
Τα καινούρια σήματα τα εβαλες;

Δεν εχω βαλει ακομη το αμορτισερακι στο καπω, γιαυτό δεν τις εβγαλα :innocent:
Τα σηματα τα καινουργια μπηκαν, , δείχνουν υπεροχα στο μαυρο, έφυγε λίγο η 80-ίλα ρε παιδί μου

Επόμενη μοντίφα τα μπροστινα σινεμπλόκ, θα μπουν αυτα του Cupra, ποιο συμπαγή, το έκανε και ο Prof στο GTI και ειδε κάποια διαφορα. Αν δεν ήταν κότα λυράτη, θα έμπαινε να έγραφε :s_tongue

Και 18ες μαύρες...όταν παω δλδ για λάστιχα. Αν δεν αλλάξω γνωμη και πάλι, (φοβαμαι ότι θα κοπαναει....)
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#158947 Κρυφο φωτισμο στα ποδια οδηγου συνοδηγού, δεν εχει Νικο?

.