Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
#242 Εικόνα
Εικόνα

:s_yahoo :s_yahoo
Τελευταία επεξεργασία από Vasilakis και 03 Σεπ 2014, 01:45, έχει επεξεργασθεί 5 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
#421 Αν είναι μία πίστα που θέλω να πάω είναι το Spa, λόγω πίστας, χώρας κτλ. Όχι πως αν μου έλεγαν να πάω σε άλλη θα το αρνιόμουν. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By DAP
#226186 Για να πω την αληθεια με ενδιαφερει περισσοτερο το MGP απο την φορμουλα αλλα θα με βολευε πολυ να με πληροφορησετε αν ξερετε κανα γραφειο/κλαμπ που να αναλαμβανει ολο το ταξειδι,αεροπορικο και ομαδικο (οι λογοι πασιφανεις),σε καποιο ευρωπαικο σιρκουι.....
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#226192 Κατά τη γνώμη μου καλύτερα και πολύ οικονομικότερα είναι να τα κλείσεις από το ίντερνετ όλα και να πας μόνος σου.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#226196 Αγορι μου εγω παιδευομαι να μπω (!) στο ιντερνετ,οχι να ψαχνω κιολας......αλλα καπου τωρα κοντα ερχεται για λιγο ο ξενιτεμενος μας και θα προσπαθησω να τον αγκαρεψω......
Αλλιως θα μεινει το ονειρο ΑΛΛΑ ως γνωστο η ελπιδα πεθαινει τελευταια...... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#226211 Η πρόταση μου ειναι Monza.

Εύκολα πας αεροπορικώς, η πίστα ειναι κοντά στο Μιλανο και υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία να μείνεις και ειναι by far η καλύτερη εμπειρία αγώνα, συνολικά.

Sent from a mobile device