Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:Με λιγα λογια αρχισαν τον ψυχολογικο πολεμο στο Φινλανδο για να καταλαβει οτι θα ειναι παλι ο #2 της ομαδας. Ομως υπολογιζουν χωρις τον ξενοδοχο. Χωρις το mind training που δηλωσε οτι εκανε τους τελευταιους μηνες ο Μποττας :ninja:

Φέτος είναι η χρονιά του :s_yes
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστώ για την βοήθεια, ο MEGAS ήταν γρηγορότερος, έστειλε πμ στο δίλεπτο!!

Ωραία φάση η εφαρμογή, αλλά δεν παει μπροστά ρε παιδί και είναι σπαστικό το πως το δείχνει στην τηλεόραση.

Αυριο θα δοκιμάσω από τον browser της LG

Redmi Note 8 Pro
Pipes. O browser της LG δεν υποστηρίζεται από το F1TV.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#697255 Εχε χαρη που υποσχεθηκα στον μιραγκε να παραμεινω ηρεμος αλλιως θα τα ελεγα ενα χερακι στον Λυκο για αυτη την ΚΑΤΑΝΤΙΑ. :thumbsdown: 10 χρονια μαζι με τον Λουη, ΑΚΟΜΑ δεν καταλαβαν οτι δεν τον βαζεις ΠΟΤΕ να τρεχει πριν τις 2 το μεσημερι. Ακομα τραυλιζει απο τα Λαγκαβουλιν γτχτ για παιδι. :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Κατσε τωρα να βλεπεις τον Τιτανιο :shifty: Αστουριανο να ΞΟΥΡΙΖΕΙ. :roll:

Τι αρρωστια ειναι αυτη ρε Μικερφουλη; :(
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#697257 Νικο ειχε ληξει η περσινη συνδρομη σου (αν ειχες κανει) και ξεκινησες νεα με 25% εκπτωση?

Με μενα γινεται κατι κουφο. Ενω μου λεει τελος συνδρομης 07/03/2021, ακομα παιζει κανονικα το F1TV ενω δεν εχω πληρωσει για ανανεωση. Βασικα ειχα επιλεξει subscription αλλα η καρτα που εχω βαλει εκει ειναι αδεια και δεν ξερω καν αν εκαναν προσπαθεια χρεωσης στις 07/03/2021. Σκεφτομουνα να βαλω ενα 50αρικο να εχει μεσα να τραβηξουν για την ανανεωση, αλλα αν κανοντας καινουργια συνδρομη εχω 25% εκπτωση πρεπει να περιμενω να τελειωσει πρωτα η παλια.

Μπερδεμενα πραγματα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Εχε χαρη που υποσχεθηκα στον μιραγκε να παραμεινω ηρεμος

Εμενα που στο ειπα στα @@ σου δηλαδη ε?

[λογοκρισια] [λογοκρισια] [λογοκρισια] [λογοκρισια] [λογοκρισια] (σκετα χωρις σαλτσες).

:s_tongue
Άβαταρ μέλους
By g8777
#697260 Εσυ δεν εισαι mod. :shifty:

Οσο για την συνδρομη, κανε ακυρωση και ξαναγορασε το f1tvpro με την εκπτωση.

Εγω με τον Μπαγιερ λεω να περιμενουμε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Σε κάποια φάση είχαν δώσει 2μηνη παράταση λόγω covid αν θυμάμαι καλά.
Τσέκαρε μήπως λήγει αργότερα.

Μονο αυτο μπορω να δω:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Κάνε cast από το κινητό στην τηλεόραση.
Το έκανα αλλά αφήνει 6-8 εκατοστά μαυρο περιθώριο γυρω γυρω.

Τεσπα, από το ολότελα..

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:Νικο ειχε ληξει η περσινη συνδρομη σου (αν ειχες κανει) και ξεκινησες νεα με 25% εκπτωση?
:

Δεν είχα περσι, φέτος ξεκίνησα αλλά δεν τρελάθηκα.
Ελπίζω στους αγώνες να έχει πιο πολλες δυνατότητες γιατί τώρα είναι απλώς τηλεοπτική μετάδοση χωρίς διαφημίσεις..

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:Νικο ειχε ληξει η περσινη συνδρομη σου (αν ειχες κανει) και ξεκινησες νεα με 25% εκπτωση?
:

Δεν είχα περσι, φέτος ξεκίνησα αλλά δεν τρελάθηκα.
Ελπίζω στους αγώνες να έχει πιο πολλες δυνατότητες γιατί τώρα είναι απλώς τηλεοπτική μετάδοση χωρίς διαφημίσεις..

Redmi Note 8 Pro

Δουλεψε το F1TV25 τελικα?

Οσον αφορα τη μεταδοση στην τιβι δεν ξερω αν θα την καταφερεις οπως θελεις. Αλλα απο ποιοτητα δε θα μας απογοητευσουν. Ηδη περσι ηταν καλη η μεταδοση με καμποσες επιλογες κι οι αλλαγες που ανακοινωσαν (τις ποσταρισα στο τοπικο με τα τηλεοπτικα) δειχνουν οτι θα ειναι πολυ καλυτερη φετος.

Μην κρινεις απ' αυτο που βλεπεις τωρα στις δοκιμες. Κουτσουρεμενη εκδοση ειναι :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#697274 Δουλεψε μια χαρά. Αλλά είδα ότι ισχύει μέχρι 14/3...

Μετά ή καλυτερα ή χειρότερα..

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#697276 Ρε λες οι πστδες να μου κανουν δωρο τις δοκιμες ενω εχει ληξει η συνδρομη μου, για να ανανεωσω αργοτερα και να χασω το 25%? :s_mad :rant: :s_devil