Ποινή 10 θέσεων διαβάζω ο Νορις γιατί θα αλλάξει μπαταρία.
https://x.com/f1bigdata/status/20776965 ... 6u_I7YUjdQ
< >
For the true, or the so so, petrolhead...
https://www.petrolheads.gr/

mousatos έγραψε:Αυτός που έδωσε το ΟΚ για τη μακαρένα της red bull πρέπει να φύγει με τις κλοτσιές ,
mousatos έγραψε:Αυτός που έδωσε το ΟΚ για τη μακαρένα της red bull πρέπει να φύγει με τις κλοτσιές ,Στην πρεμούρα τους να το βγάλουν φαντάζομαι το δοκιμάσανε σε αεροδυναμική σήραγγα και όλα καλά, ανοιχτό και κλειστό. Στην πίστα όμως είχε μια τεχνικά μικρή αλλά πρακτικά τεράστια διαφορά που δεν είχε υπολογιστεί, το χρόνο που απαιτείται για την επαναφορά της ροής και την άντωσης. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες βελτιώσεις που δεν λειτουργούν στην πράξη όπως στη σήραγγα αλλά αυτό ήταν σημαντικό. Και περίεργο που δεν το είχαν πιάσει στις δοκιμές. Ή το έπιασαν αλλά δεν το διόρθωσαν επαρκώς. Και εμείς μπορεί να λέμε μη τζίζ, κακό αλλά αν το δούμε από την πλευρά του οδηγού που κινδυνεέυι να σκοτωθεί κανένα συγχωροχάρτι.
sknipper έγραψε:mousatos έγραψε:Αυτός που έδωσε το ΟΚ για τη μακαρένα της red bull πρέπει να φύγει με τις κλοτσιές ,Στην πρεμούρα τους να το βγάλουν φαντάζομαι το δοκιμάσανε σε αεροδυναμική σήραγγα και όλα καλά, ανοιχτό και κλειστό. Στην πίστα όμως είχε μια τεχνικά μικρή αλλά πρακτικά τεράστια διαφορά που δεν είχε υπολογιστεί, το χρόνο που απαιτείται για την επαναφορά της ροής και την άντωσης. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες βελτιώσεις που δεν λειτουργούν στην πράξη όπως στη σήραγγα αλλά αυτό ήταν σημαντικό. Και περίεργο που δεν το είχαν πιάσει στις δοκιμές. Ή το έπιασαν αλλά δεν το διόρθωσαν επαρκώς. Και εμείς μπορεί να λέμε μη τζίζ, κακό αλλά αν το δούμε από την πλευρά του οδηγού που κινδυνεέυι να σκοτωθεί κανένα συγχωροχάρτι.
BARHonda έγραψε:Εμένα πάντως η λύση της Alpine (νομίζω) μου φαινόταν η πιο έξυπνη όπου το πίσω μέρος του flap έπεφτε προς τα πίσω αντί το εμπρός μέρος να ανεβαίνει προς τα πάνω. Αλλά για να μην υιοθετήθηκε και από άλλους σημαίνει ότι δεν είναι τόσο αποδοτική υλοποίηση