Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
18%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
4
36%
0
N/A
1
9%
3
27%
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Geo f1 έγραψε:Ποτε θα σταματησει η παντοκρατορεια των ταυρων μπας και δουμε κανα αγωνα της προκοπης?? :rant: :rant:

Έχει ήδη ξεκινήσει…κάτσε και θα δεις μέχρι την Ισπανία…

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#865306 Εθνικός ύμνος Μονακιοτων και λοιπών ιπποτων είναι σα φαλτσο τσάμικο.
:s_no
Άβαταρ μέλους
By g8777
Nikos! έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Ποτε θα σταματησει η παντοκρατορεια των ταυρων μπας και δουμε κανα αγωνα της προκοπης?? :rant: :rant:

< >

Βρε σατανά.

Αστους στην άγνοια τους λέμε. Τί πας και τους ανοίγεις τα μάτια. :protest:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Βρε σατανά.

Αστους στην άγνοια τους λέμε. Τί πας και τους ανοίγεις τα μάτια. :protest:

:lipsealed:
Μα ο g ρε Νικε εχει δεδομενο οτι οι τιτλοι ειναι κλειδωμενοι και του 2024 + 2025 και γραφουν Μαξ Βερσταπεν. Δηλαδη μας δουλευει? :s_wink
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
EDDIE_147 έγραψε:Εθνικός ύμνος Μονακιοτων και λοιπών ιπποτων είναι σα φαλτσο τσάμικο.

O Αλβερτος ομως ψιθυριζε τους στιχους σαν πατριωτης και πριν την εκκινηση και στην απονομη...

Ο Λεκλερακος μουγκα στον εθνικο τους υμνο και ξεκινησε να τραγουδαει στον Ιταλικο υμνο. Τραγικος :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#865313 Γκεακο ακόμα και εγώ δεν είμαι ικανός να σε δουλέψω. Όσο και να το ήθελα ( που δεν).
Μόνο ένας Red Army 7 θα μπορούσε, αλλά ούτε αυτό συνέβη ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#865314 Αφού είδαμε άλλο ένα βάθρο χωρίς Μαξ, είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Όλοι ξέραμε ότι χθες παίχτηκε όλος ο αγώνας, αλλά ότι θα τελείωναν αγώνα με 74 γύρους με κίτρινα, δεν το περιμέναμε...
Περίμενα περισσότερα SC....

Οι ψαλίδες έχουν κλείσει πάντως για τους 3 και παίζει πλέον η πίστα το ρόλο της όπως ήταν πριν μερικές χρονιές...

.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Εθνικός ύμνος Μονακιοτων και λοιπών ιπποτων είναι σα φαλτσο τσάμικο.

O Αλβερτος ομως ψιθυριζε τους στιχους σαν πατριωτης και πριν την εκκινηση και στην απονομη...

Ο Λεκλερακος μουγκα στον εθνικο τους υμνο και ξεκινησε να τραγουδαει στον Ιταλικο υμνο. Τραγικος :thumbsdown:

Συμφωνώ. Να του πάρουν πίσω το κύπελλο!

@γκεάκο, ο Τζι ξέρει τα πάντα αλλά δε μιλάει γιατί έχει υπογράψει NDA και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη κουβέντα

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Όταν σφίγγουν τα καπούλια..... είναι παλιά αυτά μην τα συγκρίνουμε,δεν ξέρω γω από αυτά. :roll:

Λες και είχε κανείς αμφιβολία για το ποιός θα έπαιρνε κούπα προπερσι, πέρσι, φέτος και του χρόνου.

Ακόμα και οι βογγητες το ξέρουν, απλά πρέπει να μπουν στον αργαλειό για να υφάνουν πανωσεντονο, να σκεπάσουν τα οφθαλμοφανη.

Εγω δεν τον πιστευω πλεον. :s_tongue

Εμεις τα λεγαμε απο το Μπαχρειν οτι το 2024 δε θα ναι 2023 και ακολουθουσε χαμος ειρωνιων :s_cool

g8777 έγραψε:Προβλέπεται μεγάλη μάχη στα ελεύθερα δοκιμαστικά φέτος.

:s_whiteflag :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Χμ, μπράβο. Αλλά Μονακό, του κώλου πίστα. :s_dunno

Το ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ που λέει και ο τακαρος έχει διάφορες πίστες. Άλλες γρήγορες, άλλες αργές. Άλλες εύκολες άλλες δύσκολες. Άλλες τεχνικές άλλες όχι.

Το Μονακό είναι πάντα αγώνας στρατηγικής που ξεκινάει από τη Παρασκευή και ο μισός αγώνας είναι το Σάββατο γιατί όλο το παιχνίδι είναι track position.

Μετά θέλει φοβερή διαχείριση του ρυθμού και λίγο τύχη.

Εύκολα λες του κωλου πίστα αν δε κοιτάς τις λεπτομέρειες του αγώνα.

< >

Ο προβλήματισμός μου έχει να κάνει με το είδος της πίστας. Αν κερδίσουμε Μονακό, αλλά σερνόμαστε στις γρήγορες πίστες, να το βράσω. Monza πρέπει να κερδίσουμε! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Το ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ που λέει και ο τακαρος έχει διάφορες πίστες. Άλλες γρήγορες, άλλες αργές. Άλλες εύκολες άλλες δύσκολες. Άλλες τεχνικές άλλες όχι.

Το Μονακό είναι πάντα αγώνας στρατηγικής που ξεκινάει από τη Παρασκευή και ο μισός αγώνας είναι το Σάββατο γιατί όλο το παιχνίδι είναι track position.

< >

Ο προβλήματισμός μου έχει να κάνει με το είδος της πίστας. Αν κερδίσουμε Μονακό, αλλά σερνόμαστε στις γρήγορες πίστες, να το βράσω. Monza πρέπει να κερδίσουμε! :rtfm:

Από πότε το Μονακό ήταν σημείο αναφοράς σε περφόρμανς του μονοθεσίου?

Επίσης κοίτα τη μεγάλη εικόνα. Όσο είμαστε πάνω από ρετπουλ είμαστε καλά.

Καμία σχέση η φετινή σεζόν με τη περσινή μέχρι στιγμής και έρχονται κι άλλες βελτιώσεις.

Δε ξέρω αν θα έρθουν τα πάνω κάτω αλλά σίγουρα δε θα είναι περίπατος για τον Χόρνερ και τη παρέα του.

< >
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Nikos! έγραψε:Δε ξέρω αν θα έρθουν τα πάνω κάτω αλλά σίγουρα δε θα είναι περίπατος για τον Χόρνερ και τη παρέα του.

< >

Ελπίζω να μην λέμε Famous Last Words σε
2-3 μήνες
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:
g8777 έγραψε:Όταν σφίγγουν τα καπούλια..... είναι παλιά αυτά μην τα συγκρίνουμε,δεν ξέρω γω από αυτά. :roll:

Λες και είχε κανείς αμφιβολία για το ποιός θα έπαιρνε κούπα προπερσι, πέρσι, φέτος και του χρόνου.

Ακόμα και οι βογγητες το ξέρουν, απλά πρέπει να μπουν στον αργαλειό για να υφάνουν πανωσεντονο, να σκεπάσουν τα οφθαλμοφανη.

Εγω δεν τον πιστευω πλεον. :s_tongue

Εμεις τα λεγαμε απο το Μπαχρειν οτι το 2024 δε θα ναι 2023 και ακολουθουσε χαμος ειρωνιων :s_cool

g8777 έγραψε:Προβλέπεται μεγάλη μάχη στα ελεύθερα δοκιμαστικά φέτος.

:s_whiteflag :s_whiteflag

Και εσείς τα λέγατε όλα αυτά γιατί.....;;;

Τα είπε ο Γιώργης Αυτιας όταν είδε τα μερομήνια; :hmmm:

Ειλικρινά, έχεις ακόμα αμφιβολία για την κούπα φέτος και του χρόνου;;

Γκεακο εμένα θα ακούς, να φαληρισεις την stoiximan. Στα έχω γράψει από τις δοκιμές του Φλεβάρη του 22 πώς θα πάει η δουλειά. :s_empathy

Απ το 2026 όμως εφοδιασου με δγιο επικαθημενα Vicks .

26/05/2024
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Από πότε το Μονακό ήταν σημείο αναφοράς σε περφόρμανς του μονοθεσίου?

Επίσης κοίτα τη μεγάλη εικόνα. Όσο είμαστε πάνω από ρετπουλ είμαστε καλά.

Καμία σχέση η φετινή σεζόν με τη περσινή μέχρι στιγμής και έρχονται κι άλλες βελτιώσεις.

Δε ξέρω αν θα έρθουν τα πάνω κάτω αλλά σίγουρα δε θα είναι περίπατος για τον Χόρνερ και τη παρέα του.

< >

Ενώ τα τελευταία χρόνια το μονοθέσιο ήταν γρήγορο στις ευθείες, η τελευταία "αναβάθμιση". έκοψε αρκετή ταχύτητα στην ευθεία. Αυτό φοβάμαι και για αυτό δεν θεωρώ καλό οιωνό την νίκη στο Micky Mouse circuit.