Geo f1 έγραψε:Ποτε θα σταματησει η παντοκρατορεια των ταυρων μπας και δουμε κανα αγωνα της προκοπης??![]()
Έχει ήδη ξεκινήσει…κάτσε και θα δεις μέχρι την Ισπανία…
< >
Geo f1 έγραψε:Ποτε θα σταματησει η παντοκρατορεια των ταυρων μπας και δουμε κανα αγωνα της προκοπης??![]()
Nikos! έγραψε:Geo f1 έγραψε:Ποτε θα σταματησει η παντοκρατορεια των ταυρων μπας και δουμε κανα αγωνα της προκοπης??![]()
< >
g8777 έγραψε:Nikos! έγραψε:Geo f1 έγραψε:Ποτε θα σταματησει η παντοκρατορεια των ταυρων μπας και δουμε κανα αγωνα της προκοπης??![]()
< >
Βρε σατανά.
Αστους στην άγνοια τους λέμε. Τί πας και τους ανοίγεις τα μάτια.
EDDIE_147 έγραψε:Εθνικός ύμνος Μονακιοτων και λοιπών ιπποτων είναι σα φαλτσο τσάμικο.
George_Prix έγραψε:EDDIE_147 έγραψε:Εθνικός ύμνος Μονακιοτων και λοιπών ιπποτων είναι σα φαλτσο τσάμικο.
O Αλβερτος ομως ψιθυριζε τους στιχους σαν πατριωτης και πριν την εκκινηση και στην απονομη...
Ο Λεκλερακος μουγκα στον εθνικο τους υμνο και ξεκινησε να τραγουδαει στον Ιταλικο υμνο. Τραγικος
g8777 έγραψε:Όταν σφίγγουν τα καπούλια..... είναι παλιά αυτά μην τα συγκρίνουμε,δεν ξέρω γω από αυτά.![]()
Λες και είχε κανείς αμφιβολία για το ποιός θα έπαιρνε κούπα προπερσι, πέρσι, φέτος και του χρόνου.
Ακόμα και οι βογγητες το ξέρουν, απλά πρέπει να μπουν στον αργαλειό για να υφάνουν πανωσεντονο, να σκεπάσουν τα οφθαλμοφανη.
g8777 έγραψε:Προβλέπεται μεγάλη μάχη στα ελεύθερα δοκιμαστικά φέτος.
Nikos! έγραψε:REALZEUS έγραψε:Χμ, μπράβο. Αλλά Μονακό, του κώλου πίστα.
Το ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ που λέει και ο τακαρος έχει διάφορες πίστες. Άλλες γρήγορες, άλλες αργές. Άλλες εύκολες άλλες δύσκολες. Άλλες τεχνικές άλλες όχι.
Το Μονακό είναι πάντα αγώνας στρατηγικής που ξεκινάει από τη Παρασκευή και ο μισός αγώνας είναι το Σάββατο γιατί όλο το παιχνίδι είναι track position.
Μετά θέλει φοβερή διαχείριση του ρυθμού και λίγο τύχη.
Εύκολα λες του κωλου πίστα αν δε κοιτάς τις λεπτομέρειες του αγώνα.
< >
REALZEUS έγραψε:Nikos! έγραψε:REALZEUS έγραψε:Χμ, μπράβο. Αλλά Μονακό, του κώλου πίστα.
Το ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ που λέει και ο τακαρος έχει διάφορες πίστες. Άλλες γρήγορες, άλλες αργές. Άλλες εύκολες άλλες δύσκολες. Άλλες τεχνικές άλλες όχι.
Το Μονακό είναι πάντα αγώνας στρατηγικής που ξεκινάει από τη Παρασκευή και ο μισός αγώνας είναι το Σάββατο γιατί όλο το παιχνίδι είναι track position.
< >
Ο προβλήματισμός μου έχει να κάνει με το είδος της πίστας. Αν κερδίσουμε Μονακό, αλλά σερνόμαστε στις γρήγορες πίστες, να το βράσω. Monza πρέπει να κερδίσουμε!
Nikos! έγραψε:Δε ξέρω αν θα έρθουν τα πάνω κάτω αλλά σίγουρα δε θα είναι περίπατος για τον Χόρνερ και τη παρέα του.
< >

Geo f1 έγραψε:g8777 έγραψε:Όταν σφίγγουν τα καπούλια..... είναι παλιά αυτά μην τα συγκρίνουμε,δεν ξέρω γω από αυτά.![]()
Λες και είχε κανείς αμφιβολία για το ποιός θα έπαιρνε κούπα προπερσι, πέρσι, φέτος και του χρόνου.
Ακόμα και οι βογγητες το ξέρουν, απλά πρέπει να μπουν στον αργαλειό για να υφάνουν πανωσεντονο, να σκεπάσουν τα οφθαλμοφανη.
Εγω δεν τον πιστευω πλεον.![]()
Εμεις τα λεγαμε απο το Μπαχρειν οτι το 2024 δε θα ναι 2023 και ακολουθουσε χαμος ειρωνιων
g8777 έγραψε:Προβλέπεται μεγάλη μάχη στα ελεύθερα δοκιμαστικά φέτος.
![]()
Nikos! έγραψε:REALZEUS έγραψε:Nikos! έγραψε:REALZEUS έγραψε:Χμ, μπράβο. Αλλά Μονακό, του κώλου πίστα.
< >
Ο προβλήματισμός μου έχει να κάνει με το είδος της πίστας. Αν κερδίσουμε Μονακό, αλλά σερνόμαστε στις γρήγορες πίστες, να το βράσω. Monza πρέπει να κερδίσουμε!
Από πότε το Μονακό ήταν σημείο αναφοράς σε περφόρμανς του μονοθεσίου?
Επίσης κοίτα τη μεγάλη εικόνα. Όσο είμαστε πάνω από ρετπουλ είμαστε καλά.
Καμία σχέση η φετινή σεζόν με τη περσινή μέχρι στιγμής και έρχονται κι άλλες βελτιώσεις.
Δε ξέρω αν θα έρθουν τα πάνω κάτω αλλά σίγουρα δε θα είναι περίπατος για τον Χόρνερ και τη παρέα του.
< >
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]