Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
17%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Geo f1 έγραψε:Ο Λουης είπε να δώσουν τα λεφτά στον κόσμο πίσω.
Κάτι θα ανακοινώσουν πιστεύω. Κάποιο refund
Χμ..ψυχρός χαιρετισμός Λουη-George
.

Πρέπει να γίνει ειδική μνεία από τον Λούη δηλ? Τα αυτονόητα? Εγώ θα ζητούσα και αποζημίωση να κάτσω 4 ώρες μέσα στη βροχή να βλέπω καραγκιοζιλίκια και να μου πετάνε ψίχουλα μετά οι μεγαλόκαρδοι του τσίρκου.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:Ταπεινή μου άποψη είναι ότι παίρνουν αρκετά λεφτά οι οδηγοί για να τρέχουν με τέτοια βροχή. Ήταν βροχή, απλά δεν ήταν ψιχάλα. Αν η πίστα δεν μπορεί να είναι ασφαλής με τόση βροχή τότε κακώς είναι στο καλεντάρι Σπα ξεΣπα δε με νοιάζει.

Τότε στο Ίντι είχαμε την αγωνία αν ο Μοντέιρο θα υποτάξει τον Καρθικέγιαν τουλάχιστον.

Τι λες ρε σύντροφε τώρα; Εδώ πίσω από το SC και σπίναραν και μπλοκάριζαν τροχούς για την πλάκα. Τα μηχανήματα αυτά δεν είναι φτιαγμένα για τέτοιες συνθήκες. 1000 φορές να ακυρωθεί ο αγώνας παρά να έχουμε κανέναν νεκρό! Η κοροϊδία ήταν που το παίδευαν 4 ώρες, αντί να το ακυρώσουν από την αρχή. Μεγαλύτερη κοροϊδία δε, οι 3 γύροι πίσω από το SC και οι μισοί βαθμοί. Ακύρωση και γειά σας!!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#722721 Πέρα από τα λεφτά στους θεατές και όλα τα υπόλοιπα που προφανώς πρέπει να δωθούν, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική δίνουν βαθμούς και κάνουν απονομές. Αυτό είναι ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος.
Καλά κάνανε και περιμένανε και δοκίμαζαν και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Δεν έστρωσε ο καιρός, δεν έγινε ο αγώνας. Ματαίωση πολύ απλά.
Ο κανονισμός που λέει 2 γύρους υπάρχει για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Να δωθούν οι μισοί πόντοι αν γίνει αγώνας. Εδώ δεν έχει γίνει τίποτα.
Δίνουν βαθμούς στο τίποτα, παρακαμπτοντας τον κανονισμό εσκεμμένα και τεχνηέντως.
Όλοι οι σημερινοί πόντοι είναι σκάνδαλο.
Πχ η Williams παίρνει 10 πόντους. Που θα τους βρει αυτούς η Alfa Romeo;
Απλά τραγικοί.
Άβαταρ μέλους
By g8777
ripper έγραψε:Πέρα από τα λεφτά στους θεατές και όλα τα υπόλοιπα που προφανώς πρέπει να δωθούν, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική δίνουν βαθμούς και κάνουν απονομές. Αυτό είναι ξεκάθαρη αλλοίωση πρωταθλήματος.
Καλά κάνανε και περιμένανε και δοκίμαζαν και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Δεν έστρωσε ο καιρός, δεν έγινε ο αγώνας. Ματαίωση πολύ απλά.
Ο κανονισμός που λέει 2 γύρους υπάρχει για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Να δωθούν οι μισοί πόντοι αν γίνει αγώνας. Εδώ δεν έχει γίνει τίποτα.
Δίνουν βαθμούς στο τίποτα, παρακαμπτοντας τον κανονισμό εσκεμμένα και τεχνηέντως.
Όλοι οι σημερινοί πόντοι είναι σκάνδαλο.
Πχ η Williams παίρνει 10 πόντους. Που θα τους βρει αυτούς η Alfa Romeo;
Απλά τραγικοί.

Με την λογική ότι επισήμως πραγματοποιήθηκε αγώνας ( =βαθμολογήθηκαν). Άρα δεν ενεργοποιούνται πολλες ρήτρες.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#722723 Εγώ πάντως αν ήμουν ο CEO της x εταιρίας που θα χάσει στο τέλος y θέσεις στο πρωτάθλημα λόγω αυτών των βαθμών θα έκανα μήνυση για διαφυγόντα κέρδη.
Επίσης δεν ξέρω γιατί δεν προβλέπεται διεξαγωγή του αγώνα σε διαφορετική ημερομηνία (πχ αύριο) όσο δύσκολο και αν είναι να πραγματοποιηθεί. Σε όλα τα άλλα σπορ γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By g8777
ripper έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουν ο CEO της x εταιρίας που θα χάσει στο τέλος y θέσεις στο πρωτάθλημα λόγω αυτών των βαθμών θα έκανα μήνυση για διαφυγόντα κέρδη.
Επίσης δεν ξέρω γιατί δεν προβλέπεται διεξαγωγή του αγώνα σε διαφορετική ημερομηνία (πχ αύριο) όσο δύσκολο και αν είναι να πραγματοποιηθεί. Σε όλα τα άλλα σπορ γίνεται.

Mε επομενο τριημερο να ακολουθει σε μια εβδομαδα και δεδομενου της οργανωτικης κολασης που απαιτειται δεν θα επαιζε ποτε στα σοβαρα αυτο το σεναριο Ριππερ.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#722732 Ήταν φιάσκο οι βαθμοί και συμφωνώ με την αλλοίωση του αποτελέσματος. Θα είναι ικανοποιημένος ο Μαξ αν πάρει πρωτάθλημα για 0,5 βαθμό σε έναν αγώνα που δεν έτρεξε;
Τι θα πει ρήτρες; Ας βάλουν στα συμβόλαια τους ότι ναι, υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί αγώνας λόγω ασφάλειας των οδηγών. Αν έπεφτε μετεωρίτης, έπαιρνε φωτιά το δάσος του Σπα, τι θα γινόταν; Θα έβγαιναν για 3 γύρους...
Στάχτη στα μάτια λοιπόν, αλλά αν δεν αντιδράσουν οι ομάδες, ποιος θα αντιδράσει;

don't panic
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
REALZEUS έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Ταπεινή μου άποψη είναι ότι παίρνουν αρκετά λεφτά οι οδηγοί για να τρέχουν με τέτοια βροχή. Ήταν βροχή, απλά δεν ήταν ψιχάλα. Αν η πίστα δεν μπορεί να είναι ασφαλής με τόση βροχή τότε κακώς είναι στο καλεντάρι Σπα ξεΣπα δε με νοιάζει.

Τότε στο Ίντι είχαμε την αγωνία αν ο Μοντέιρο θα υποτάξει τον Καρθικέγιαν τουλάχιστον.

Τι λες ρε σύντροφε τώρα; Εδώ πίσω από το SC και σπίναραν και μπλοκάριζαν τροχούς για την πλάκα. Τα μηχανήματα αυτά δεν είναι φτιαγμένα για τέτοιες συνθήκες. 1000 φορές να ακυρωθεί ο αγώνας παρά να έχουμε κανέναν νεκρό! Η κοροϊδία ήταν που το παίδευαν 4 ώρες, αντί να το ακυρώσουν από την αρχή. Μεγαλύτερη κοροϊδία δε, οι 3 γύροι πίσω από το SC και οι μισοί βαθμοί. Ακύρωση και γειά σας!!! :rtfm:

Δε συμφωνώ νομίζω ότι ήταν προφανές πως η πρόσφυση επαρκούσε. Ο αγώνας δεν έγινε γιατί η πίστα είναι ακατάλληλη και η Radillon (actually) είναι η μόνη στροφή που μπορεί να δώσει θανάτους εν έτει 2021. Δεν το πολυλέμε γιατί αγαπάμε Σπα, αλλά αυτή είναι η άβολη αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Corto Maltese έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Δε συμφωνώ νομίζω ότι ήταν προφανές πως η πρόσφυση επαρκούσε. Ο αγώνας δεν έγινε γιατί η πίστα είναι ακατάλληλη και η Radillon (actually) είναι η μόνη στροφή που μπορεί να δώσει θανάτους εν έτει 2021. Δεν το πολυλέμε γιατί αγαπάμε Σπα, αλλά αυτή είναι η άβολη αλήθεια.

Ποια πρόσφυση επαρκούσε; Με το που ακουμπούσαν το γκάζι άκουγες το μοτέρ να βαράει κόφτες από το σπινάρισμα! Οι μισές στροφές του Σπα μπορεί να δώσουν θανάτους. Τον Hubert στην Eau Rouge τον κλάψαμε πριν 2 χρόνια και στην Formula W δυο οδηγοί είναι ακόμα στο νοσοκομείο από το ατύχημα προχθές στην ίδια στροφή. Όταν μια πίστα έχει στροφές πατημένης 7ης και 8ης αυτό γίνεται. Το να κάνουμε αγώνες σε βαρετά Τιλκεδρόμια δεν είναι η λύση. Όταν έχει τέτοιες συνθήκες, απλά δεν γίνεται αγώνας.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#722739 That's Radillon actually. Δεύτερον η πρόσφυση στην πίστα επαρκούσε. Το είπαν όλοι όσοι μίλησαν. Το γράφω αμέσως από πάνω, επισήμως δεν έτρεξαν για λόγους ορατότητας, ανεπισήμως γιατί η Radillon είναι επικίνδυνη στροφή. Η Φ1 διεξάγει αγώνες και με βροχή όποιος θέλει στεγνούς μόνο να δει αμερικάνικους αγώνες. Εκεί έχει και σεσουάρ για να στεγνώνει η πίστα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#722740 Raidillon, not Radillon, since you are being pedantic. :iconcool: Αυτός που είπε ότι η πρόσφυση ήταν ΟΚ ήταν ο οδηγός του Medical Car, ο οποίος προφανώς δεν οδηγούσε μονοθέσιο για να δει τι θα γίνονταν με 1000 άλογα στις πίσω ρόδες μόνο. Αλλά ακόμα και αν δεχθούμε ότι η πρόσφυση ήταν ΟΚ, σίγουρα δεν ήταν ΟΚ η ορατότητα. Τέλος, η F1 πρέπει να προσαρμόζεται στα σύγχρονα δεδομένα. Δεν θέλουμε ούτε άλλους θανάτους να δούμε, ούτε συγκρουόμενα αυτοκινητάκια.