Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#469327 Μεγάλος μάστορας (και ο Σάκης το ίδιο) και εξαιρετικός κύριος ο Χρήστος! :metalo:

Χρόνια πολλά και καλόστριφτα και σε σένα φίλε. :superman:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
REALZEUS έγραψε:Στον Χρήστο την πας για σέρβις, ε; :lol:

Την έβαλες στην πίστα ή στο paddock έμεινες; :innocent:

Ναι την έβαλα ....
πρώτη επαφή .... καλα τα πήγαμε , εξοικειώθηκαμε μεταξύ μας ... το Φεβρουάριο καλα να είμαστε θα κάνουμε πιο σωστή βόλτα . :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By pik.
vagmag έγραψε:Εικόνα

Ελπίζω καλύτερη ...

< >

κωλαρα..... :metalo: :inlove: :superman:

ποσο ομορφο αμαξι η 997.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#469519 Να πω κάτι άσχετο με τις Porsche? Τι παίζει όταν κάποιος ρωτάει για το γνωστό συνεργείο και από κάτω του απαντάνε ότι είναι |λογοκρισία| και περνάει στο ντούκου; Είναι κάποιος κρυφός κώδικας; Από την άλλη, όταν λέμε το γνωστό συνεργείο/μαγαζί/μέρος είναι κάτι που πρέπει να το ξέρουμε όλοι και δεν αναφέρουμε ποιο είναι;
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#469523 Φαντάζομαι οι πιο παλιοί έχουν καποιο αστείο μεταξύ τους , ή κάποια προϊστορία κ σχολιάζουν ...
κ εγώ δεν κατάλαβα .
Αν θέλεις πληροφορίες ενημέρωσε με , κ σου στέλνω pm για το συνεργειο που πηγαίνω . Να μη θεωρηθεί διαφήμιση .
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#469526 Το "γνωστό" συνεργείο είναι για τους περισσότερους εδώ μέσα εντελώς άγνωστο.
Είναι και σαν ένα εσωτερικό αστείο (inside joke) για κάποιους.
Θα μείνει άγνωστο (για τους πολλούς) όπως φαίνεται...
Επίσης κάποιοι έχουν προηγούμενα, συμπάθειες και αντιπάθειες επίσης.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#469530 Και μετά ενοχλείται ο g8777 και ο BayerN που λέω τον otso Μπάμπη και τον HF .. Ρε δε γαμιέστε λέω γω πρωτοχρονιάτικα; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#469533 Το παραπάνω μπινελίκι θα πάρει πόδι πάντως. Κάποιοι το έχουν εύκολο και πρόχειρο, αυτό δεν σημαίνει πως θα το ανεχόμαστε.
Αυτή την στιγμή απολαμβάνω (?) Ηπειρώτικα κλαρίνα και δεν είμαι σε mood...
Γενικώς, κάποιοι θεωρούν πως είναι πολύ πιο γαμάτοι όταν βρίζουν τον άλλο. Εγώ δεν έχω την ίδια γνώμη. Για την ακρίβεια θεωρώ πως η ύβρις πάντα επιστρέφει σε αυτόν που την εκτοξεύει, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.
Οι πραγματικά ωραίοι άνθρωποι (και έξυπνοι), μπορούν να στολίσουν τον άλλο χωρίς να το καταλάβει...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#469549 Επειδή πάντως όλο αυτό ξεκίνησε από δική μου ερώτηση, θέλω να βάλω τα πράγματα στην θέση τους.

1) Έκανα μια ερώτηση στον συμπολίτη-κάτοχο της 911 για το αν πηγαίνει το αυτοκίνητό του σε έναν συγκεκριμένα μάστορα. Δεν την έκανα τυχαία την ερώτηση, το πλαίσιο της πινακίδας είναι του συγκεκριμένου συνεργείου. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το γνωρίζει, όπως δεν είμαι υποχρεωμένος κι εγώ να εξηγήσω ποιο είναι, άσε που θα μπορούσε να θεωρηθεί διαφήμιση. Η ερώτηση ήταν προς τον vagmag. Βλέπετε να εκνευρίζεται κανείς όταν ας πούμε ο dimvii προτείνει κάποιο συνεργείο στον Nikos! που οι υπόλοιποι δεν το γνωρίζουν;
2) Πετάχτηκε mod κιόλας να ειρωνευτεί σχετικά με το "γνωστό συνεργείο". Και HF μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Είχε γίνει χαμός με αυτό το θέμα, όπως και με τις πυραμίδες.
3) Ακολούθησαν όσα ακολούθησαν. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι ήμουν κόσμιος και δεν έβρισα κανέναν.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
Anonymous Founder έγραψε:Το παραπάνω μπινελίκι θα πάρει πόδι πάντως. Κάποιοι το έχουν εύκολο και πρόχειρο, αυτό δεν σημαίνει πως θα το ανεχόμαστε.
Αυτή την στιγμή απολαμβάνω (?) Ηπειρώτικα κλαρίνα και δεν είμαι σε mood...
Γενικώς, κάποιοι θεωρούν πως είναι πολύ πιο γαμάτοι όταν βρίζουν τον άλλο. Εγώ δεν έχω την ίδια γνώμη. Για την ακρίβεια θεωρώ πως η ύβρις πάντα επιστρέφει σε αυτόν που την εκτοξεύει, με τον ένα τρόπο ή τον άλλο.
Οι πραγματικά ωραίοι άνθρωποι (και έξυπνοι), μπορούν να στολίσουν τον άλλο χωρίς να το καταλάβει...

τώρα το είδα.

για ακόμα μια φορά κάποιοι βλέπουν μόνο την ουρά και όχι το άλογο.

ο γαματος ποιος ειναι; αυτος που προσπαθει να προστατεψει, εστω και άκομψα, μια παλιά αμαρτία που ΤΕΛΕΙΩΣΕ και πλέον έχει μείνει στη λήθη; ή αυτος που ταχα μου πεταει την χωρις ουσια εξυπναδα μονο και μονο για να τονωσει το εγώ του;

δυστυχως ακομα η ευφυια μου δεν μου επιτρεπει ή δεν θελει να μου επιτρεψει να στολιζω καποιον χωρις να το καταλαβει. diplomacy sucks!
Άβαταρ μέλους
By pik.
#469803 σωστο σε ολα του. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By vagmag
funkyreverend έγραψε:Θα έλεγα γνωστό σε όλα του. :lol:

Δλδ ;;;
Γνωριζόμαστε ;;;
Είμαστε κ μικρή πόλη !
Άβαταρ μέλους
By skous
#469838 βλέπω το :lipsealed: καυ αυτόματα ψάχνω να δώ που είναι το κουμπάκι "Like"!!