Corto Maltese έγραψε:Εγώ θα ντρεπόμουν να είχα 4 κούπες πάντως.
Οι κουπες δεν ειναι ντροπη. Για παντα θα μπορει να καυχιεται στους ασχετους για τις 4 κουπες. Επισης ποτε κανενας τυχαρπαστος George_Prix δε μπορει να του παρει πισω τις κουπες.
Το κακο ειναι οτι οι σχετικοι (οπως και τα κερμπς) γελανε με τον "πολυπρωταθλητη" σας
Οποτε και οδηγαρα και καλος χαρακτηρας (οχι σαν τον Αλονσο ντε) σιγουρα θα βρει τιμονι.
Τι, όχι;
< >
George_Prix έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Εγώ θα ντρεπόμουν να είχα 4 κούπες πάντως.
Οι κουπες δεν ειναι ντροπη. Για παντα θα μπορει να καυχιεται στους ασχετους για τις 4 κουπες. Επισης ποτε κανενας τυχαρπαστος George_Prix δε μπορει να του παρει πισω τις κουπες.
Το κακο ειναι οτι οι σχετικοι (οπως και τα κερμπς) γελανε με τον "πολυπρωταθλητη" σας
H αλήθεια είναι αυτή. Ποιος τρέχει για να πάρει πρωτάθλημα; Όλοι τρέχουν για την καταξίωση στα ελληνικά φόρα.
Corto Maltese έγραψε:George_Prix έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Εγώ θα ντρεπόμουν να είχα 4 κούπες πάντως.
H αλήθεια είναι αυτή. Ποιος τρέχει για να πάρει πρωτάθλημα; Όλοι τρέχουν για την καταξίωση στα ελληνικά φόρα.
Το κακο για το Φεττελακο ειναι η παγκοσμιοποιηση, τα ΜΜΕ, το ιντερνετ και ολα αυτα τα πραγματα του σατανα. Να γινοτανε ρομπα μονο στην Ελλαδα και να τον ειχανε ηρωα οι υπολοιποι θα ηταν το ονειρο του. Αλλα εχει γινει πλεον ρομπα παγκοσμιου βελινεκους
George_Prix έγραψε:Corto Maltese έγραψε:George_Prix έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Εγώ θα ντρεπόμουν να είχα 4 κούπες πάντως.
Το κακο για το Φεττελακο ειναι η παγκοσμιοποιηση, τα ΜΜΕ, το ιντερνετ και ολα αυτα τα πραγματα του σατανα. Να γινοτανε ρομπα μονο στην Ελλαδα και να τον ειχανε ηρωα οι υπολοιποι θα ηταν το ονειρο του. Αλλα εχει γινει πλεον ρομπα παγκοσμιου βελινεκους
Tι λες ρε παιδι; Δηλαδη κατι Αλεζι, Βιλνεβ, κλπ που γυρνανε στις πιστες κανουν δηλωσεις, δινουν συνεντευξεις κλπ και τους μιλανε "με το σας και με το σεις" αναγνωριζοντας την καριερα τους που θα επρεπε να κρυβονται οταν βλεπουν τον "Φεττελακο" οπως τον λες;
Εχεις καθε δικαιωμα να μην τον γουσταρεις, αλλα τετοια απαξιωση στο ταλεντο του ρε φιλε, ουτε ο Αλονσο δεν εκανε.
Κι αυτος ξερει τουλαχιστον γιατι μιλαμε. Να σε ρωτησω, μηπως εισαι ταξιτζης; Να καταλαβω απο που πηγαζει η γνωση
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:George_Prix έγραψε:Corto Maltese έγραψε:George_Prix έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Εγώ θα ντρεπόμουν να είχα 4 κούπες πάντως.
Tι λες ρε παιδι; Δηλαδη κατι Αλεζι, Βιλνεβ, κλπ που γυρνανε στις πιστες κανουν δηλωσεις, δινουν συνεντευξεις κλπ και τους μιλανε "με το σας και με το σεις" αναγνωριζοντας την καριερα τους που θα επρεπε να κρυβονται οταν βλεπουν τον "Φεττελακο" οπως τον λες;
Εχεις καθε δικαιωμα να μην τον γουσταρεις, αλλα τετοια απαξιωση στο ταλεντο του ρε φιλε, ουτε ο Αλονσο δεν εκανε.![]()
Κι αυτος ξερει τουλαχιστον γιατι μιλαμε.
Να σε ρωτησω, μηπως εισαι ταξιτζης; Να καταλαβω απο που πηγαζει η γνωση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε θα την ελεγα γνωση. Δε μαθαινεται αυτο το πραγμα. Αντιληψη θα την ελεγα. Ή την εχεις ή δεν την εχεις.
Οσο για τους αλεζοβιλνεβηδες που του μιλανε με το σεις και με το σας, αυτο ειναι τελικα το βασικο σου επιχειρημα για την αξια του Φεττελακου? Ή οι 4 κουπες? Μου βαζεις πολλα "σοβαρα" επιχειρηματα στο τραπεζι και με δυσκολευεις τωρα
Και για να μαθεις και λιγη ιστορια, ο Alonso τον απαξιωσε ακομα περισσοτερο απο μενα. Εγω αρκεστηκα σε ενα Ελληνικο φόρουμ και ο Ναντο ειπε σε συνεντευξη οτι "ο Vettel δεν ειναι στο ιδιο επιπεδο με μενα και το Hamilton". Φανταζομαι λιγοι περισσοτεροι τη διαβασαν την απαξιωση του Alonso προς το Γερμανο. Εκτος απο σενα