Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By ripper
mikeerfol έγραψε:Ανοίγει κι άλλο τη διαφορά η ομάδα :inlove:

Καλά η ομάς δεν παίζεται, αλλά άσε τα πανηγύρια και κοίτα να μπλοκάρεις αυτόν τον αισχρό προδότη, οδηγό της Σκουντέρως που θέλει να πάρει και πρωτάθλημα, σαν σωστός νούμερο 2 πιλότος που είσαι :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
ripper έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Ανοίγει κι άλλο τη διαφορά η ομάδα :inlove:

Καλά η ομάς δεν παίζεται, αλλά άσε τα πανηγύρια και κοίτα να μπλοκάρεις αυτόν τον αισχρό προδότη, οδηγό της Σκουντέρως που θέλει να πάρει και πρωτάθλημα, σαν σωστός νούμερο 2 πιλότος που είσαι :rtfm:

Νούμερο 2 στη McLaren; :s_omg
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#23980 They are racing mikeerfol :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#23989 Έτσι, γιατί μπορεί να έχουμε και κανένα

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By ladaman11
#24029 Ειπα να παω φερραρι φετος μπας και παρω κανα πρωταθλημα γιατι στην μακα ασχετα απο οτι λενε υπαρχει πολιτικη νο.1 οδηγου και αυτος ειναι ο θεριστης.

Mikeerfol αγορι μου δεν υξερες? Δεν ρωταγες και κανα παλιο πριν πας και μπλεξεις?

Η πλακα βεβαια ειναι οτι του χρονου με βλεπω να ξαναγυριζω στο μαντρι (ελπιζω με τον ασσο στο μονοθεσιο) μαζι με το καμαρι (ripper θα εχεις 2 προδοτες στην ομαδα του χρονου και η πλακα ειναι οτι δεν μπορεις να ασκησεις βετο γιατι εχω υπογραψει προσυμφωνο με τη χοντα για 30 μυρια τη σεζον χεχεχε)
Άβαταρ μέλους
By ripper
#24032 Ελάτε, ελάτε ...
Θα σας περιποιηθούμε βεβαίως βεβαίως. :twisted:

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσω στους αγαπητούς συμφορουμίτες ότι, όπως ξέρουν και οι πέτρες, στην McLaren η απόλυτη ισότητα μεταξύ των οδηγών είναι κανόνας τόσο απαράβατος που έχει γίνει συνώνυμος με την ομάδα μας. :)
Ό,τι άλλο και να διαβάσετε είναι ένα ειδεχθές ψέμα.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#32356 Τι έγινε ρε σεις με τους χρόνους;

Σχεδόν όλοι έχουμε προβλέψει πολύ κοντινούς χρόνους και πέφτουμε 1,5+ sec έξω. ΑΙΣΧΟΣ
Άβαταρ μέλους
By nestor8
#32467 Λογικά κάτι ανάλογο θα συμβεί και σήμερα με τον ταχύτερο γύρο :rant: (όποιος έχει FL κάτω από 1:40:5-6 νομίζω θα είναι εντός δευτερολέπτου)

Την Παρασκευή μετά το FP2, οι περισσότεροι έλεγαν ότι είχε αρκετό άνεμο, με "κακή" κατεύθυνση και ότι το Σάββατο θα έπεφταν οι χρόνοι, λόγω βελτιωμένων συνθηκών σε άσφαλτο και αέρα.

Οπότε, όσοι έχουμε βάλει "ψηλά"( :slap: ) το FL ας ελπίσουμε να αρχίσει να φυσάει.... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
ripper έγραψε:Τι έγινε ρε σεις με τους χρόνους;

Σχεδόν όλοι έχουμε προβλέψει πολύ κοντινούς χρόνους και πέφτουμε 1,5+ sec έξω. ΑΙΣΧΟΣ

Ο υπέρ-αισιόδοξος στο χρόνο του coupeas "έγραψε" όμως. :s_dance
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
JarnoT έγραψε:

Όντως, γ@μησε η πρόβλεψή του

Άβαταρ μέλους
By kantoniou

Εγω καλα τα πηγα στην pole, είμαι βλεπω στην 7η θεση! :tomato: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
mikeerfol έγραψε:
JarnoT έγραψε:

Όντως, γ@μησε η πρόβλεψή του

Μας ΕΣΚΙΣΕ ολους... :shifty: