https://www.formula1.com/en/latest/arti ... CZfsiC6QUM
FIA issue statement on introduction of 'tougher' rear wing deflection tests from Chinese Grand Prix
Ζεπελιν μας τα κάνατε με τις αεροτομές.
Κλάψτε όσο θέλετε, αλλά μην ελπίζεις.
Παρήλθε η δυναστεία της πιο σιχαμένης ομάδας του σύμπαντος.
Η ιστορική McLaren ηγείται της λαμπαδηδρομιας που θα φωτίσει τις ψυχές των αγνών φιλάθλων και θα σκορπίσει το έρεβος των Hornyδων, των Μάρκων, των Μασιδων και των Madmaxηδων.

ripper έγραψε:Ότι πήρατε πήρατε Γκεακο.
Η ιστορική McLaren ηγείται της λαμπαδηδρομιας που θα φωτίσει τις ψυχές των αγνών φιλάθλων και θα σκορπίσει το έρεβος των Hornyδων, των Μάρκων, των Μασιδων και των Madmaxηδων.
Έχυσε όλη η υγιής φορμουλική κοινότητα δάκρυα συγκίνησης με το ποστ σου ριππερ μου
Η δυστυχια τους ομως ειναι οτι κανενας δε θυμαται οτι περσι πηρε κατσαρολι η Μακα. Ολοι ασχολουνται με το 4ο του Μαξ(αρου) και μαλιστα με μονοθεσιο χειροτερο απο αυτο της "πρωταθλητριας"
George_Prix έγραψε:Εγω χυνω (δακρυα συγκινησης) βλεποντας 2 κρυφες Λουιτσες να το παιζουν φανεροι ΜακΛαρενικοι. Απο οπου την αρπαξουνε (τη χαρα) ευπροσδεκτη ειναι![]()
Η δυστυχια τους ομως ειναι οτι κανενας δε θυμαται οτι περσι πηρε κατσαρολι η Μακα. Ολοι ασχολουνται με το 4ο του Μαξ(αρου) και μαλιστα με μονοθεσιο χειροτερο απο αυτο της "πρωταθλητριας"
Ε όχι και κανένας! Υπάρχει τουλάχιστον ένας στην Θεσσαλονίκη που αντιστέκεται!!!
ripper έγραψε:Ότι πήρατε πήρατε Γκεακο.
Στο τελος ξυριζουν το γαμπρο.
Εμενα με νοιαζει να μην εχουμε τα περσυνα του Μπακου που ο Λεκλερ με DRS στην μεγαλυτερη ευθεια του πρωταθληματος δεν απλειλησε ποτε τον Πιαστρι με το mini drs του.
Και επειδη παμε Κινα που εχει και εκει μια ευθειαρα ΝΑ (με το συμπαθειο) καλο ειναι να γινονται τετοιες παρεμβασεις.
NiTse έγραψε:George_Prix έγραψε:Εγω χυνω (δακρυα συγκινησης) βλεποντας 2 κρυφες Λουιτσες να το παιζουν φανεροι ΜακΛαρενικοι. Απο οπου την αρπαξουνε (τη χαρα) ευπροσδεκτη ειναι![]()
Ε όχι και κανένας! Υπάρχει τουλάχιστον ένας στην Θεσσαλονίκη που αντιστέκεται!!!
Το εχω ξαναπει το συγκεκριμενο για το Δια και θα το ξαναπω με αφορμη το ποστακι σου!
Απο μενα μεγαλο ρισπεκτ (ενω διαφωνω με το σκεπτικο του) γιατι ειναι ΒΡΑΧΟΣ στις αποψεις του. Σου λεει "στα @@ μου οι υπαλληλοι, με νοιαζει μονο η ομαδα" και το στηριζει σε καθε του ποστακι. Ολοι οι υπολοιποι που το παιζουν "οπαδοι ομαδας" πιανονται διαρκως στα πρασα να ερωτοτροπουν με συγκεκριμενους οδηγους
Yugo_para_siempre έγραψε:Πριξ.
Γινεται καποιος να γουσταρει και ομαδα και οδηγο;
Δεν με λενε πριξ αλλα απαναταω και εγω
Δυσκολο. Γιατι υπαρχει συγκρουση συμφεροντων.
Φαντασου να εισαι Λουης και Μακλαρεν (που ξεκινησαν μαζι)
Οταν ο Λουης σε μια φερραρι προσπερναει μια Μακλαρεν εκει τι κανεις? Χαιρεσαι? Λυπασαι?
Οταν η Μακλαρεν περασει τον Λουη εκει τι κανεις?
Δλδ Αλονσο-φεττελ μαχη ηθελα η φερραρι να εχει δυνατο μονοθεσιο και η rbr να σερνεται.
Τωρα?
Οταν αυτοι φυγουν απο την ομαδα, δεδομενου οτι εχουν φυγει με καλο τροπο, δεν γινεται να διατηρησεις αυτη τη συμπαθεια σε καποιο βαθμο;
Αν η ομαδα σου δεν ειναι σε καλη σεζον δεν χτυπαει κουπα και αυτος ο οδηγος τη διεκδικει με την αλλη ομαδα,
ειναι παραλογο να εχεις αρκετη υποστηριξη προς το προσωπο του;
Επισης αν η ομαδα σου ειναι σε καλη σεζον, παει για κουπα και ειναι ανετα μπροστα στη βαθμολογια.
Ομως σε εναν αγωνα η ομαδα σου δεν εχει ρυθμο, αλλα ο οδηγος που συμπαθεις διεκδικει τη νικη ειναι παραλογο να χαρεις αν την κατακτησει;
Εσεις που υποστηριζετε οδηγους και οχι οδηγο, γιατι δεν ειναι ενας.
Αν η γρια τυχαινε να εχει καλο τουτουνι δεν θα υπηρχαν αναλογες περιπτωσεις μεταξυ Μαξ και Αλονσο;
Θα σας ελεγε καποιος οτι δεν μπορειτε να εχετε συμπαθεια και στους δυο;
Οτι δεν μπορειτε αναλογα τη σεζον ή τον αγωνα να κλινετε προν τη μια ή την αλλη πλευρα λιγο περισσοτερο;