Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
14%
2
29%
1
14%
0
N/A
2
29%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Απομακρύνσου από Γκέακο. Κολλάει.

Ολοκληρο Εντυ εκανα το προηγουμενο ποστ για να τον βαλω στο παιχνιδι το Γκεο κι εσυ μου λες να τον πεταξω σαν την τριχα απο το προζυμι? :omg:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#790913 Dominant μονοθέσιο. Είπε ο γαϊδαρος τον πετινό κεφάλα. 7,5 φορές.
και με τη ferrari να κάνει χαρακίρι 7,5 φορές. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#790917 Mercedes 447 points

M. Verstappen Red Bull 416 points

Περσυ ο Μαξ ηταν ο πιο consistent με οχι το καλυτερο μονοθεσιο.
Φετος που το εχει ειναι απλα ΑΛΙΕΝ.

Ωριμοτητα, ταχυτητα, καθαρο μυαλο (τις περισσοτερες φορες)

Κατανταει λιγο αστειο η συνεχης προσπαθεια μειωσης στον μικροκοσμο του petrolheads.
:s_biggrin
Δεν πειραζει.... :s_cool

George τι σου λεει ο g βρε συ? :roll:

Περι Ντανιελ το πουλακι πεταξε...Οι θεσεις εκλεισαν. Δεν εχει να αποδειξει κατι πλεον. Του εκατσε μια καλη στρατηγικη με τα ελαστικα σε μια πιστα που του αρεσει και πηρε το αποτελεσμα. Αφου εκανε την πιπα του στον Γιουκι.

Επομενη σταση BRAZIL....

Ποποποπο τι αγωνα ειχε κανει το 2021 εκει ο Λουης!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:George τι σου λεει ο g βρε συ? :roll:

Οτι πρεπει να διαλεξω αναμεσα σε αυτον και σε σενα. Δε μπορω να σας εχω και τους δυο :x

Το ιδιο θα πω κι εγω στην Πατουλαινα τωρα. Η το Τζι ή εμενα (που νομιζε τοσο καιρο οτι παιζει μπαλα μονος του ο αλλος) :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
uncle_nontas έγραψε:https://twitter.com/ESPNF1/status/1586844685787697157?s=20&t=nw47Rq0pm-8OPumZpQoucA

Ωραιος ο Τσεκος :s_smile

Παντως γενικα μου κανει εντυπωση που εχει πεσει η δημοτικοτητα του Λουη στα ταρταρα. Πολυ γιουχαρισμα σε πολλες διαφορετικες πιστες εχω την εντυπωση οτι ακουμε τελευταια...
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#790947 Απο ποιους πεφτει το γιουχαρισμα,σε ποια ομαδα ανηκουν αυτοι που ριχνουν γιουχες στο Λουη,αλλο να αντιπαθεις εναν οδηγο και αλλο να φτανεις στο μισος,τι τους εκανε στο μεξικο και τον γιουχαρανε? :s_mad :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:
uncle_nontas έγραψε:https://twitter.com/ESPNF1/status/1586844685787697157?s=20&t=nw47Rq0pm-8OPumZpQoucA

Παντως γενικα μου κανει εντυπωση που εχει πεσει η δημοτικοτητα του Λουη στα ταρταρα. Πολυ γιουχαρισμα σε πολλες διαφορετικες πιστες εχω την εντυπωση οτι ακουμε τελευταια...

Ουτε καν βεβαια. :lol:

Σε επιπεδο προβολης και αναγνωρισιμοτητας τραβαει ολη την Φορμουλα στις πλατες του.

Θεωρησε τον σαν τον Μπεκαμ της πιστας. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Ουτε καν βεβαια. :lol:

Σε επιπεδο προβολης και αναγνωρισιμοτητας τραβαει ολη την Φορμουλα στις πλατες του.

Θεωρησε τον σαν τον Μπεκαμ της πιστας. :shifty:

Κι εγω ψηλα τον εχω στα ματια μου και για αυτο μου κανει εντυπωση. Μακαρι να κανω λαθος...
Άβαταρ μέλους
By gto250swb
#790959 Αυτο που εγω καταλαβα ειναι οτι αν εισαι χρυσοψαρο δεν κολυμπας με τους καρχαριες, η φεραρρι εχει χασει τουλαχιστον 4 δεκατα απο το σπα και δωθε, με την αλλαγη των κανονισμων (παλι στη μεση της σεζον οπως και με τα λαστιχα τα πιρελλια με τον βετελ που μας μαμησε πιο παλια) και η Μερκεντε κερδισε 4-5 δεκατα και εγινε και πιο ευκολοοδηγητη. βαλε και τον κινητηρα που θελει φροντιδα και προδερμ, αλλο μισο δευτερολεπτο στο μεξικο, εχθες ο Σαινθ ετρωγε σχεδον 1 δευτερο στο γυρο απο τον ρασσελ που εκανε και coasting, θλιψη. Να τα μαζεψουμε και να παμε αλλου, να δουμε ποιος θα βλεπει τα αναψυκτικα να κανουν γυρω γυρω. Εχει καταντησει αηδια.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#790963 Το χρυσάνθεμο της αυτοκίνησης
Ο αετός του βολάν
Το ουράνιο τόξο της ταχύτητας
Ο αέρας των στροφών
Αυτή η τόσο ευγενική φυσιογνωμία Που μόλις την βλέπεις νομίζεις ότι μπαίνει η άνοιξη

Ο Αλιεν
Τι οδήγηση έκανε πάλι Εναντίον της κακιάς αυτοκρατορίας του Πάλπατιν
Τα έβαλε με όλο τον γκριντ πάλι

Με το χειρότερο μονοθέσιο που έχανε ενάμιση δευτερόλεπτο στο γύρο
Με κατεστραμμένα ελαστικά με κατεστραμμένες αεροτομές με μόνιμα από πάνω το σύννεφο του Μητσοτάκη να ρίχνει κεραυνούς
Με όλα τα βουντού της πίστας απάνω του
Με μια ΦΙΑ Εχθρική εκδικητική απαράδεκτη φασιστική εναντίον του

Φανταστείτε όπου κάθισαν και επινόησαν ότι δήθεν η RedBull χάλασε περισσότερα χρήματα και δήθεν ο Μαζί έκανε λάθος και αυτά τα υπέγραψαν κιόλας!!!!
Ανάγκασαν τους αρχιερείς της καθαρότητας τους κρυστάλλινους διεκδικητές να υπογράψουν ότι είχαν γίνει λάθη πρόκειται περί μαφίας εναντίον της RedBull και του max προσωπικά αυτού του ανυπέρβλητού καταπληκτικού αξεπέραστου καθηλωτικου οδηγού

Και μέσα σ’ όλα αυτά με όλο το σύμπαν θεούς και δαίμονες απάνω τους έχουν κερδίσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα δε σχολιάζω άλλο υπάρχει θεός τελικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#790965 Αν ημουν ο Κικιλιας θα σου υπεγραφα κλειστο 5ετες με 280 εκατομμυρια ευρω.

Πρωτα λαηκ, υστερα σεαρ, στο τελος διαβαζουμε. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
gto250swb έγραψε:Αυτο που εγω καταλαβα ειναι οτι αν εισαι χρυσοψαρο δεν κολυμπας με τους καρχαριες, η φεραρρι εχει χασει τουλαχιστον 4 δεκατα απο το σπα και δωθε, με την αλλαγη των κανονισμων (παλι στη μεση της σεζον οπως και με τα λαστιχα τα πιρελλια με τον βετελ που μας μαμησε πιο παλια) και η Μερκεντε κερδισε 4-5 δεκατα και εγινε και πιο ευκολοοδηγητη. βαλε και τον κινητηρα που θελει φροντιδα και προδερμ, αλλο μισο δευτερολεπτο στο μεξικο, εχθες ο Σαινθ ετρωγε σχεδον 1 δευτερο στο γυρο απο τον ρασσελ που εκανε και coasting, θλιψη. Να τα μαζεψουμε και να παμε αλλου, να δουμε ποιος θα βλεπει τα αναψυκτικα να κανουν γυρω γυρω. Εχει καταντησει αηδια.

Τι; Είχε αγώνα χθες; :shifty:

Ακριβώς, 3-4 χρονάκια εκτός να σφίξουν οι κώλοι.
Και αν δεν ξέρουν πως να το κάνουν ας πάρουν τηλέφωνο 2 θρυλικούς μάγκες να τους ρωτήσουν πως καθάρισαν την μεγαλύτερη παράγκα σε ομαδικό άθλημα όλων των εποχών παγκοσμίως. :iconcool:
Ασ' τους να πανηγυρίζουν μόνοι τους μεταξύ γνωστών και φίλων όπως οι άλλοι οι στηπουδες.

https://www.youtube.com/watch?v=wC4TLCClkU4

https://www.youtube.com/watch?v=-APee0tzOoo

:inlove: :inlove: :inlove: