Forum για το Ράλι Ακρόπολις
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#833737 Στο ΟΑΚΑ θα πήγαινα. Εκεί όχι. Θέλω μιάμιση ώρα να πάω με ΜΜΜ, έχουν πει ότι δεν θα επιτρέπονται αυτοκίνητα στον περιβάλλοντα χώρο, και άγνωστο πόσο χρόνο να γυρίσω.
Βάλε και την πολυκοσμία, την ορθοστασία και το ενδεχόμενο βροχής...

.
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
glf έγραψε:Τουλάχιστο να μη χαλάσουν οι διαδρομές από τίποτα ρεματιές κτλ γιατί πότε να προλάβουν να τις επισκευάσουν με τόση λασπούρα.

Το θέμα είναι ότι ακόμη και να γίνουν κουτσά-στραβά οι Ε.Δ., θα "δουλεύουν" οι κοπάνες ή θα κολλήσουμε πάνω στα βουνά ;

Εγώ πχ θέλω Σαββάτο να είμαι στο ξημέρωμα στη 1η Παύλιανη από τη κοπάνα στα Πυρρά Ηρακλέους
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#833788 https://twitter.com/KennethSepp/status/ ... 5836813696

https://twitter.com/DirtFishRally/statu ... 2942687396
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#833789 Πολύ δύσκολο η κοπάνα να είναι ανοιχτή και αν είναι, πολύ δύσκολο να είναι προσπελάσιμη.

Εδώ ήδη στα τελευταία μέτρα ήταν μόνο πέτρες ο δρόμος σε κάποια σημεία από το πρανές, οι οποίες έπεφταν από προηγούμενες βροχές.
Μετά από αυτή τη βροχή θα έχει και απίστευτη λάσπη και πέτρες...
Άβαταρ μέλους
By Himalayan
#833790 Αυτή η κοπάνα λασπωνει τρελά,σε Ακρόπολις παλιότερα είχαν κολλήσει άπειρα τζιπ, μόνο τα Niva και τα Jimny περνούσαν οριακά!
Αν δεν έχεις σοβαρό τετρακίνητο ξανασκεψου το.
Κι ας περιμένουμε τι θα γίνει με την Παύλιανη,δεν είναι καλά τα δεδομένα
Άβαταρ μέλους
By glf
#833800 Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Λαμίας και με γνώμονα την ασφάλεια πληρωμάτων και κριτών, το #shakedown που ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, #ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#833801 Τι 4κινητο, με ενα i20 θα ειμαι. Οπότε κοπάνα που να βγάζει στα πατημένα κομμάτια στο οροπέδιο της Παύλιανης δεν παίζει ;

Himalayan έγραψε:Αυτή η κοπάνα λασπωνει τρελά,σε Ακρόπολις παλιότερα είχαν κολλήσει άπειρα τζιπ, μόνο τα Niva και τα Jimny περνούσαν οριακά!
Αν δεν έχεις σοβαρό τετρακίνητο ξανασκεψου το.
Κι ας περιμένουμε τι θα γίνει με την Παύλιανη,δεν είναι καλά τα δεδομένα
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#833812 Μολις εμαθα φρεσκα δυσαρεστα νέα από Λαμία, τη Παυλιανη να ζήσουμε να τη θυμομαστε. ΑΝ γινει οι ενδιαμεσες κοπανες ειναι απροσπελαστες , μονο κανα γομαρι 4x4 (και παλι) , με μονες (δυσκολες) επιλογες προσβαση απο αφετηρια και τερματισμο
Άβαταρ μέλους
By glf
#833834 Και ακριβώς επειδή όλο και θα κολλήσει κόσμος και κοσμακης, απορώ πως θα δώσουν το οκ για τον αγώνα.
Οκ τα πιο πολλά θα είναι εντάξει, αλλά εδώ σε... στεγνές κοπάνες και είχε κολλήσει το σύμπαν από κάποιον που δεν πήγε να πάρει το αυτοκίνητο που εμποδίζει.
Φαντάσου τι έχει να γίνει άμα μπλέξουν σε λάσπες..
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#833947 μετά από 24 συνεχόμενα χρόνια στον αγώνα (και 30 σύνολο), φέτος δεν το πήρα απόφαση να ανέβω. Έχω και VIP προσκληση σήμερα από ένα χορηγό....αλλά τα βουνά είναι μάλλον απαγορευτικά και σκέφτομαι και το οικονομικό για να φύγω από Χανιά και να μην μπορώ να φτάσω. Η Παύλιανη ήταν στο πρόγραμμα :(
Οπότε next year....
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#833951 Αποτελέσματα shakedown δεν υπάρχουν, δεν έγινε?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#833952 Oxi