Δε βλέπω κακές προθέσεις.
Nikos! έγραψε:Οι Σέρρες έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια ένα πολύ ενδιαφέρον "τρακντει", 6ώρο endurance αγώνα τη Κυριακή και χρονομετρημένα/ελεύθερα το Σάββατο. Το διοργανώνουν 2 φορές το χρόνο.
https://www.facebook.com/Endurance6hrs
Ήθελα από καιρό να τρέξω αλλά δε μπορούσα να βρω χρόνο και ομάδα.
Φέτος μαζευτήκαμε 4 οδηγοί και είπαμε να πάρουμε μέρος με αυτοκίνητο της τρακσπιντ (ΜΧ5), τώρα το Φεβρουάριο (15-16). Στην ουσία νοικιάζεις από αυτούς και το κόστος περιλαμβάνει λάστιχα, τακάκια, βενζίνη, υποστήριξη και συμμετοχή.
Πριν δυο ΣΚ ανεβήκαμε πάνω για προπόνηση με το αυτοκίνητο, να δούνε και τους δυο οδηγούς που δεν έχουν τρέξει Σέρρες ποτέ. Νοικιάσαμε 3 ΜΧ5 και λιώσαμε όλο το Σάββατο.![]()
Το ΜΧ5 πολύ εύκολο, μια 3ή όλη πίστα και 4η μόνο στην ευθεία, αλλά θέλει τεχνική να κρατήσεις φόρα οπότε πρέπει να έχεις πολύ σταθερές και καθαρές γραμμές, μια κίνηση στο τιμόνι και το αφήνεις λίγο να γλιστρήσει με τα 4 στην έξοδο. Έχει σέμι, οπότε φουλ σταθερό και δεν έχει δύναμη να γυρίσει. Είναι το ΝΒ.
Νομίζω ότι αξίζει φουλ η φάση, πολύ περισσότερο από να ανεβάσεις δικό σου αμάξι επάνω και έχεις ένα γεμάτο ΣΚ με τελείως διαφορετική στρατηγική και λογική από τρακντει.
Είναι αντοχής άρα όλα παίζουν ρόλο, συνολικά 1.5 ώρα οδήγηση ο καθένας σε πλήρωμα 4 οδηγών και μάλλον θα το σπάσουμε σε 45λεπτα. Το ΜΧ5 κάθε 1.5 ώρα θέλει βενζίνη και μια φορά θα χρειαστεί τακάκια. Αλλά τα κάνουν όλα αυτοί.![]()
Το αναφέρω μήπως κάποιοι ψήνονται, λογικά έχει ακόμα θέσεις.
Μας έψησες !
Η αλήθεια είναι ότι δύο προηγούμενες φορές δεν κατάφερα να έρθω λόγω Covid κ μια λόγω προβλήματος στο αυτοκίνητο που είχαμε δηλώσει ( rx8) .
Με άλλους τρεις φίλους θα τρέξουμε με το Honda civic της τρακσπιντ !
Το mx5 θα μου την πιο οικείο , αλλά οι υπόλοιποι ήθελαν Honda .
Από τους 4 μας , οι άλλοι τρεις έχουν εμπειρία σε αγωνιστικά Καρτ κ αναβάσεις ! Ο Κουλός της παρέας θα είμαι εγώ που θα τους χαλάει τη μπουγάδα !
Ευκαιρία να γνωριστούμε επάνω !
vagmag έγραψε:Nikos! έγραψε:Οι Σέρρες έχουν ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια ένα πολύ ενδιαφέρον "τρακντει", 6ώρο endurance αγώνα τη Κυριακή και χρονομετρημένα/ελεύθερα το Σάββατο. Το διοργανώνουν 2 φορές το χρόνο.
https://www.facebook.com/Endurance6hrs
Ήθελα από καιρό να τρέξω αλλά δε μπορούσα να βρω χρόνο και ομάδα.
Φέτος μαζευτήκαμε 4 οδηγοί και είπαμε να πάρουμε μέρος με αυτοκίνητο της τρακσπιντ (ΜΧ5), τώρα το Φεβρουάριο (15-16). Στην ουσία νοικιάζεις από αυτούς και το κόστος περιλαμβάνει λάστιχα, τακάκια, βενζίνη, υποστήριξη και συμμετοχή.
Πριν δυο ΣΚ ανεβήκαμε πάνω για προπόνηση με το αυτοκίνητο, να δούνε και τους δυο οδηγούς που δεν έχουν τρέξει Σέρρες ποτέ. Νοικιάσαμε 3 ΜΧ5 και λιώσαμε όλο το Σάββατο.![]()
Το ΜΧ5 πολύ εύκολο, μια 3ή όλη πίστα και 4η μόνο στην ευθεία, αλλά θέλει τεχνική να κρατήσεις φόρα οπότε πρέπει να έχεις πολύ σταθερές και καθαρές γραμμές, μια κίνηση στο τιμόνι και το αφήνεις λίγο να γλιστρήσει με τα 4 στην έξοδο. Έχει σέμι, οπότε φουλ σταθερό και δεν έχει δύναμη να γυρίσει. Είναι το ΝΒ.
Νομίζω ότι αξίζει φουλ η φάση, πολύ περισσότερο από να ανεβάσεις δικό σου αμάξι επάνω και έχεις ένα γεμάτο ΣΚ με τελείως διαφορετική στρατηγική και λογική από τρακντει.
Είναι αντοχής άρα όλα παίζουν ρόλο, συνολικά 1.5 ώρα οδήγηση ο καθένας σε πλήρωμα 4 οδηγών και μάλλον θα το σπάσουμε σε 45λεπτα. Το ΜΧ5 κάθε 1.5 ώρα θέλει βενζίνη και μια φορά θα χρειαστεί τακάκια. Αλλά τα κάνουν όλα αυτοί.![]()
Το αναφέρω μήπως κάποιοι ψήνονται, λογικά έχει ακόμα θέσεις.
Μας έψησες !
Η αλήθεια είναι ότι δύο προηγούμενες φορές δεν κατάφερα να έρθω λόγω Covid κ μια λόγω προβλήματος στο αυτοκίνητο που είχαμε δηλώσει ( rx8) .
Με άλλους τρεις φίλους θα τρέξουμε με το Honda civic της τρακσπιντ !
Το mx5 θα μου την πιο οικείο , αλλά οι υπόλοιποι ήθελαν Honda .
Από τους 4 μας , οι άλλοι τρεις έχουν εμπειρία σε αγωνιστικά Καρτ κ αναβάσεις ! Ο Κουλός της παρέας θα είμαι εγώ που θα τους χαλάει τη μπουγάδα !
Ευκαιρία να γνωριστούμε επάνω !
Αντε ρε τελεια!
Κανόνισες προπόνηση με το Λάμπρο πριν?
< >
Απόφαση της τελευταίας στιγμής , εχθές το βράδυ !
Οι υπόλοιποι θα πάρουν μέρος το Σάββατο στο Τρακ ντεη κ ίσως αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω κανένα γύρο να εξοικειωθώ .
vagmag έγραψε:Να πω την αλήθεια τίποτα δεν κανόνισα !
Απόφαση της τελευταίας στιγμής , εχθές το βράδυ !
Οι υπόλοιποι θα πάρουν μέρος το Σάββατο στο Τρακ ντεη κ ίσως αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνω κανένα γύρο να εξοικειωθώ .
Δε ξέρω τι εμπειρία έχεις γενικά από πίστα και από Σέρρες συγκεκριμένα αλλά θα σας το πούνε και από τη τρακσπιντ ότι για να σας δώσουν αυτοκίνητα θέλουν πρώτα να σας δούνε άρα προπόνηση.
Και γενικά το συνιστώ
Τα λέμε πάνω!
< >
Θα μάθω σημερα για προπόνηση !
Ευχαριστώ
vagmag έγραψε:Πάω πολλά χρόνια κ έχω μπει με πολλά κ διάφορα οχήματα ( mx5, 350z, Saxo, 911, Prius, Elise, alpine, m5, κλπ ) , αλλά πάντα ερασιτεχνικά .
Θα μάθω σημερα για προπόνηση !
Ευχαριστώ
Α εντάξει άρα δε θα δυσκολευτεις όμως σε κάθε περίπτωση προτείνω προπόνηση με το αυτοκίνητο που θα νοικιάσετε.
< >
glf έγραψε:Εγώ ντροπή που δεν έχω πάει καμία φορά έτσι για τη βόλτα..
Έλα 15-16 φεβ
< >
Geo f1 έγραψε:Αν βρεχει τι γινεται Νικο?
Τι εννοείς? Τρέχουμε με βροχή

< >
Βοήθεια μας.

, αλλά θέλει τεχνική να κρατήσεις φόρα οπότε πρέπει να έχεις πολύ σταθερές και καθαρές γραμμές, μια κίνηση στο τιμόνι και το αφήνεις λίγο να γλιστρήσει με τα 4 στην έξοδο. Έχει σέμι, οπότε φουλ σταθερό και δεν έχει δύναμη να γυρίσει. Είναι το ΝΒ.