Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
11%
0
N/A
1
11%
2
22%
2
22%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#711891 Τι έγινε ρε παιδια;
Πήγε λέει ο ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ και φιλουσε τα φρένα του Λιουι;

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#711892 Και η αλεπού η Αλονσάρα ανέβηκε 3 θέσεις. Άψογη κλοπή.
Νομίζω ακόμα πιο δυσκολη η διαχείριση για τον Λούη από του Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#711894 ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΟΥΗΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ.

Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτήν την φορμουλιστική διάνοια, τον Φάρο του Fair-Play. Τον άνθρωπο που πέταξε όξω το σαπάκι που του έχει δώσει ο Λύκος και την έβγαλε απλά με ένα "Sorry guys", γιατί πάνω από όλα είναι το "ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ". Ο Λούης απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί είναι ο GOAT. Δεν θέλει να σηκώσει το 8ο κατσαρόλι εκμεταλλευόμενος τα (μεγάλα) λάθη και τις ατυχίες του τωρινού του αντιπάλου.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε τον Χάμιλτον στην Ferrari.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711895 Το κοκαλάκι της νυχτερίδας Μπουσσε το έχει άλλος τώρα παιδί μου. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#711896 Ο οποίος μαξ βέβαια υπο κσ θα είχε αυξήσει την διαφορά, τώρα είναι στα ίδια.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
g8777 έγραψε:Το κοκαλάκι της νυχτερίδας Μπουσσε το έχει άλλος τώρα παιδί μου. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Μαξ.

Αλλο κωλοφαρδία (κλάταρε το ελαστικό στην ευθεία) άλλο ανικανότητα να φρενάρεις έστω και αν είσαι 7κις.

Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Giuseppe Busso έγραψε:Δεν θέλει να σηκώσει το 8ο κατσαρόλι εκμεταλλευόμενος τα (μεγάλα) λάθη και τις ατυχίες του τωρινού του αντιπάλου.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711900 Όλως και να το πεις, καθοριστικό το σημερινό φεηλ του Λούη για την εκβαση του Οδηγών. Καταλαβαίνω πόση μιρλα θα έβγαλε στο ράδιο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Ove20 έγραψε:
g8777 έγραψε:Το κοκαλάκι της νυχτερίδας Μπουσσε το έχει άλλος τώρα παιδί μου. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Μαξ.

Αλλο κωλοφαρδία (κλάταρε το ελαστικό στην ευθεία) άλλο ανικανότητα να φρενάρεις έστω και αν είσαι 7κις.

Ουτε ανικανότητα είναι. Προσπάθησε να κλέψει την πρωτη θέση στην εκκίνηση, περασε αλλά λόγω φορας δεν πρόλαβε να φρενάρει για να στριψει.
Εντυπωσιακό λάθος από τον Λιουι αλλά το έκανε.

Redmi Note 8 Pro
Άβαταρ μέλους
By g8777
#711903 Φεηλ γιατί έπρεπε να κάτσει στα αυγά του. Με Μαξ έξω κάνεις υπομονή να τελειώσει ο αγώνας,3 γύροι είναι.