Και οι κακεντρεχείς έλεγαν ότι είχε σχέδιο για να χαρίσει το πρωτάθλημα στον Max.
Ορίστε, κατέρρευσαν οι κατηγορίες σαν χάρτινοι πύργοι.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν κάποιο νέο στοιχείο, ήταν ήδη διαθέσιμα κι όπως τόνισε η πλευρά της FIA, αποτελούν κομμάτι της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη.
sparticle έγραψε:https://www.gazzetta.gr/in-motion/2088066/formula-1-ena-team-radio-bazei-fotia-sto-debate-gia-osa-eginan-sto-ampoy-ntampi?fbclid=IwAR31p0-oIIpxEfL6GYxc3kByt6oR8uxWHFnhOyEwbsakX77XHaLnyN4WIGU
ripper έγραψε:Δήλαδή δεν το σκέφτηκε καν ο Masi, απλά του είπαν από την Red Bull πως να το κάνει.![]()
Και οι κακεντρεχείς έλεγαν ότι είχε σχέδιο για να χαρίσει το πρωτάθλημα στον Max.
Ορίστε, κατέρρευσαν οι κατηγορίες σαν χάρτινοι πύργοι.
"And you don't even have to be a Lewis Hamilton fan to think that forever he should be an eight-time world champion, because, for me, the really crucial regulation that wasn't carried out was that the safety car should have come in at the end of the following lap.
"But we also know that unwritten rules and meetings, which shouldn't supersede anything, were: let's try not to have a race finish behind the safety car.
"Hugely unacceptable. I met so many fans that were new to Formula 1 last year particularly, and fans in general, that were hugely upset by what happened
Geo f1 έγραψε:Θειε υπαρχει αλλο θεμα για τα νεα μονοθεσια.
Εδω ειναι το θεμα της κλαψ....εε του Αμπου νταμπι 2021

Bayern7 έγραψε:sparticle έγραψε:https://www.gazzetta.gr/in-motion/2088066/formula-1-ena-team-radio-bazei-fotia-sto-debate-gia-osa-eginan-sto-ampoy-ntampi?fbclid=IwAR31p0-oIIpxEfL6GYxc3kByt6oR8uxWHFnhOyEwbsakX77XHaLnyN4WIGU
Συνεχίζεται το ξεβράκωμα.![]()
Απίστευτα πράγματα
(αν και πραγματικα τελευταια φορα που ασχολιουμουν με την Παναθα ηταν οταν επαιζαν Οι Βαζεχα ,Και Μπορελι, Γεωργιαδης ΣΧ ΒΧ πως τον ελεγαν κλπ )Στην Μοντσα ομως; Τι προβλεπεις να γινεται βρε συ Γκεακο οταν ανεβει ο Μαξουλινος στο πρωτο σκαλι του βαθρου ; ( Νιουι σπικινγκ και φετος)
Geo f1 έγραψε:Θειε υπαρχει αλλο θεμα για τα νεα μονοθεσια.
Geo f1 έγραψε:Ελευθερα(αν και πραγματικα τελευταια φορα που ασχολιουμουν με την Παναθα ηταν οταν επαιζαν Οι Βαζεχα ,Και Μπορελι, Γεωργιαδης ΣΧ ΒΧ πως τον ελεγαν κλπ )
Στην Μοντσα ομως; Τι προβλεπεις να γινεται βρε συ Γκεακο οταν ανεβει ο Μαξουλινος στο πρωτο σκαλι του βαθρου ; ( Νιουι σπικινγκ και φετος)
Ωχ. Περσυ ειχε κλειδωσει απο Ιουνιο,φετος απο Φλεβαρη???????? Αιαιαιαιαιαιαια![]()
![]()
![]()
Geo f1 έγραψε:Ελευθερα(αν και πραγματικα τελευταια φορα που ασχολιουμουν με την Παναθα ηταν οταν επαιζαν Οι Βαζεχα ,Και Μπορελι, Γεωργιαδης ΣΧ ΒΧ πως τον ελεγαν κλπ )
pik. έγραψε:Πρέπει να παραδεχτώ ότι μου αρέσει που τον τίτλο του ο Μαξ Μαζι τον πήρε με αυτόν τον αστείο και γεμάτο ερωτηματικά τρόποThis is the way.
Τελικά έτσι του άξιζε
Του αξίζει να τον κοιτάνε με περίεργο τρόπο οι υπόλοιποι οδηγοί και αυτό θα εισπράξει φέτος
This is the way
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]