Forum για τη Formula 1

Α)Ποιος θελετε να παρει τον τιτλο?Β)Ποιος πιστευετε θα παρει τον τιτλο?

16
14%
16
14%
14
12%
14
12%
24
21%
24
21%
4
3%
4
3%
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#36870 Εικόνα
Γράφημα με στοιχεια του 2013

INFO
Race Date: 23 Nov 2014
First Grand Prix: 2009
Number of Laps: 55
Circuit Length: 5.554 km
Race Distance: 305.355 km
Lap Record: 1:40.279 - S Vettel (2009)

Time table Greek Time
Fri 21 November 2014
Practice 1 11:00 - 12:30
Practice 2 15:00 - 16:30
Sat 22 November 2014
Practice 3 12:00 - 13:00
Qualifying 15:00
Sun 23 November 2014
Race 15:00

Tyres Abu Dhabi - super soft, soft
Εικόνα

Onboard Hamilton 2012 Pole Lap

Alonso vs Hamilton 2013

Rosberg 1 :roll:

Rosberg 2 :shifty:

Πολυ γρηγορα νομιζω οτι περασε αυτη η χρονια..Σε 12 μερες απο σημερα θα γνωριζουμε τον πρωταθλητη του 2014..
Χαμιλτον ή Ροσμπεργκ!?!

Επισης θα δουμε για τελευταια φορα τον Φεττελ στα χρωματα της Ρεντ Μπουλ και λογικα τον Ναντο στα χρωματα τα κοκκινα...!
Μπορει να ειναι και ο τελευταιος αγωνας του Τζενσον...!!
Η προιστορια της πιστας ευνοει τον Λουη...Αλλα ποτε δεν ξερεις!!
Α μην ξεχασω...
DOUBLE POINTS in this race!!! :metalo:
Τελευταία επεξεργασία από JasonLouk και 12 Νοέμ 2014, 00:20, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά Αιτία: Πρόσθεση poll κατ' απαίτηση του Geof1
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
mikeerfol έγραψε:Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω το προαίσθημα πως δε θα δούμε τη Mercedes να κάνει το 1-2... (Come at me Silberpfeil :s_tongue)

Μετα απο ενα χαοτικο αγωνα θα κερδισει ο Ναντο με το φορτηγο κλεινοντας την καριερα του στη Φοραδα με τον πιο ενδοξο τροπο, τα fanboys θα αδειασουν πεντε κουταλιες της σουπας...
.
.
.
.
.
Ενταξει και οι υπολοιποι φερραρικοι τρεις... :superman:

Στο 167% τα fanboys... :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Yugo_para_siempre έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω το προαίσθημα πως δε θα δούμε τη Mercedes να κάνει το 1-2... (Come at me Silberpfeil :s_tongue)

Μετα απο ενα χαοτικο αγωνα θα κερδισει ο Ναντο με το φορτηγο κλεινοντας την καριερα του στη Φοραδα με τον πιο ενδοξο τροπο, τα fanboys θα αδειασουν πεντε κουταλιες της σουπας...
.
.
.
.
.
Ενταξει και οι υπολοιποι φερραρικοι τρεις... :superman:

Στο 167% τα fanboys... :s_tongue

Με ναντο-Μπάτον να κάνουν το 1-2 και τον Ron Dennis να δηλώνει μετά τον αγώνα:

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!! :twisted: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

Βλέπω και ψηφοφορία επιτέλους :s_thumbsup

ΕΔΙΤ Δε θα έπρεπε όμως η ψηφοφορία να λήξει λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα;
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#36897 Είχα βάλει 4 μέρες να τρέξει γιατί στο μυαλό μου είναι Τετάρτη αντί Τρίτη :lol: Διορθωθηκε.
Θα κλείσει πριν τον αγώνα dont worry :)
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#36904 Μην δείτε κάποιον που δεν παρακολουθεί F1 (φέτος :oops: ) αμέσως να το κάνετε θέμα. :lol:
Ξαναδιορθώνεται
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#37147 ...βέβαια ο Lewis έχει ένα κάκιστο ιστορικό λαθών στους τελευταίους αγώνες διεκδίκησης τίτλου, το οποίο θα μπορούσε να εμπλουτιστεί με την έξοδο στη Βραζιλία.

Αν ο Nico κερδίσει πανηγυρικά και ο Lewis εγκαταλείψει ή δεν βγει δεύτερος καθαρά από δική του λακαμία, τότε θα χωράει πολλή κουβέντα για το αν συνολικά το άξιζε ο Lewis περισσότερο κι ας είναι το σκορ στις νίκες ως έχει.

Γιατί αν όλα του πάνε καλά με αξιοπιστία, στρατηγικές κλπ, θέλει πολλή προσπάθεια για να μην βάλεις τον αυτόματο πιλότο και να τερματίσεις δεύτερος.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#37159 Το θεμα ειναι οτι με την βλακεια των διπλων βαθμων η τριτη θεση στον Lewis του στερει το πρωταθλημα, δηλαδη αν στο τελευταιο πιτστοπ χασει 10-12 δευτερα επιπλεον απο αστοχια μπουλονιου πχ και μετα δεν καταφερει να παρει την δευτερη θεση το πηρε ο Rosberg, ενω κανονικα θα επρεπε να τερματισει 7ος.

Ισως θα ηταν καλυτερα να γινει κατι τετοιο μηπως και παρουν πισω αυτην την βλακεια. :hmmm: :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil

Εύκολα αν και είναι η πρώτη φορά που δεν το θέλω.

Hellenic tifosi έγραψε:Η πιστα αυτή κανει το Σότσι να μοιάζει Σπα :p

+1

mikeerfol έγραψε:Όχι, τελικά είχε απορριφθεί αυτή η απόφαση.

Δηλαδή έχουμε και του χρόνου διπλούς βαθμούς με τα σημερινά δεδομένα; :(