Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#30026 Εικόνα
Γραφημα με στοιχεια του 2013

INFO
Race Date: 02 Nov 2014
Circuit Name: Circuit of The Americas
First Grand Prix: 2012
Number of Laps: 56
Circuit Length: 5.513 km
Race Distance: 308.405 km
Lap Record: 1:39.347 - S Vettel (2012)

Time Table Greek Time
Fri 31 October 2014
Practice 1 17:00 - 18:30
Practice 2 21:00 - 22:30
Sat 01 November 2014
Practice 3 17:00 - 18:00
Qualifying 20:00
Sun 02 November 2014
Race 22:00

Tyres
Soft-Medium
Εικόνα

---

Pole Lap Vettel 2012

Alonso 2 laps 2012

Επιτελους δραση ξανα.
Αλλα η ωρα του αγωνα ειναι απαγορευτικη για εμας τους τορρενταδες!!Οποτε θα τον δω Δευτερα με το καλο.

Τωρα που θα απουσιαζουν Μαρουσια και Κατερχαμ θα γινει αναπροσαρμογη στα quals?
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#30034 Πλάκα πλάκα θα είναι το πρώτο μου GP Austin που θα παρακολουθήσω... από την τηλεόραση εννοείται! :lol:
Δεν θυμάμαι καν γιατί δεν το έκανα τις περασμένες δύο φορές, όλο και κάτι καλύτερο Κυριακο-απογευματιάτικα. Περίεργος είμαι να δω τι πίστα είναι. Αν και από τα γραφικά που ανέβασε ο Γκέος, η πίστα-πριονωτό-μαχαίρι δεν με εμπνέει ιδιαίτερα.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Hellenic tifosi έγραψε:Αυτό με την πίστα ξανασκέψου το, κατά τη γνώμη μου είναι το μοναδικό καλό Τιλκεδρόμιο.

+1
-Sepang
------------
=Mονο Austin :lol:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Hellenic tifosi έγραψε:Αυτό με την πίστα ξανασκέψου το, κατά τη γνώμη μου είναι το μοναδικό καλό Τιλκεδρόμιο.

Συμφωνώ! :thumbsup:
Μου αρέσει πολύ η πίστα! :thumbsup:

Η Σεπάνγκ μου αρέσει μόνο αν την οδηγώ εγώ σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι :s_wink
από έξω με αφήνει αδιάφορο εκτός και αν γίνετε το γκλιούμ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:+Τουρκία.

RIP
:s_sorry

Αν και εκείνη ήταν ωραία από τα onboard. Στον αγώνα γινόταν λίγο βαρετή. Το Austin από την άλλη έχει στροφές που σηκώνουν διαφορετικές γραμμές και αυτό μαμάει! :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#30114 Μια χαρά είναι τα Τιλκεδρόμια, τα λάστιχα και οι σημερινές προδιαγραφές τα κάνουν βαρετές πίστες. Ακόμα περισσότερο οι προδιαγραφές της εποχής που κατασκευάστηκαν. Με τα κατάλληλα λάστιχα μεχρι και η Βαλένθια (εμετός) έδωσε καλούς αγώνες και ωραιο θέαμα, ενώ υπήρχαν φορές (πολλές) που τα περιβόητα Σπα και Σουζούκα ήταν ύπνος βαθύς.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:Ναι αλλά το Austin είναι υβρίδιο από πίστες που ήδη υπάρχουν :lol:

Ναι δεν ακούγεται καλό αλλά τελικά το αποτέλεσμα σε κερδίζει!!
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
Corto Maltese έγραψε:Μια χαρά είναι τα Τιλκεδρόμια, τα λάστιχα και οι σημερινές προδιαγραφές τα κάνουν βαρετές πίστες. Ακόμα περισσότερο οι προδιαγραφές της εποχής που κατασκευάστηκαν. Με τα κατάλληλα λάστιχα μεχρι και η Βαλένθια (εμετός) έδωσε καλούς αγώνες και ωραιο θέαμα, ενώ υπήρχαν φορές (πολλές) που τα περιβόητα Σπα και Σουζούκα ήταν ύπνος βαθύς.

Ισχύει, κατά καιρους και το Σπα δεν ηταν καλό. Αλλα διάολε, μόνο το τοπίο και η ιστορία είναι συναρπαστικά + ότι δεν βλέπει το μάτι μόνο ατέλειωτα απαίσια ασφάλτινα runoff, και δεν εχεις την αίσθηση ότι απλά κάνεις γύρω γύρω όλοι. Η πίστα ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το τοπίο, και όχι το αντίστροφο.

Το μοντέλο των Τιλκεδρομίων είναι συνήθως "laser straight - αργή στροφή", και ούτω καθ' εξής. Αντίθετα στο Austin έχει εμπνευστεί από το SIlverstone, και έχει έξυπνα φαρδύνει τις εισόδους των στροφών για να δίνει εναλλακτικές γραμμές.

Just my 2cents.
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#30172 Να μας συγχωρήσουν τα τιλκεδρόμια, αλλά αυτές είναι πίστες που ξεχωρίζουν οι άντρες απ'τα παιδιά...

Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Hellenic tifosi έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Μια χαρά είναι τα Τιλκεδρόμια, τα λάστιχα και οι σημερινές προδιαγραφές τα κάνουν βαρετές πίστες. Ακόμα περισσότερο οι προδιαγραφές της εποχής που κατασκευάστηκαν. Με τα κατάλληλα λάστιχα μεχρι και η Βαλένθια (εμετός) έδωσε καλούς αγώνες και ωραιο θέαμα, ενώ υπήρχαν φορές (πολλές) που τα περιβόητα Σπα και Σουζούκα ήταν ύπνος βαθύς.

Ισχύει, κατά καιρους και το Σπα δεν ηταν καλό. Αλλα διάολε, μόνο το τοπίο και η ιστορία είναι συναρπαστικά + ότι δεν βλέπει το μάτι μόνο ατέλειωτα απαίσια ασφάλτινα runoff, και δεν εχεις την αίσθηση ότι απλά κάνεις γύρω γύρω όλοι. Η πίστα ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το τοπίο, και όχι το αντίστροφο.

Το μοντέλο των Τιλκεδρομίων είναι συνήθως "laser straight - αργή στροφή", και ούτω καθ' εξής. Αντίθετα στο Austin έχει εμπνευστεί από το SIlverstone, και έχει έξυπνα φαρδύνει τις εισόδους των στροφών για να δίνει εναλλακτικές γραμμές.

Just my 2cents.

Χωρις ο corto να ειναι τελειως λαθος, για εμενα παιζουν τον μεγαλυτερο ρολο τα κοκκινα.