Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Νίκος Παππάς έγραψε:Τι δουλειά έχει ο Οβιέδος σε αυτή τη λίστα;

Είπαμε είναι πολύ καλός, κορυφαίος, αλλά εποχή δεν άφησε όπως οι άλλοι.

Αν είναι έτσι βάλε και τον Φεττελ μέσα αφού το 4 είναι μεγαλύτερο από το 2.

Εάν ρωτάς εμένα, δεν είναι καθαρά θέμα WDC.

ΙΜΗΟ Είναι όχι ένα, μα δύο σκαλιά ανώτερος του Βέτελ ο Οβιέδος. Βασικά, σαν οδηγό, σαν ταλέντο και σαν απόδοση τον θεωρώ τουλάχιστον ισάξιο με τους άλλοι της λίστας, και πιστεύω ότι στα 41 είναι ο οδηγός που εμπιστεύομαι περισσότερο απ' όλο το γκριντ να οδηγήσει οτιδήποτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες (και να παράξει μαγεία κάνοντάς το). Ο μόνος που βάζω στην ίδια κατηγορία από το γκριντ είναι ο 8κις.

Ακόμη και να τον βγάλεις πάντως από τη λίστα, δεν αλλάζει κάτι για το τοπ 5 (κάάάποτε). Βασικά δεν ξέρω εάν ο 0.5κις έφτασε επίπεδο Μίκα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
STK έγραψε:Όλοι ξέρουμε τι παίχτηκε το 2005, ακόμα κι εσύ που το χρησιμοποιείς για να βγάλεις την πίκρα σου.
Πάμε στον επόμενο φίλο.

Επειδη δε σας καθησε μια χρονια με τα λαστιχα μηπως να μην την αναφερουμε? :roll:

Τι δουλειά έχει ο Οβιέδος σε αυτή τη λίστα;

ΝΠ μην τα πετας ετσι αυτα :help:
Άβαταρ μέλους
By skous
diplomat έγραψε:λολολολ τοπ 5 ούτε με τους (σχετικά) μόντερν έρα δε θα μπει

8κις
Οβιέδος
Δε Μάικλ
Σένα
Προστ
Λάουντα

Ούτε με κυάλι αυτούς. Έχει δρόόόμο. :iconcool:
Καλά κάποιοι από αυτούς έχουν 3-4 τίτλους...
Ο Μαξ έχει 1,5 :)

Η ιστορία γραφεται με τίτλους. Οπότε εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανo να καταλήξει με 4 τίτλους και θα είναι τοπ-5.

Η πάνω λίστα είναι με βάση προσωπικές εμπειρίες και προτιμήσεις... Και καλύτερο παράδειγμα δεν υπάρχει μιας και έχει πχ εκτός έναν τυπακο που είχε πάρει 5...

< >
Άβαταρ μέλους
By STK
Geo f1 έγραψε:
STK έγραψε:Όλοι ξέρουμε τι παίχτηκε το 2005, ακόμα κι εσύ που το χρησιμοποιείς για να βγάλεις την πίκρα σου.
Πάμε στον επόμενο φίλο.

Επειδη δε σας καθησε μια χρονια με τα λαστιχα μηπως να μην την αναφερουμε? :roll:

Ακριβώς ότι το αναφέρεις για να βγάλεις τον MS πελάτη, αποδεικνύει -τουλάχιστον- αυτό που είπα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
skous έγραψε:Η πάνω λίστα είναι με βάση προσωπικές εμπειρίες και προτιμήσεις... Και καλύτερο παράδειγμα δεν υπάρχει μιας και έχει πχ εκτός έναν τυπακο που είχε πάρει 5...

Η σύντομη πάνω λίστα αναφέρεται στους σχετικά μόντερν έρα και δώθε. Η all-time μου λίστα έχει τοπ 5 τον Φάντζιο και GOAT τον Κλαρκ. Η λίστα προσωπικών μου προτιμήσεων είναι άλλη, και έχει GOAT τον Οβιέδο και τον Προστ.

Πάντως, για να μιλήσουμε λίγο και για τον Βερστάπεν, η recovery προσπέραση στον Εκλέρ μπαίνει στα χάιλάιτ της καριέρας του. Ειδική αναφορά πρπ να κάνουμε και στο πόσο καθαρή και τίμια γραμμή κράτησε ο Εκλέρ. Όμορφη στιγμή. Έφτασε και σε νίκες τον Νάντο.
Άβαταρ μέλους
By STK
Geo f1 έγραψε:Στην φ1 τα παραπονα σου που ειχε εκτεταμενα highlights απο τον συγκεκριμενο αγωνα.

Ότι του φανεί... την μπάλα στην εξέδρα κλασικά.
Καλά είπα πάμε στον επόμενο φίλο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#787462 :lol:
Παμε αλλη μια.

Το f1.com ειχε εκτεταμενα highlights απο τον αγωνα της Σουζουκα 2005,και τη φοβερη νικη του Κιμι.
Για να φτασει εκει ομως τοσο αυτος οσο και ο Ισπανος μπεμπης επρεπε να περασουν πολλους οδηγους.
Καποιος απο ολους αυτους (Σουμι) εφαγε 2 προσπερασεις απο την εξωτερικη.

Και το ανεφερα.
Και συ σαν απαντηση μου εφερες στο πιατο ολο το 2005.
legit :s_hang
Άβαταρ μέλους
By g8777
#787481 Κα εσύ λοιπόν,ως βαθυς μελετητής τοτ αθλήματος, χαρακτηρίζεις ΠΕΛΆΤΗ τον κατα πολλούς ΓΙΔΑ.
Δεν αντέχεται τόση γνώση, σταμάτα λίγο την διασπορά της στα φορα.
Άβαταρ μέλους
By STK
Geo f1 έγραψε::lol:
Για να φτασει εκει ομως τοσο αυτος οσο και ο Ισπανος μπεμπης επρεπε να περασουν πολλους οδηγους.
Και το ανεφερα.

Geo f1 έγραψε:Ο καλυτερος πελατης ηταν ο Σουμι για Κιμι και Ναντο.

Επειδή ισχυρίζεσαι ότι μετέφερες τι έδειχνε, δε θυμάμαι να μιλάει για πελάτες και άλλα τέτοια κομπλεξικά το video.
Να ξέρω δηλαδή αν θα κάνω παράπονα στη Liberty τελικά.

Geo f1 έγραψε:Και συ σαν απαντηση μου εφερες στο πιατο ολο το 2005.

Εγώ στην ιστορία της Suzuka αναφέρθηκα αρχικά

STK έγραψε:"Circuit Suzuka Circuit in Japan has hosted 32 Grands Prix between 1987 and 2022.

With 6 wins Michael Schumacher is the most succesful driver at this track."

Που να μην ήταν και ...πελάτης σύμφωνα με κάποιους.

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:
Παμε αλλη μια.

Το f1.com ειχε εκτεταμενα highlights απο τον αγωνα της Σουζουκα 2005,και τη φοβερη νικη του Κιμι.

Και το ανεφερα.
Και συ σαν απαντηση μου εφερες στο πιατο ολο το 2005.
Ο οποίος Σουμάχερ έτρεχε με Bridgestone τα οποία ήταν χάλια σε σχέση με τα Michelin και γι'αυτό τερμάτισε 3ος στην χρονιά μετά από 5 σερί τίτλους.

Αυτό εσύ το μεταφράζεις σαν κουλαμαρα του ενός και υπεροδηγο τον άλλον.

Τί να πεις;
Η εμπάθεια χτυπάει άλλα λεβελ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#787489 Δλδ οταν κερδιζε ηταν ΓΙΔΑΣ αλλα το 2005 ειχε Bridgestone
Αυτο βεβαια μεταφραζεται και αλλιως.
Τις αλλες χρονιες οι γαλλοι μοιραζαν λαστιχα σε williams,mclaren,renault κλπ και ειχαν διαφορετικα feedback απο καθε ομαδα..Και αλλες απαιτησεις.
Οπου αντιθετα η Φερραρι ειχαν αποκλειστικοτητα με τους Ιαπωνες και λαστιχα ταμαμ...Και βουαλα ΓΙΔΑΣ. Το 2005 ομως ηταν αλλη ιστορια και τους γυρισε μπουμεραγκ...

Τι οχι? Μονο ο γιδας?