Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
17%
2
33%
0
N/A
2
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By pik.
Nikos! έγραψε:@pik

Δε μου απάντησες όμως. Που δείχνει ότι δεν έχει νοοτροπία νικητή.

Όλα αυτά που αναφέρεις περιγράφουν κάποιο που δεν είναι team player. Δεν έχω αντίλογο όμως τα αποτελέσματα δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

< >

Αν είχε νοοτροπία νικητή δεν θα είχε τις ίδιες νίκες με τον Ντανιελ Ρικαρντο
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#888729 pik. είσαι η απόδειξη ότι στην Ιταλία έχουν τα καλύτερα αμάξια αλλά μεσάνυχτα από motorsports

@sparticle μη με αναγκάσεις να πω τα ίδια και για σένα. Η στρατηγική έγινε επειδή ένας οδηγός με 30 γύρους κίτρινα ήταν ο ταχύτερος στην πίστα με το τέταρτο μονοθέσιο (έτσι μας λένε συνέχεια). Αν γύριζε αλλιώς θα ήταν και η στρατηγική αλλιώς. Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω
ripper έγραψε:Επίσης ο ένας έχει Williams και ο άλλος Ferrari και τον έχει κάνει outqualify δις αν δεν κάνω λάθος.
Και θεωρώ τον Αlbon πολύ καλό.

Και; Οι team mates τους δεν έχουν τα ίδια με αυτούς; Τι χαζό επιχείρημα είναι αυτό;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
pik. έγραψε:
Nikos! έγραψε:@pik

Δε μου απάντησες όμως. Που δείχνει ότι δεν έχει νοοτροπία νικητή.

Όλα αυτά που αναφέρεις περιγράφουν κάποιο που δεν είναι team player. Δεν έχω αντίλογο όμως τα αποτελέσματα δείχνουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

< >

Αν είχε νοοτροπία νικητή δεν θα είχε τις ίδιες νίκες με τον Ντανιελ Ρικαρντο

Δε περίμενα τέτοια απάντηση ρε συ! :(

Μου συγκρίνεις απόλυτο νούμερο νικών μεταξύ δύο οδηγών που έχουν εντελώς διαφορετικής δυναμικότητας μονοθέσιο;;

Αυτό είναι το συμπέρασμα σου;

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Corto Maltese έγραψε:pik. είσαι η απόδειξη ότι στην Ιταλία έχουν τα καλύτερα αμάξια αλλά μεσάνυχτα από motorsports

@sparticle μη με αναγκάσεις να πω τα ίδια και για σένα. Η στρατηγική έγινε επειδή ένας οδηγός με 30 γύρους κίτρινα ήταν ο ταχύτερος στην πίστα με το τέταρτο μονοθέσιο (έτσι μας λένε συνέχεια). Αν γύριζε αλλιώς θα ήταν και η στρατηγική αλλιώς. Συγνώμη αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω
ripper έγραψε:Επίσης ο ένας έχει Williams και ο άλλος Ferrari και τον έχει κάνει outqualify δις αν δεν κάνω λάθος.

Και; Οι team mates τους δεν έχουν τα ίδια με αυτούς; Τι χαζό επιχείρημα είναι αυτό;

Ακριβώς !!!!

Η στρατηγική είναι κάτι το εντελώς δυναμικό μέσα στον αγώνα.

Εγώ θα πω ότι ευτυχώς που στην ομάδα το έπιασαν και τον άφησαν να πηγαίνει τάπα και δεν άρχισαν τα μήπως να δούμε το πλάνο Β,344;

< >
Άβαταρ μέλους
By pik.
Corto Maltese έγραψε:pik. είσαι η απόδειξη ότι στην Ιταλία έχουν τα καλύτερα αμάξια αλλά μεσάνυχτα από motorsports

Αν γνώριζαν αγαπητέ με τις εγκαταστάσεις που έχουν και τα μυαλά ,θα έπρεπε να είχε η Σκουντερια 25 πρωταθλήματα

Όμως ακριβώς επειδή δεν έχουν νοοτροπία (που δεν τους την φέρνει ο ΚλαιρΚλερ ) για αυτό είναι καταδικασμένοι
Από Σκουντερια έγινε Σκουζερια όλο σκούζι scusi
Η τοξικότητα ο αρνητισμος και η εμπάθεια στην ομάδα αυτή είναι αυτοκαταστροφικά
Χαρείτε με τον Λεκλερ να βγαίνει πίσω από τν Μαξ και τον Πιαστρι και τον Νορις

Με αυτό χαίρονται οι Ιταλοί ,κατάντησαν οι κούκολντ του Μοτορσπορτ
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
pik. έγραψε:Με αυτό χαίρονται οι Ιταλοί ,κατάντησαν οι κούκολντ του Μοτορσπορτ

:lol: :lol: :lol:
Δυστυχώς γεμίσαμε cucks και εδώ...

Ιταλία τώρα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By ripper
Corto Maltese έγραψε:Και; Οι team mates τους δεν έχουν τα ίδια με αυτούς; Τι χαζό επιχείρημα είναι αυτό;

Εννοώ ότι ο Sainz με Williams έχει κερδίσει δις τον Hamilton με Ferrari στα δοκιμαστικά.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#888737 Επειδή αναφέρθηκε το 22, η Φερράρι ξεκίνησε καλά αλλά πολύ γρήγορα η Ρεντ Μπουλ την έφτασε και την ξεπέρασε σε σταθερότητα, ρυθμό αγώνα, στρατηγική, αξιοπιστία και εννοείται είχε από τον πρώτο αγώνα αδιανόητη ευκολία προσπεράσματος (απίστευτη τελική ειδικά με το DRS ανοιχτό). Για το τελευταίο να θυμίσω ότι στον 1ο αγώνα στο Μπαχρέιν ο Μαξ κατάφερε να βουτήξει δύο-τρεις φορές στα φρένα ενώ έμπαινε στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού στα 0.9" πίσω από το Λεκλέρκ. Τέτοια εξωφρενική απειλή προσπεράσματος ένιωθε ο μπροστά με το που απλά ο Μαξ έμπαινε οριακά στη ζώνη DRS.

Το 22 λοιπόν ο Λεκλέρκ στερήθηκε άνετη νίκη στη Βαρκελώνη από σκάσιμο του μοτέρ, πολύ πιθανή νίκη στο Μονακό από |λογοκρισία| στρατηγικής, διεκδίκηση νίκης έστω και δύσκολα στο Μπακού από σκάσιμο μοτέρ, σχεδόν σίγουρη νίκη στο Σίλβερστόουν ενώ ήταν 1ος και γρηγορότερος του Σάινθ πάρα την τραυματισμένη αεροτομή του επειδή στο SC η ομάδα για να αποφύγει το κόλλημα του ενός πίσω από τον άλλο τον άφησε έξω με τα φθαρμένα ενώ όλοι οι υπόλοιποι έβαλαν φρέσκα...
Από τα προαναφερθέντα σκασίματα μοτέρ πήρε ποινές εκκίνησης σε επόμενους αγώνες.

Εννοείται έκανε |λογοκρισία| ο ίδιος στην Ίμολα που ευτυχώς τερμάτισε, πιέζοντας υπερβολικά γιατί έβλεπε την ανωτερότητα των Ρεντ Μπουλ που σε ρυθμό αγώνα ήταν άπιαστες, μέσα στο σπίτι της ομάδας.
Επίσης έκανε την |λογοκρισία| στη Γαλλία ως 1ος.
Ναι έσπασε, κακώς.
Όμως να δώσουμε ένα κάποιο ελαφρυντικό ότι τότε η Ρεντ Μπουλ είχε πια σχεδόν πάντα καλύτερη διαχείριση ελαστικών και ρυθμό αγώνα οπότε ο Μαξ άρχισε να πιέζει μετά τους αρχικούς γύρους και επίσης είχε το μεγάλο άγχος της τεράστιας διαφοράς τελικής ταχύτητας υπέρ της Ρεντ Μπουλ που προανέφερα.
Κοινώς πίεζε απεγνωσμένα να κρατήσει το Μαξ έξω από το DRS του γιατί ήξερε πόσο εύκολα θα τον περνούσε.

Εκείνη τη σεζόν ειδικά στην αρχή που η Φερράρι ήταν στην καλύτερη φάση ανταγωνιστικότητας της μέσα στη χρονιά, είτε σε αγώνες, είτε σε δοκιμές ο Σάινθ ήταν συχνά πυκνά στον τοίχο ή στα χώματα και γενικά μακριά από το Λεκλέρκ κατά κανόνα.

Οπότε το 22 αν κάποιος πήδηξε τον άλλον, νομίζω ότι η ομάδα τον πήδηξε πολύ περισσότερο απ' ότι αυτός την ομάδα.
Ο τίτλος ήταν χαμένος έτσι και αλλιώς λόγω καλύτερου ρυθμού της Ρεντ Μπουλ στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και διαστημικής τελικής όλη τη σεζόν.
Απλά χάθηκε ακόμα πιο νωρίς κυρίως λόγω ομάδας και πολύ δευτερευόντως λόγω Λεκλέρκ.

Αυτά τα γράφω όχι για να πω ότι ο Λεκλέρκ ξεβρακώνει το Λούη, σε καμία περίπτωση.
Δεν πιστεύω ότι τέτοιες διάφορες είναι οι πραγματικές τους και ειλικρινά χάρηκα όταν ο Λούης έδειξε πολύ καλά σημάδια στο μισό τριήμερο της Κίνας.
Αλλά κάπου υπάρχει ένα όριο στο θάψιμο του Λεκλέρκ, τώρα που έχει κάνει κάποιους πολύ καλούς αγώνες σε σύγκριση με το Λούη.
Ε όχι και σήμερα που έβγαλε ματιά να λέγεται πάνω κάτω ότι πήρε πόντιουμ επειδή -> Λούης καθυστέρησε Λάντο.
Πήρε πόντιουμ επειδή έβγαλε ματιά.

Επίσης δεν μπορώ να κρίνω αν κάποιος μπορεί να εξελίξει ή όχι πλέον ένα μονοθέσιο με τόσο περιορισμένες δοκιμές...
Γιατί ο Σούμι το έκανε, ενώ ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ στο Φιοράνο ή στο Μουτζέλο...

Γενικά με την τσαπού που έχει φάει ο Λεκλέρκ από την ομάδα, επί χρόνια, δεν έχει δείξει ιδιαίτερα δύστροπος ή τοξικός σε βαθμό παράλογο σε σχέση με το τι έχει συμβεί.
Τελευταία επεξεργασία από Yugo_para_siempre και 21 Απρ 2025, 03:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By pik.
#888738 Αντί να μιλάμε για τον Πιαστρι

Μιλάμε για τους τρίτοτέταρτους
Αυτό είναι ενδεικτικό

Και καθόλου δίκαιο για τον Όσκαρ

ΥΓ φοβερός ο Λεκλερκ

Έφαγε Φέτελ
Σαινθ
Και τώρα Λουη

Δηλαδή να το πεις σε κάποιον να σε ρωτήσει πόσα πρωταθλήματα έχει ,να γίνεις ρεντικολο
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Yugo_para_siempre έγραψε:
Γενικά με την τσαπού που έχει φάει ο Λεκλέρκ από την ομάδα, επί χρόνια, δεν έχει δείξει ιδιαίτερα δύστροπος ή τοξικός σε βαθμό παράλογο σε σχέση με το τι έχει συμβεί.

Αυτό. Τον έχει χαντακώσει τόσο πολύ και τόσες φορές τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα του, που όσα και να της έσουρε και πάλι λίγα είπε :lol:
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#888740 pik.

Επειδή συνεχίζεις με μια ακατανόητη εριστικότητα και απολυτότητα.

Σαν οπαδός της Φερράρι που έχω μια παραπάνω αδυναμία στο Λεκλέρκ και θα μου ήταν εύκολο να πανηγυρίζω σαν τρελός και να λέω τον διέλυσε, τον εξαφάνισε κτλ...

Λέω ταπεινά.
Ότι δεν πιστεύω ότι η διαφορά τους είναι αυτή.
Ότι ο Λούης μόλις ένιωσε άνετα έστω και για 1.5 μέρα στην Κίνα ήταν εξαιρετικός.
Ότι θα έχω υπομονή και θα περιμένω να δω τι θα γίνει σε βάθος χρόνου.
Ότι η ηλικία παίζει ρόλο και ότι ακόμα και ο Αλόνσο που για την ηλικία του είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δεν είναι ο Αλόνσο των 25-35 ετών. Ο τότε Αλόνσο δεν θα είχε χάσει νίκη στη βρεγμένη Ουγγαρία από τον Οκόν με ίδιο αυτοκίνητο. Ο τότε Αλόνσο θα είχε ταράξει στην καρπαζιά τον Οκόν. Που αντικειμενικά αν βγάλεις έξω τις ατυχίες, ο Ισπανός τον νίκησε και τις δύο σεζόν αλλά όχι με τον τρόπο του τότε Αλόνσο.

Εσύ είσαι αυτός που βλέπω ότι έχει πρόβλημα με το ότι ο Λεκλέρκ μέχρι στιγμής τα πάει καλύτερα από το Λούη και ειδικά σήμερα ήταν εξαιρετικός.
Εσύ υποβαθμίζεις αδικαιολόγητα το Λεκλέρκ, ενώ ειδικά στο παρόν φεγγάρι δεν έχεις κανένα λόγο.

Ε νομίζω ότι αξίζεις απάντηση σε αυτήν την ακατανόητη αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#888741 Συμπαθώ τον Λεκλερκ
Κι όμως
Ας δούμε πως θα εξελιχθεί το πράγμα επομένως
Εξάλλου αναμενόμενο ένας που είναι στην ομάδα τόσο καιρό και ξέρει πως λειτουργεί ,να φέρνει τα αποτελέσματα στην φάση αυτή

Είναι καλός οδηγός ,ελπίζω να βρει το δρόμο του γιατί τα χρόνια περνάνε
Όπως το έθεσες δεν μπορώ να μην συμφωνήσω

Και ναι ίσως ήμουν υπερβολικός
Και φορτισμένος από τη λάσπη που τρώει ο γίδας στην Ιταλία

Ζητώ επομένως κατανόηση ,με λιγότερο προκλητικές αναφορές την επόμενη φορά ,υπόσχομαι
Άβαταρ μέλους
By edmond
#888742 Το ότι τον λάντο τον καθυστέρησε ο λούης και γι' αυτό τσάκωσε το πόντιουμ ο λεκλέρκ, είναι καθαρά σημασιολογικό.
Θα μπορούσε...
1. Ο λάντο να μην είχε καθυστερήσει με τον x λούη
2. Να υπήρχαν 2 γύροι ακόμα
3. Αντί για λάντο να ήταν κανάς μαξ ξέρωγω :whistlink:
Θα ήταν ή δεν θα ήταν δεδομένο ότι ο λεκλέρκ θα είχε πάρει αγκαλιά την 4η θέση;
Αυτό το δεδομένο λοιπόν, είναι που ενοχλεί.
Θυμάστε φαντάζομαι, πως πέρασε ο πιάστρι τον λούη! Ούτε καν δεδομένο... :ninja:
Όλα αυτά βέβαια, εν όψη της σημαντότητας του βάθρου. Με την -έστω- 3η θέση έχεις σώσει την παρτίδα, με την 4η δεν είσαι τίποτα.

Επίσης.
Ο μαξ δεν δέχτηκε να δώσει την θέση πίσω λόγω του γνωστού του εγωισμού.
Μάλιστα.
Του το είπε η ομάδα και αυτός παράκουσε δλδ;
Άβαταρ μέλους
By fokion
edmond έγραψε:Επίσης.
Ο μαξ δεν δέχτηκε να δώσει την θέση πίσω λόγω του γνωστού του εγωισμού.
Μάλιστα.
Του το είπε η ομάδα και αυτός παράκουσε δλδ;

Νομιζω ολους τουε προλαβε το σραπατο του Γιουκι......
Απο την "φαση" μεχρι το "μπαμ" μεσολαβησε ελαχιστος χρονος ωστε να ειναι επαρκεις για συννενοησεις και μετα η προσοχη ολων επεσε στο τι μελλει γεννεσθαι, (px safety car) οποτε μολις ξεκαθαρισε το θεμα το "παρε πεντε" ηταν η πιο ευκολη λυση....

Θα ηταν λιγο παλαβο κατα την επανεκινηση και το χαβαλε που γινεται με το μπασιμο του safety στα πιτ να του πουνε "ναι οκ τωρα δωσε τη θεση πισω..."
Λεω τωρα....
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Yugo_para_siempre έγραψε:….

Τα είπες όλα αγαπητέ! Η πιο ουσιώδη περίληψη στα δυο αυτά ποστ και νομίζω έχουμε την ίδια προσέγγιση στα αποτελέσματα και βελτίωση του Λούη.

Δέχομαι ότι ο πικ έχει αυτό το χαρακτηριστικό πάθος των τιφόζι και δε τον παρεξηγώ.

Νομίζω ότι δεν έχει μείνει να πούμε κάτι άλλο για το Λεκλέρκ και το συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα οφείλει να του δώσει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο επιτέλους.

Πιάστρι είναι πολύ δυνατός όμως θέλω να τον δω στα ζόρια, στα δύσκολα, στη βροχή, στη πίεση.

< >