Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Hellenic tifosi έγραψε:Αυτό που έκανε τη διαφορά στο σημερινό αγώνα είναι η μηδαμινή πτώση απόδοσης των ελαστικών. Γι' αυτό ήταν και τόσο ουδέτερος αγώνας.

Το αυτό.

Blast from the past σήμερα, λες και έτρεχαν με
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#23488 Πολύ πεσμένος και προβληματισμενος ο Button στην συνέντευξη στο BBC μετα τον αγώνα.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#23489 Από την άλλη, με δεδομένο ότι ήταν και πρώτος αγώνας στη συγκεκριμένη πίστα, λογικό ήταν να το πάνε και λίγο συντηρητικά. Του χρόνου φαντάζομαι θα επιλέξουν SS + S.

Συγνώμη και για το offtopic, αλλά θεωρώ ότι μια καλή λύση για την F1 θα ήταν να επιλέγουν οι ομάδες ελεύθερα ποσα σετ και τι θα χρειαστουν, με ένα εύλογο περιθώριο φυσικά. Π.χ, για κάθε αγώνα να δικαιούσαι συνολικα "x" σετ, και να πρέπει να δηλώσεις στην Pirelli 3 εβδομάδες πριν το τι θα χρειαστεις.
Άβαταρ μέλους
By nass
#23491 Το πόσα σετ όχι (κόστος)
Το τι δεν είναι κακή ιδέα αν και δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει η Pirelli (παραγωγή-στοκάρισμα κτλ.)
Άβαταρ μέλους
By ripper
#23494 Επίσης να δώσουμε συγχαρητήρια στην Red Bull, που παρά την αποτυχημένη προσπάθεια στην Ιαπωνία, επέμεινε και κατάφερε τελικά να βγάλει τον Ricciardo μπροστά από τον Vettel :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
nass έγραψε:Το πόσα σετ όχι (κόστος)
Το τι δεν είναι κακή ιδέα αν και δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει η Pirelli (παραγωγή-στοκάρισμα κτλ.)

Μα γι' αυτο έγραψα "δικαιούνται "x" σετ ανα αγώνα".

Δηλαδή αν το lead time της Pirelli είναι 3 εβδομάδες, και δικαιούσαι 10 σετ ανα τριήμερο, να δηλώσεις το πόσα θα χρειαστείς από το καθε ενα.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#23502 Επίσης, ενδεχομένως να θέλει μπόλικη σκέψη το τελευταίο κομμάτι της πίστας και το pit-lane. Αν βρουν τρόπο να φτιάξουν την είσοδο καλύτερα για να μην τρως μια αιωνιότητα, θα μπορέσουμε να έχουμε και εναλλακτικές στρατηγικές.

Επίσης, πρέπει να φτιαχτεί το run-off της στροφής 2, είναι γελοίο πραγματικά να μπορείς να ξακρίζεις ΤΟΣΟ πολύ και απλά να "δώσεις τη θέση σου" μετά.

Η στροφή 3 πάντως είναι πολύ εντυπωσιακη!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#23503 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:Θεωρώ ότι αν είχαν ένα κινητήρα Mercedes (έστω πελατειακό) θα ήταν το ταχύτερο μονοθέσιο.
Μου φαίνεται ότι έχουν συνολικά πολύ καλό πακέτο αλλά στην ευθεία πέφτει πουλόπουλος.

....δηλαδή ψεύταρος ο Κimi που παραπονιέται για το σκληρό μπροστινό μέρος,για το νευρικό πίσω, για την έλλειψη πρόσφυσης,για το ότι δεν μπορεί να φέρει σε ιδανική θερμοκρασία λειτουργίας τα λάστιχα,για το degradation............... για το κέρατό του το τράγιο;.........ρόμπα τον έκανες.........
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#23523 Προφανώς τα σχόλια που κάνει αφορούν ότι μπορεί να αλλάξει.
Το ότι το φετινό μονοθέσιο βολεύει καλύτερα τον Alonso δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση, άσχετα αν χαλάει η προσωπική σου ψαρόσουπα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
EDDIE_147 έγραψε:Νομίζω σε κινητήρες αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι Mercedes > Renault > Ferrari κάτι που φαίνεται και από τις πελατειακές ομάδες.
Για τις Μερκεντέ δεν το συζητώ καν, η Toro Rosso πηγαίνει υπερβολικά καλά και η Sauber πχ (βγάζω έξω Μαρούσια κλπ)... :lipsealed: :lipsealed:

Η ίδια η Ρενώ πάντως θεωρεί ότι είναι πίσω από την Φερράρι.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:Προφανώς τα σχόλια που κάνει αφορούν ότι μπορεί να αλλάξει.
Το ότι το φετινό μονοθέσιο βολεύει καλύτερα τον Alonso δεν θέλει ιδιαίτερη ανάλυση, άσχετα αν χαλάει η προσωπική σου ψαρόσουπα.

τι να αλλάξει μωρέ..... το πολύ καλό,όπως είπες,απ' το οποίο ο Raikkonen παίρνει κάκιστα αποτελέσματα....να γίνει άριστο..... για να καταφέρει να πάρει μέτρια; :vava: έχετε παραφρονήσει ή μου φαίνεται;
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
EDDIE_147 έγραψε:Εικόνα
Εικόνα

Στη Δραπετσώνα θα'χουμε καλύτερες απ'την αποπάνω. :tomato:
Απ'την αποκάτω κομματάκι δύσκολο. :iconcool:

Και νταξ μη τα παραλέτε για το τιλκεδρόμιο. Βελτιωμένη έκδοση της Βαλένθια(ς) μου φάνηκε. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
Άμπαλος έγραψε:Και νταξ μη τα παραλέτε για το τιλκεδρόμιο. Βελτιωμένη έκδοση της Βαλένθια(ς) μου φάνηκε. :hmmm:

H διαδρομή στη Βαλένθια ήταν ωραία, ειδικά το τρίτο sector :s_yes

Στην ποιότητα των αγώναν μεγάλη διαφορά δεν έχουν :lol: