Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
3
33%
0
N/A
2
22%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#655300 Εγώ θα ντρεπόμουν να είχα 4 κούπες πάντως. :(
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Εγώ θα ντρεπόμουν να είχα 4 κούπες πάντως. :(

Οι κουπες δεν ειναι ντροπη. Για παντα θα μπορει να καυχιεται στους ασχετους για τις 4 κουπες. Επισης ποτε κανενας τυχαρπαστος George_Prix δε μπορει να του παρει πισω τις κουπες.

Το κακο ειναι οτι οι σχετικοι (οπως και τα κερμπς) γελανε με τον "πολυπρωταθλητη" σας :s_tongue
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#655303 οι 4 κουπες μπορει να του ανοιξουν τον δρομο για την Γουιλιαμς. Να βοηθησει αυτην την ιστορικη ομαδα.
Οποτε και οδηγαρα και καλος χαρακτηρας (οχι σαν τον Αλονσο ντε) σιγουρα θα βρει τιμονι.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:

Οι κουπες δεν ειναι ντροπη. Για παντα θα μπορει να καυχιεται στους ασχετους για τις 4 κουπες. Επισης ποτε κανενας τυχαρπαστος George_Prix δε μπορει να του παρει πισω τις κουπες.

Το κακο ειναι οτι οι σχετικοι (οπως και τα κερμπς) γελανε με τον "πολυπρωταθλητη" σας :s_tongue

H αλήθεια είναι αυτή. Ποιος τρέχει για να πάρει πρωτάθλημα; Όλοι τρέχουν για την καταξίωση στα ελληνικά φόρα. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:
George_Prix έγραψε:

H αλήθεια είναι αυτή. Ποιος τρέχει για να πάρει πρωτάθλημα; Όλοι τρέχουν για την καταξίωση στα ελληνικά φόρα. :s_yes

Το κακο για το Φεττελακο ειναι η παγκοσμιοποιηση, τα ΜΜΕ, το ιντερνετ και ολα αυτα τα πραγματα του σατανα. Να γινοτανε ρομπα μονο στην Ελλαδα και να τον ειχανε ηρωα οι υπολοιποι θα ηταν το ονειρο του. Αλλα εχει γινει πλεον ρομπα παγκοσμιου βελινεκους :s_cry
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Το κακο για το Φεττελακο ειναι η παγκοσμιοποιηση, τα ΜΜΕ, το ιντερνετ και ολα αυτα τα πραγματα του σατανα. Να γινοτανε ρομπα μονο στην Ελλαδα και να τον ειχανε ηρωα οι υπολοιποι θα ηταν το ονειρο του. Αλλα εχει γινει πλεον ρομπα παγκοσμιου βελινεκους :s_cry

Tι λες ρε παιδι; Δηλαδη κατι Αλεζι, Βιλνεβ, κλπ που γυρνανε στις πιστες κανουν δηλωσεις, δινουν συνεντευξεις κλπ και τους μιλανε "με το σας και με το σεις" αναγνωριζοντας την καριερα τους που θα επρεπε να κρυβονται οταν βλεπουν τον "Φεττελακο" οπως τον λες;

Εχεις καθε δικαιωμα να μην τον γουσταρεις, αλλα τετοια απαξιωση στο ταλεντο του ρε φιλε, ουτε ο Αλονσο δεν εκανε. :shifty: :roll: Κι αυτος ξερει τουλαχιστον γιατι μιλαμε.

Να σε ρωτησω, μηπως εισαι ταξιτζης; Να καταλαβω απο που πηγαζει η γνωση :s_tongue :s_tongue

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:
George_Prix έγραψε:

Tι λες ρε παιδι; Δηλαδη κατι Αλεζι, Βιλνεβ, κλπ που γυρνανε στις πιστες κανουν δηλωσεις, δινουν συνεντευξεις κλπ και τους μιλανε "με το σας και με το σεις" αναγνωριζοντας την καριερα τους που θα επρεπε να κρυβονται οταν βλεπουν τον "Φεττελακο" οπως τον λες;

Εχεις καθε δικαιωμα να μην τον γουσταρεις, αλλα τετοια απαξιωση στο ταλεντο του ρε φιλε, ουτε ο Αλονσο δεν εκανε. :shifty: :roll: Κι αυτος ξερει τουλαχιστον γιατι μιλαμε.

Να σε ρωτησω, μηπως εισαι ταξιτζης; Να καταλαβω απο που πηγαζει η γνωση :s_tongue :s_tongue

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δε θα την ελεγα γνωση. Δε μαθαινεται αυτο το πραγμα. Αντιληψη θα την ελεγα. Ή την εχεις ή δεν την εχεις. :s_wink

Οσο για τους αλεζοβιλνεβηδες που του μιλανε με το σεις και με το σας, αυτο ειναι τελικα το βασικο σου επιχειρημα για την αξια του Φεττελακου? Ή οι 4 κουπες? Μου βαζεις πολλα "σοβαρα" επιχειρηματα στο τραπεζι και με δυσκολευεις τωρα :s_tongue

Και για να μαθεις και λιγη ιστορια, ο Alonso τον απαξιωσε ακομα περισσοτερο απο μενα. Εγω αρκεστηκα σε ενα Ελληνικο φόρουμ και ο Ναντο ειπε σε συνεντευξη οτι "ο Vettel δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα και το Hamilton". Φανταζομαι λιγοι περισσοτεροι τη διαβασαν την απαξιωση του Alonso προς το Γερμανο. Εκτος απο σενα :s_laughat