Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#12044 Εγώ δεν ξεχνάω τίποτα από αυτά.
Αν κλείσει την καριέρα του ως συμβουλάτορας της Μερκεντέ και ρίξει κανά μπούχο (ακόμα) στη Ferrari θα σου πω ποιος θα τον θυμάται.

Μιλάμε για το μέσο θεατή του αθλήματος που το όνομα Surtees το συνδέει με βαρύ τσιγάρο και όχι για φύτουκλα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:Να πεις ότι δε θυμάται κανείς τον Προστ στη Φερράρι που πέρασε και δεν ακούμπησε, να το καταλάβω. Βασικά τον θυμάται πολύς κόσμος από το απίστευτο κατόρθωμα να έχει έξοδο και εγκατάλλειψη στο γύρο προθέρμανσης

Τον Προστ όντως ελάχιστοι θα τον θυμούνται λόγω Ferrari. Θα τον θυμούνται για τα αμέτρητα κατορθώματά του με άλλες ομάδες. Πράγματα που ο καημένος ο Ζιλ δεν πρόκαμε... Ανεκπλήρωτα ταλέντα στυλ Ζιλ, Μπέλοφ κλπ κάνουν ωραίες ιστορίες για να λέμε μεταξύ μας εμείς οι ρομαντικοί (what if...), αλλά σε γενικές γραμμές δεν είναι ονόματα που μένουν στον πολύ κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:Εγώ δεν ξεχνάω τίποτα από αυτά.
Αν κλείσει την καριέρα του ως συμβουλάτορας της Μερκεντέ και ρίξει κανά μπούχο (ακόμα) στη Ferrari θα σου πω ποιος θα τον θυμάται.

Μιλάμε για το μέσο θεατή του αθλήματος που το όνομα Surtees το συνδέει με βαρύ τσιγάρο και όχι για φύτουκλα.

μα δεν μιλάμε ούτε μπορεί να μας ενδιαφέρει ο μέσος (τηλε)θεατής της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου,γιατί έτσι νομοτελειακά οι πλέον πρόσφατοι έχουν πλεονέκτημα στο συλλογικό υποσυνείδητο έναντι των παλαιότερων.........οι δε προϊστορικοί είναι καταδικασμένοι στη λήθη. Ποιός σημερινός εικοσάρης -εικοσιπεντάρης έχει πάρει μυρωδιά για το ποιός ήταν πραγματικά ο Schumacher (που έκλεισε την καριέρα του ως αποτυχημένος οδηγός και testimonial της ΜΒ) ......βασικά ό,τι έχουν δει από την εποποιία του το οφείλουν στο youtube..... για το δε μέσο τηλεθεατή της επόμενης δεκαετίας ο kaiser θα είναι απλά ένα ακόμα όνομα σε μια αλυσίδα ονομάτων.........

Κρίνουμε και σταχυολογούμε τους πιο σημαντικούς στο άτυπο hall of fame με βάση το συνδυασμό επιτυχιών,ιδιαιτεροτήτων τους, προσωπικότητας και δημοφιλίας που απολάμβαναν μεταξύ των θεατών - οπαδών στη δεδομένη χρονική περίοδο που αγωνίζονταν .....και βάση αυτού του συνδυασμού, από γενιά σε γενιά, το όνομά τους φτάνει ως τις μέρες μας,έστω και αν δεν υπήρξαμε αυτόπτες των έργων και ημερών τους.......συγκροτώντας μέρος της ιστορίας της ομάδας........

με βάση τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να μην είναι στο top 3 οι MS,Lauda,Ascari............ούτε βέβαια μπορούν να απουσιάζουν από το libro d'oro oνόματα σαν αυτά του Bandini ή του Alesi.......και ας μην κέρδισαν ποτέ τίποτα με τη ferrari.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#12083 Παρεξήγησις τότε.

Εγώ εννόησα ότι αναφερόμαστε στο τι γνωρίζει η μάζα από την τηλεόραση, το γιουτούμπ και το γιακούμπ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#17951 Α να γεια σου! Και έλεγα πως και είναι λιγότερο από δευτερόλεπτο αργότερος από τον Αλόνσο; Κάτι συγκλονιστικό θα έγινε :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#18052 http://www.zougla.gr/automoto/article/o ... iro-tis-f1

Aπό τη Λαμία στον μαγικό κόσμο της Formula 1
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
dimviii έγραψε:http://www.zougla.gr/automoto/article/o-23xronos-elinas-pou-zi-to-oniro-tis-f1

Aπό τη Λαμία στον μαγικό κόσμο της Formula 1

Τρελό αγόρι...! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#18290 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά μάλλον σήμερα-αύριο λέμε αντίο στην Caterham F1.

Ανεξάρτητα απ' το αν θα λήψει μια τέτοια ομάδα από την F1 ή όχι, είναι πολύ λυπηρό να μείνει τόσος κόσμος άνεργος. :(

Τουλάχιστον - θέλω να πιστεύω ότι - δεν θα δυσκολευθούν να βρούν μια θέση κάπου αλλού.

Πέρισυ που είχα πάει στο εργοστάσιο μου είχε κάνει εντύπωση πόσο μικρό ήταν σε σχέση με άλλες - τοπ - ομάδες F1. Τελικά ίσως η F1 να μην είναι χώρος για "μικρούς". :hmmm:

Anyway, που λένε και στο χωριό μου, μακάρι να γίνει το καλύτερο για τον κόσμο της Caterham, ανεξάρτητα από την τύχη της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
By drdino
A-Viper7 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά μάλλον σήμερα-αύριο λέμε αντίο στην Caterham F1.

Ανεξάρτητα απ' το αν θα λήψει μια τέτοια ομάδα από την F1 ή όχι, είναι πολύ λυπηρό να μείνει τόσος κόσμος άνεργος. :(

Τουλάχιστον - θέλω να πιστεύω ότι - δεν θα δυσκολευθούν να βρούν μια θέση κάπου αλλού.

Πέρισυ που είχα πάει στο εργοστάσιο μου είχε κάνει εντύπωση πόσο μικρό ήταν σε σχέση με άλλες - τοπ - ομάδες F1. Τελικά ίσως η F1 να μην είναι χώρος για "μικρούς". :hmmm:

Anyway, που λένε και στο χωριό μου, μακάρι να γίνει το καλύτερο για τον κόσμο της Caterham, ανεξάρτητα από την τύχη της ομάδας.

Ήδη σήκωσαν πράματα...

Η πλάκα είναι πως πριν μια βδομάδα πήγε φίλος μου για συνέντευξη και του έλεγαν πόσο καλά είναι μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#18980 Ειχε αναλαβει ο πρωην οδηγος Αλμπερς νομιζω ε?

Ηρθαν και οι 2 βαθμοι που πηραν οι Μαρουσιας και τους αποτελειωσαν!!
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Hellenic tifosi έγραψε:Όσο το ταμείο μοιράζεται τόσο ανισομεγεθώς, πραγματικά ο μικρός δεν έχει καμία πιθανότητα :(

:metalo: