Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
13%
1
13%
2
25%
0
N/A
3
38%
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#780864 Δεν ξέρω με ποιο τρόπο να εκφράσω την οργή και το θυμό μου.

Η τύχη έχει γυρίσει την πόρτα στον Λούη. Εγώ θα αναφερθώ στην εγκατάλειψη του Μπότας. Μέχρι εκείνο το σημείο η Μερτσέντες είχε βάλει τα γυαλιά σε όλους και πήγαινε για 1-2. Εκ τότε όλα μαμήθηκαν.

Πάντα κάτι γίνεται και αυτό γίνεται από πέρσι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#780865 Όλο το ενδιαφέρον πλέον αν ο Μαξ κάνει ρεκόρ νικών, αν χάσει η φοράδα την 2η θέση στο κατασκευαστών και ο Λεκλερκ στο οδηγών

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#780868 Παπαπαπα εκει που πηγε να περασει ο Φονεας τον κλαψα τι πηγε να γινει!!!!!!!!!!

:x :x

Εικόνα

Δια τι λεει ο υπαλληλος μωρε
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:αν ο Μαξ κάνει ρεκόρ νικών

Εννοειται οτι θα το κανει, τί θα τον σταματησει δλδ; Ο Λυκος; χιχιχιχιχχι Η Φοραδα; χιχιχιχιχιχιχιχ Η ΦΙΑ;χοχοχοχοχοχοχοχοχ

edit:
Verstappen is 109 points clear in the F1 title race now. He can't win the title at Monza but, at this rate, could in Singapore...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νίκος Παππάς έγραψε:αν χάσει η φοράδα την 2η θέση στο κατασκευαστών

Ειναι ικανοι, προσωπικα το θεωρω ως σιγουρακι.

Νίκος Παππάς έγραψε: Λεκλερκ στο οδηγών

Χμμμ, εδω ναι, εχουμε αγωνα. Στην δεξια γωνια ενας υπανθρωπος, ενας τεμπελης Νοτιοαμερικανος που του πληρωνει ο εργατικος Βορρας τα επιδοματα για τις τεκιλες.

Στην αριστερη γωνια ο Σπιρτουλης.

Και ο Διακος που κουβαλαει τα νερα.

Ντερμπι. :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 04 Σεπ 2022, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Νίκος Παππάς έγραψε:Όλο το ενδιαφέρον πλέον αν ο Μαξ κάνει ρεκόρ νικών,
.

Αυτα ειναι για τους αριθμολαγνους.
Στα παπακια μας αν σπασει το ρεκορ.
Η rbr να στρεψει την προσοχη της στο 2023 μετα την Μοντσα.
Συντηρηση της μεγαλης διαφορας.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#780871 Επίσης μετά τον αρχικομπλεξικό Αλόνσο, έχω ξεχάσει να αναφέρω ότι έχουμε και άλλον που προσπαθεί και προσπαθεί πολύ για να γίνει χαλίφης στη θέση του Αλόνσο. Τσέκο μπινέ, μπράβο μαlακα παιδί μου. :s_bye

#ΜΠΟΥΡΙ_σας_τον_έχει_κάνει_ο_44
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:
Γιατι? :hmmm:

Γι αυτο. ( Οπου "ρουβλια"= βλεπε κομπλεξ. ) :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#780875 Ο Μαξ είναι αλλού, ότι και να λέμε. Είναι τόσο γρήγορος αυτός και το διαστημόπλοιο που ότι τακτική και να ακολουθήσουν τους βγαίνει. Κάτι σαν Χαμ πριν 2-3 χρόνια....
Οι Μερκ ήταν οι άτυχοι του Sc, πήγαιναν για άνετη νίκη μόνο από πλευράς τακτικής ελαστικών.

Για τους κόκκινους ότι και να πω θα είναι λίγο...τα 3πλοσκατωσανε πάλι σήμερα και με την άνοδο της Μερκ, τρίζουν οι καρέκλες. Δεν βλέπουμε καμία αντιδραση και αυτό είναι άσχημο...

don't panic
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
g8777 έγραψε:Μπουσσε να δουμε ομως και το 2023.

ΓΚΡΟΥΜΠΦ.

ΣΝΟΡΤ!!

ΧΡΜΠΦ!!!

Ποιο 2023 και 2024 βρε g.
Δεν βλέπεις τι γίνεται; Πάει να περάσει τον Πέρες και ο άλλος απλώνει πούλμαν. Πείτε μου τι αντιμετώπιση έχει ο ΜΑΞΑΡΟΣ από τους άλλους;
Βγαίνει από τα πιτ ο Φέτελ και πάει μπροστά του σαν 90χρονος οδηγός στην Εθνική Οδό που αλλάζει λωρίδες και νομίζει ότι του ανήκει ο δρόμος.
Έχεις τον Τσουνόντα και κάνει βόλτες με το χρέπι του. Έχεις και τα περιφερόμενα πτώματα της Alfa Romeo και τους Λατίφηδες.
Ε γάμησέ με. Τι άλλο να κάνει; Κόντρα σε όλους παλεύει. Τι άλλο να κάνει; σπαθιά να καταπιεί;
Αλήθεια, έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν είναι κάποιο είδους κρυφού challenge αυτό που του γίνεται.

ΥΓ: Οδηγός της Ημέρας :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By g8777
#780881 Τα εχουμε πει 1000 φορες γι αυτη την γελοιοτητα του DotD Μπουσσε.

Ο λαος μιλησε Μπουσσε.

(εεπ, ο Λουης σημερα το εχασε απο την ψωλια πιυ σερβιρε ο Λυκος. Και ο Γιουκι).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#780882 Γιατι ρε Μπουσε να πολεμαει το συστημα τον κομπαρσο του 2022 που δεν διεκδικει κατι?
Γιατι οταν περνουσαν απο τα πιτ δεν ειπε θελω ΣΟΦΤ? Πιο μαγκας ειναι ο Φονεας δλδ?

Ειδε ο Τοτο τι εγινε με τον Τσοντα και λεει στον Βασερ
Εγκατελειψε τον Βαλτερι τωρα να το γυρισουμε :lol:
Τι οχι? Μονο οι ταυροι τα κανουν αυτα?
Ή θα μας ποσταρει ξανα ο g τι φωτο που βρηκε του Σουλαγιεμ με το outfit Red Bull :lol:

Χαλαρωστε. Θα κερδισει αγωνα φετος. Οι Ταυροι πρεπει να το γυρισουν στο 2023 το βλεμα και να ριξουν ρυθμους το 2022
Με τους κοκκινους στον κοσμο τους, η νικη θα ερθει. Αρκει να ειναι εκει να την τσιμπησει αυτος και οχι ο Φονεας :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#780883 Γιωρικα τι εγινε; Το πηρες αποφαση κατα τον Σεπτεμβρη αυτα που λεγαμε απο τον Μαη μηνα οι υπολοιποι; :s_omg

Κριμα ρε Γιωργακη, αυτα επρεπε να τα οσμιζεσαι απο την αρχη τετοιος τσακαλος που εισαι.

:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Geo f1 έγραψε:Γιατι ρε Μπουσε να πολεμαει το συστημα τον κομπαρσο του 2022 που δεν διεκδικει κατι?

Δεν απορώ