https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Ο Μαξ διαχειριστηκε πολύ καλά την πίεση και αξία κέρδισε,καλές οι μερκ εκλειποντος Πέρεζ και Λεκλερκ από μπροστά.
Πολύ κακη η Mclaren σήμερα και δεν ξέρω γιατί δεν είχαν καθόλου pace,λάθη στα πιτ στοπ επίσης,τους πέρασε ο στρολ.
Ο Λολονσο ήθελε τον ocon να κάνει ευγενικά στην άκρη
2. Πολύ όμορφος αγώνας από Μπότας - Ζου. Δυνατές οι Άλφα.
3. Μου έκανε εντύπωση ότι με Μ δεν έπιανε τον Phonea (που είχε Η) ο Εκλέρ.
4. Τιμιότατος ο Εστέμπαν.
5. Αλάνθαστος και δείχνοντας ψιλοπανίσχυρος ο 0κις. Εάν δεν είχε και τα σχόλια για τα ελαστικά.
6. Χαλαροξεκούραστο πόντιουμ ο 8κις.
diplomat έγραψε:3. Μου έκανε εντύπωση ότι με Μ δεν έπιανε τον Phonea (που είχε Η) ο Εκλέρ.
Ήταν το ίδιο σετ που έβαλε στον 42. Είχε 10" από τον Μπότα και δε ρισκάρανε να τον βάλουνε μέσα, από μία άποψη λογικά γιατί τα έχουν κάνει σκατά σήμερα σε κάθε επίπεδο.
diplomat έγραψε:1. Νομίζω χαντάκωσε το tire strategy τον Οβιέδο.
Στο F1 tv είπαν ότι είχε θέμα με τον κινητήρα από νωρίς.
Νομίζω και τέλειο συγχρονισμό και αποφάσεις να είχε στα pit stop, δύσκολα θα είχε καλύτερο τερματισμό.
Ο Alonso έχασε από τον Ocon στη διαφορά του να κάνεις πιτ χωρίς vsc έναντι με vsc.
Ακατανόητο γιατί δεν μπήκε στο 2ο vsc, όπως λογικά έκανε ο Ocon.
Anyway. Πάμε για προσπέραση της Mc και ό,τι μετά.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
Δεν μπορούσαν να κάνουν πολύ περισσότερα.
Είχε ταχύτητα αλλά όχι τόση ώστε να περάσει, η τελική μας παραμένει μέτρια.
Καλά με το Λεκλέρκ ύπνος και λάθος επιλογές.
Δεν τον ξεκινάς με σκληρή που δε σου δίνει περιθώρια ευελιξίας.
Ούτε κάποιο VSC στην αρχή μπορείς να εκμεταλλευτείς, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μακρύ στιντ.
Επίσης είναι πολύ πιθανό να πέσεις στους αρχικούς γύρους σε τρενάκι με διαδοχικά DRS και με τη μέτρια τελική σου την πούτσισες.
Τα έπαθε και τα δύο.
Μόλις μετά από πολλούς γύρους πέρασε το τρενάκι των διαδοχικών DRS, βρήκε τον Οκόν μπροστά του με περίπου 20 γύρους πιο φρέσκια σκληρή από τη σκληρή του. Δεν είχε τράξιον στη φουρκέτα με τόσο πιο παλιά λάστιχα, είχε μέτρια τελική, ήταν και η Αλπιν βέλος στην ευθεία πούλο για 12+ γύρους κολλημένος.
Μπαίνει στα πιτ για το μοναδικό του, έκαναν 5.3", έτσι βγήκε πίσω από τρενάκι με διαδοχικά DRS πάλι...
Κουτσά στραβά με φρέσκια γόμα πέρασε αυτούς και τις Αλπιν μετά το SC, αλλά δεν είχε άλλο λάστιχο για τα Μερσεντικά που είχαν πιο φρέσκια σκληρή.
Ξεκίνα τον με μεσαία να είσαι ευέλικτος, να έχεις συγκρίσιμα λάστιχα με όλους σε όλες τις φάσεις του αγώνα ώστε να μπορείς να προσπεράσεις πιο εύκολα...