Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
#399083 Μια εξάτμιση με decat ποσους ιππους δινει στην 320? Νομιζω εχει η Supersprint για ΒΜW.
Άβαταρ μέλους
By drdino
GTS έγραψε: με decat

Έλεος.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
mirage έγραψε:^That. Σκνιπερ δεν εχεις ιδεα απο μοτερ της Ε90 σειρας. Τζαμπα το σεντονι.

< >

Πιθανοτατα εχεις δικιο...Θα ηταν καλυτερο για ολους νομιζω, εαν απλως εδινες εσυ παραπανω πληροφοριες, ωστε να ενημερωθουν και οσοι θελουν/δεν γνωριζουν, απο το να πετας την ατακα ανωτεροτητας και καλα, να την λες στον αλλον...χωρις ομως να να διαφωτιζεις επι του θεματος...

Kατα την ιδια εννοια δηλαδη οσο τζαμπα το σεντονι ηταν του sknipper, αλλο τοσο τζαμπα ψευτο-μαγκια ηταν το παραπανω ποστ σου...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#399091 +Σουστοφυλλα corvette.
Btw γουσταρω ποστ σκνιπερ ακομα και αν ειναι τζαμπα σεντονια γιατι κατι εχουν να πουνε.

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Αν είναι ήδη 6κύλινδρο ο υπερκυβισμός είναι μια πολύ καλή λύση και βολική για παλιό κινητήρα,

Δεν κατάλαβα να αναφέρεται σε Ε90.

Αυτό που λες mirage νομίζω το είχε πει και ο Μορφέας για 6κύλινδρα.
Παλιά (προ 2000) μπορούσες να κάνεις διάφορα, μετά μόνο τη βέργα για το λάδι.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#399094 Ουτε καν βεργα. Ο διμικ εχει Ε90 αμα εχουμε πιασει τις αρχαιολογιες να μου το πειτε να ξερω.

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
mirage έγραψε:+Σουστοφυλλα corvette.
Btw γουσταρω ποστ σκνιπερ ακομα και αν ειναι τζαμπα σεντονια γιατι κατι εχουν να πουνε.

< >

...Kαι παλι τζαμπα ψευτο-μαγκια ποσταρεις

Ποια γενια κινητηρων της Bmw επαιρνε supercharger? Ξερεις? Για να διορθωσεις τον sknipper, που του την λες, αλλα δεν απαντας, ποσταρεις μονο υπεργαματοσυνη της πλακας... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#399116 Ναι πασά μου οτι πεις.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
mirage έγραψε:Ουτε καν βεργα. Ε90

< >

Αυτό έμαθα κι εγώ ψάχνοντας. Η αλλαγή μοτέρ είναι μονόδρομος.

Όχι ότι απαραίτητα θα τι κάνω αλλά υπάρχει σαν σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By dimik
mirage έγραψε:Ουτε καν βεργα. Ε90

< >

Αυτό έμαθα κι εγώ ψάχνοντας. Η αλλαγή μοτέρ είναι μονόδρομος.

Όχι ότι απαραίτητα θα τι κάνω αλλά υπάρχει σαν σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
deep purple έγραψε:Ως προς την ασφάλεια, να με συμπαθάτε, αλλά εκτός από το adaptive cruise control, δεν θυμάμαι κάτι άλλο άξιο λόγου τα τελευταία χρόνια

Συγνωμη, αλλα ελπιζω να μην σοβαρολογεις. Το οτι για παραδειγμα τα δυο τελευταια μοντελα εχουν καλυτερο σκορ, σε αυστηροτερα τεστ, στα ιδια μαλιστα κιλα (Ε60 vs G30), και χωρις να χρειαστει να προχωρησει σε βελτιωσεις μετα το τεστ (δες τα σχολια για Ε39 & Ε60) δειχνει ακριβως το αντιθετο.

Ε39 -> http://euroncap.blob.core.windows.net/m ... 4stars.pdf
Ε60 -> http://euroncap.blob.core.windows.net/m ... 4stars.pdf
F10 -> http://euroncap.blob.core.windows.net/m ... 5stars.pdf
G30 -> http://euroncap.blob.core.windows.net/m ... asheet.pdf

Αλλα και περαν της ασφαλειας, το οτι τα δυο τελευταια μοντελα (F10, G30) βασιζονται στο πατωμα της 7αρας σε αντιθεση με τις προηγουμενες Ε39&Ε60 που ηταν upscale 3αρες, δειχνει ποσο καλυτερα (για το σκοπο που προοριζονται) αυτοκινητα ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Άβαταρ μέλους
By Zorz
sknipper έγραψε:Δεν ξέρω τι κάνει η δικιά σου αλλά η δικιά μου κλιματιστική εγκεφαλάρα και τα παρελκόμενά της κλείνουν τον συμπιεστή μόνο όταν φτάσει τη θερμοκρασία που θέλω και όχι ότι ξεκινάω/επιταχύνω. Ειδικά όταν έχει βράσει στο ήλιο το αυτοκίνητο (είναι και μαύρο) στα πρώτα λεπτά κυκλοφορίας η εκκίνηση είναι σε αργή κίνηση (πατινάρει πολύ ο μετατροπέας ροπής).

Ντεν έκο αυτοκίνητο, καρντιά μου. :(

Αυτό που γράφω πάντως, το έχω πετύχει λχ. ακόμα και σε service manual από Alfa 33, οπότε κάτι μου λέει ότι είναι στάνταρ συμπεριφορά σε σύγχρονα αυτοκίνητα. :iconcool:
Παρεμπιπτόντως, μιλάμε για υψηλό φορτίο κινητήρα, WOT, όχι απλώς εκκινήσεις.

drdino έγραψε:
GTS έγραψε: με decat

Έλεος.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
deep purple έγραψε:Να αγιάσει το στόμα σου. Απορώ πως δεν σου την έπεσαν ακόμη λέγοντας πως "τα καινούργια αυτοκίνητα είναι πιο ασφαλή,

+