Ο Κίμι είναι 20 ετών και αν φέτος γίνει πρωταθλητής θα είναι αν δε κάνω λάθος ο νεότερος στην ιστορία.
Είναι ταλέντο επιπέδου Σένα και Σουμι. Αυτό που είδαμε σήμερα είναι τέτοιου επιπέδου.
Δε ξέρω τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια, αλλά με αυτή την ομάδα και αυτό το μονοθέσιο μαζί με τα πολιτικς του Τοτο σπάει εύκολα τα 7.
< >
Κιμι θεός μονο ο Verstapen μπορεί να τον ανταγωνιστεί.
Επίσης μεγαλή συγκινηση στο τέλος που χάρηκαν τόσο και οι Ιταλοί επιτέλους μεσα στο σπίτι τους.
ripper έγραψε:Μπράβο στον Gasly!
Έχει μεγάλη πλάκα που η ομάδα της απόλυτης αφοσίωσης στον έναν οδηγό (Schumacher era) έχει υιοθετήσει τακτική ίσων αποστάσεων.
Και ακόμα μεγαλύτερη όταν λέτε στον Λούη εδώ είναι Ferrari δεν τα κάνουμε αυτά![]()
Αντε να πάμε σε καμία κανονική πίστα να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε κι άλλες νίκες.
Θυμάσαι έναν οδηγό που οδηγούσε για 10 χρόνια και όντως είχε Nr 1 status. Η Ferrari τρέχει για 76 χρόνια στην F1 όμως.
Τι πάει να πει «κανονική πίστα»; Σε μια π΄σιτα έπρεπε να κερδίσει η Ferrari (αφού δεν μπορεί να πάρει το WCC) και τα σκάτωσε...
ripper έγραψε:Μια χαρά πιθανότητες έχει, η Mercedes έχει χάσει το πλεονέκτημα εδώ και καιρό.
Επίσης ο Schumacher δεν είχε μάχη, πάρτι έκανε.
Δεν είναι αυτό το point όμως, έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι υπέρ της ισότητας.
Το point είναι ότι ο Hamilton πήγε για να ηγηθεί στην ομάδα του Leclerc.
Ξέχασαν να τον ενημερώσουν μάλλον. Για αυτό τσινάει.
Του είπε κανείς όταν τον προσέλαβαν ότι θα τον έκαναν και Αγωνιστικό Διευθυντή; Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις και αν είσαι αυτοαπασχολούμενος, αλλά αν θεωρήσουμε ότι είσαι υπάλληλος σε κάποια εταιρεία,σου είπαν όταν μόλις σε προσλάβουν ότι θα είσαι και ο νέος CEO? Εκτός αν σε προσέλαβαν όντως για CEO.
Πάλι βέβαια θα έχεις τον President/Chairman από πάνω σου...
Και για να ειμαστε ακριβοδικαιοι, ο Σαρλ στριβει το τιμονι τερμα αριστερα, αλλα το μονοθεσιο υποστρεφει. Το προβλημα ομως ειναι γιατι να μπλεχτουν σε μαχη εξαρχης. Απο τις δηλωσεις μετα καταλαβαινω οτι δεν υπηρχε καμια απολυτως συνεννοηση απο πριν. Τωρα ετοιμαστειτε για λουσιμο. Το μαγαζι διαλυθηκε ηδη.
Ο Ρασελ αρχισε τις ερωτησεις για τα στρατ. Ο αλλος πηγε απο το 19 στο 1 πετωντας. Φοβερος.
Η γνωμη μου για αυτου του ειδους τα προσπερασματα παντως παραμενει η ιδια. Ξενερωτα προσπερασματα στο 90% χτες. Drs λεμε και κλαιμε.
Ο Κίμι έκανε μεγάλο αγώνα. Και έδειξε την κλάση του και το ταλέντο του. Γιατί όταν εσύ περνάς από μέσα από έξω από πάνω από κάτω όλους και μάλσιτα άμεσα ενώ όλοι οι άλλοι παιδεύονται αυτό κάτι σημαίνει.
Γενικά ήταν ωραίος αγώνας αλλά τα προσπεράσματα ήταν γιογιό μεν αλλά κυρίως λόγω slipstream οπότε λίγο διαφορετικά αλλά ίδια...
Ο Λεκλέρκ έθεσε Φερράρι εκτός οπότε ο Κίμι έδωσε χαρά στους ιταλούς. Προφανώς και είναι ο επόμενος μεγάλος οδηγός, και δεν τον δίνει ο Τότο στην Φερράρι με τίποτα αλλά Κίμι στα κόκκινα δεν θα ήταν άσχημα (αν η κόκκινοι έφτιαχναν αυτοκίνητο της προκοπής).
Nikos! έγραψε:O Kimi αναδύεται σε μια εποχή που οι παγκόσμιοι Μαξ και Λουης είναι προς στο τέλος της καριέρας τους.
Μαστα, το ακουσαμε κι αυτο. Ο Μαξ στα 28 του ειναι στο τελος της καριερας του
Giuseppe Busso έγραψε:...Δηλαδή δεν αρκεί να το πάθος για μουννί αν θες να γίνεις γυναικολόγος;
Και ο Νικος εχει παθος για την Φ1, αλλα απο οτι βλεπουμε αυτο δεν ειναι αρκετο
George_Prix έγραψε:Nikos! έγραψε:O Kimi αναδύεται σε μια εποχή που οι παγκόσμιοι Μαξ και Λουης είναι προς στο τέλος της καριέρας τους.
Μαστα, το ακουσαμε κι αυτο. Ο Μαξ στα 28 του ειναι στο τελος της καριερας του
Giuseppe Busso έγραψε:...Δηλαδή δεν αρκεί να το πάθος για μουννί αν θες να γίνεις γυναικολόγος;
Και ο Νικος εχει παθος για την Φ1, αλλα απο οτι βλεπουμε αυτο δεν ειναι αρκετο
Δεν εννοώ στο τέλος της Motorsport καριέρας του, αλλά προς το τέλος της F1 καριέρας του. Έχει μιλήσει ανοιχτά ότι δεν είναι ικανοποιημένος με τους κανονισμούς, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2030 και άγνωστο τι θα γίνει μετά.
Ο Κίμι έχει αβάντα 8 ετών από τον Μαξ, οπότε αν πάρει το πρώτο του στα 20, ποιός ξέρει τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια.
< >
Nikos! έγραψε:Ο Κίμι έχει αβάντα 8 ετών από τον Μαξ, οπότε αν πάρει το πρώτο του στα 20, ποιός ξέρει τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια.
Το παλικαρι εχει πολυ χερι, δεν το συζηταμε. Αλλα και ο Ναντο μικρος πηρε τα πρωτα κατσαρολια και ειχε επισης πολυ χερι. Παρολα αυτα εμεινε με το πουλι στο χερι στην υπολοιπη καριερα του
Δυστυχως στην Φ1 το βασικο συστατικο της νικης ειναι ακομα το μονοθεσιο. Οποτε θελει και λιγη τυχη για να μην πεφτει καποιος οδηγος σε χρεπια και πηγαινουν στραφι οι χερουκλες του...
George_Prix έγραψε:Nikos! έγραψε:Ο Κίμι έχει αβάντα 8 ετών από τον Μαξ, οπότε αν πάρει το πρώτο του στα 20, ποιός ξέρει τι θα δούμε τα επόμενα χρόνια.
Το παλικαρι εχει πολυ χερι, δεν το συζηταμε. Αλλα και ο Ναντο μικρος πηρε τα πρωτα κατσαρολια και ειχε επισης πολυ χερι. Παρολα αυτα εμεινε με το πουλι στο χερι στην υπολοιπη καριερα του![]()
Δυστυχως στην Φ1 το βασικο συστατικο της νικης ειναι ακομα το μονοθεσιο. Οποτε θελει και λιγη τυχη για να μην πεφτει καποιος οδηγος σε χρεπια και πηγαινουν στραφι οι χερουκλες του...
Ναι όλα χρειάζονται. Και καθαρό κεφάλι μη πάρει αέρα.
Πάντως γράφεται ιστορία.
< >
Δεν νομίζω αυτό το μοτέρ να ξαναδεί δράση
Γιατί όπως αναφέρθηκε πιο πριν πχ για τον Αλόνσο στον οποίον προκύψαν κακές επιλογές και αυτοκίνητα (είτε ατυχία είτε λάθη δικά του ή του ατζέντη του) έχει σημασία να είσαι στη σωστή μάρκα στο σωστή στιγμή.
REALZEUS έγραψε:Θυμάσαι έναν οδηγό που οδηγούσε για 10 χρόνια και όντως είχε Nr 1 status. Η Ferrari τρέχει για 76 χρόνια στην F1 όμως.
Τι πάει να πει «κανονική πίστα»; Σε μια π΄σιτα έπρεπε να κερδίσει η Ferrari (αφού δεν μπορεί να πάρει το WCC) και τα σκάτωσε...
REALZEUS έγραψε:Του είπε κανείς όταν τον προσέλαβαν ότι θα τον έκαναν και Αγωνιστικό Διευθυντή; Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις και αν είσαι αυτοαπασχολούμενος, αλλά αν θεωρήσουμε ότι είσαι υπάλληλος σε κάποια εταιρεία,σου είπαν όταν μόλις σε προσλάβουν ότι θα είσαι και ο νέος CEO? Εκτός αν σε προσέλαβαν όντως για CEO.Πάλι βέβαια θα έχεις τον President/Chairman από πάνω σου...
O Lewis (φαίνεται ότι) πήγε για να γίνει ο νέος Schumacher. Προφανώς δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος.
Η στρεβλή άποψη που έχεις για τους οδηγούς δεν παύει να είναι στρεβλή όσες φορές και να τη γράψεις. Προφανώς και είναι υπάλληλοι, προφανώς και δεν είναι απλοί υπάλληλοι και ουδεμία σχέση με υπαλλήλους εταιριών δεν έχουν.
Ο Lewis είναι ένας υπερσταρ που υπήρξε σε πολυπρωταθλητριες ομάδες για πολλά χρόνια. Έχει το know how που προφανώς στην Ferrari δεν το έχουν.
Πήγε περιμένοντας να κάνουν αυτά που τους λέει για να αναδειχτεί πρωταθλητής με τα κόκκινα. Έκανε λάθος.
Η Ferrari γιατί τον πήρε; Για να τζαρτζάρετε με τον Leclerc? Τότε έκανε λάθος.
Εγώ είμαι καθηγητής μαθηματικών και η Monza πίστα με τεράστιες ευθείες που δεν ταιριάζει με καμία άλλη στο τωρινό καλεντάρι και δεν ευνοεί την φετινή McLaren.