Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#88727 Συμπληρώνεται το ταμπλό.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
#88832 Australian GP

Pole

Εικόνα

Προβολή αγώνα

Εικόνα

O pik μολις 0,002 απο τον χρονο της Pole. :lipsealed:
pik δωσε μας τωρα και τα 5+1 νουμερα του joker :lol:

Η marussia (manor) του GTO δεν προλαβε στο τσακ, οπως και στην Αυστραλια η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
ladaman11 έγραψε:
O pik μολις 0,002 απο τον χρονο της Pole. :lipsealed:
pik δωσε μας τωρα και τα 5+1 νουμερα του joker :lol:

:lol:
ετυχε! :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#88939 Ειχα εξαδα Ham, Ros, Vet, Rai, Bot, Ric και μου την χαλασε την τελευταια στιγμη ο Μασα.

Ευτυχως, γιατι η πρωτια στην προβολη ειναι παντοτε "μοιραια"
Άβαταρ μέλους
By Chris
#89197 Οι μοντ δεν μπορούν, πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να έχει χρόνο ο αντμιν. Στείλτε του κι ένα πμ, δεν ξέρω αν παρακολουθεί φ1
Άβαταρ μέλους
By ripper
#89289 Αυτοί οι άμπαλοι της Ferrari μας στέρησαν την νίκη. Ούτε έναν τροχό δεν ξέρουν να βιδώσουν :thumbsdown:
Παρέλαση θα κάναμε με κιμήση 5ο.

Πολύ δυνατά ξεκίνησε πάντως το μοναδικό πρωτάθλημα F1 που έχει ενδιαφέρον. :thumbsup:
Συγχαρητήρια στον νικητή.
Άβαταρ μέλους
By mika_hakkinen
#89476 Στις 4:59 το Σάββατο έβγαλα το Ricciardo από την 6η θέση και τον αντικατέστησα με τον Kimi, οπότε νιώθω πολύ περίεργα τώρα. Αλλά χαίρομαι για τον teammate Μανώλη που έφερε τη νίκη στην ομάδα! Καλή σεζόν να έχουμε όλοι!
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
mika_hakkinen έγραψε:Στις 4:59 το Σάββατο έβγαλα το Ricciardo από την 6η θέση και τον αντικατέστησα με τον Kimi, οπότε νιώθω πολύ περίεργα τώρα. Αλλά χαίρομαι για τον teammate Μανώλη που έφερε τη νίκη στην ομάδα! Καλή σεζόν να έχουμε όλοι!

Εγω για αυτόν τον λογο δεν αλλαζω ποτε επιλογες, ότι και να γινει. Για να μην μετανιώσω μετα για την αλλαγη που εκανα.

Ενταξει, και επειδή βαριέμαι αφορητα......... :tomato:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#89759 Επί προσωπικού, τα ίδια κάθε χρόνο, πίσω στην αρχή και μετά κυνηγάω όλη τη χρονιά το ανέφικτο, χεχε!
Παράξενος αγώνας όμως, ο 1ος, πάντα. Μπράβο στον sigman και στον Corto Maltese που έμεινε κολλημένος στον μπροστινό διαχύτη και έδωσε βαθμούς στην ομάδα.

* Μόλις 9/26 πέτυχαν +-1sec το χρόνο FL.