Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
40%
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#613152 Μπορει να κανω και λαθος, αλλα προσωπικα πιστευω οτι η Ferrari εκλεβε. Δεν ειναι βλακες οι Λουης-Μαξ που ειπαν το ιδιο πραγμα την ιδια ωρα (με διαφορετικα λογια). Εκει στις ομαδες βλεπουνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Το πρωτο δευτερολεπτο που εκλεισε η Ferrari την κανουλα με τα αλογα, οι αλλοι το ξερανε.

Μεχρι και πριν λιγες μερες, ειπα οτι κλεψια υφισταται μονο αν πιαστει ο κλεφτης. Και η κλαψα των αντιπαλων εδω και καιρο ειχε καταντησει κουραστικη. Αλλα σε περιπτωση που πραγματι την πιασανε τη Ferrari και αναγκαστηκε να κοψει το κλεψιμο, η διαπομπευση του κλεφτη ειναι MUST. Και οι αντιπαλοι ειναι τοσο σιγουροι για το τι παιχτηκε, που δεν περιμενουν κανενα επισημο ανακοινωθεν απο τη FIA για να τους γλεντησουν.

Και περσι εκλεβε με τις μπαταριες η Ferrari και μας πουλουσε τρελα οτι "καναμε τα λαστιχα να δουλεψουν, οποτε μπορεσαμε να μειωσουμε τις αεροτομες και πεταμε στις ευθειες". Μολις τους πιασανε και βαλανε τους σενσορες σερνοντουσαν και πουλουσαν την τρελιτσα "γυρισαμε σε ενα παλιοτερο setup και δε μας εκατσε¨. Ουστ ρε παλιοκλεφταροι :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Μπορει ομως να κανεις και λαθος.

Φυσικα και μπορει να κανω λαθος. Τη γνωμη μου λεω απλα και επιχειρηματολογω οσο καλυτερα μπορω.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#613156 Παλια οταν μια ομαδα ειχε καλο δυνατο μοτερ, λεγαμε....Ποπο θα τα παει καλα στην Μοντσα στο παλιο Χοκενχαιμ.
Πχ το 1994 η φερραρι ετρωγε γυρο, αλλα στο Χοκενχαιμ κερδισε.

Στην συγχρονη εποχη η μερκ εχει ισοπεδωσει τα παντα. Και ειναι γενικα καλη ΠΑΝΤΟΥ.

Φετος ειχαμε πρωτη φορα το συμπλεγμα των....Sectors....

Πχ Σπα...Στο 1ο σεκτορ...7 δεκατα ταχυτερη η φερραρι...Στο δευτερο εχανε και στο 3ο κερδιζε...
Ρωσσια...Στο πρωτο κερδιζε μισο δευερολεπτο και μετα εμενε πισω...

Ε οπως και να το κανουμε αυτη η λυσσα στην ευθεια...ισως κρυβει κατι...παρανομο ή πρωτοποριακο...
Εγω δεν θυμαμαι ποτε μια ομαδα να ειναι καλη μονο στα γρηγορα σεκτορς.....σε τετοιο μεγαλο βαθμο...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Nαι αλλα εγω ΞΕΡΩ. :iconcool:

Δεν γραφω απλα την γνωμη μου, ΞΕΡΩ!

Μπορεις φυσικα να πεις κι εσυ την αποψη σου ελευθερα, αλλα δεν το κανεις ποτε. Οι Λυκοι, οι φοραδες, τα κατουρλοποτα και ο Λουης ΣΟΥ σε καθε post δεν αποτελουνε αποψη.

Το 80% των posts σου ειναι χωρις νοημα. Μια (αποτυχημενη τις περισσοτερες φορες) προσπαθεια να κανεις χιουμορ, ενα στυλακι "σοφα τα λογια σου γεροντα" σε οτι πεις, off topic σποντες ισα ισα για να τσιγκλισεις καποιους, μισος χωρις προηγουμενο για οποιονδηποτε αλλον δε λεγεται Λουης και γενικα ΚΑΜΙΑ προσπαθεια που να προαγει το διαλογο. Το πιο πετυχημενο για σενα το ειχε πει ο Κορτο (αν δεν κανω λαθος) που σε ειχε χαρακτηρισει περσονα. Εχεις φτιαξει πραγματι μια περσονα που στηριζεις με ολο σου το ειναι, αλλα κατανταει γραφικη/κουραστικη σιγα σιγα.

Οποτε εισαι ετοιμος για πραγματικο διαλογο, με μεγαλη μου χαρα να σου απαντησω στα σοβαρα :s_smile
Άβαταρ μέλους
By g8777
#613158 Θα σου απαντουσα καταλληλως αλλα σεβομαι το επιπεδο διαλογου που εχεις κτισει με κοπο και στοκο εδω και καιρο. :s_roses

Βαστα γερα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Nαι αλλα εγω ΞΕΡΩ. :iconcool:

Δεν γραφω απλα την γνωμη μου, ΞΕΡΩ!

Και ας πατησω παλι το George_Prix mode ON γιατι ξεχασα να απαντησω στο συγκεκριμενο...

Οταν ΞΕΡΩ, τοτε ναι, ΞΕΡΩ. Ηξερα απο παλια τι εστι Vettel και στα @@ μου οι κουπες του. Ηξερα απο παλια τι εστι Alonso και στα @@ μου οι κουπες που ΔΕΝ πηρε. Οταν λεω οτι ΞΕΡΩ κατι το μονο που απομενει ειναι να το μαθουν και οι αλλοι. Μπορει μερικοι να το μαθουν σε λιγους μηνες, αλλοι σε λιγα χρονια και αλλοι να μην το μαθουν και ποτε.

Οπως επισης ΞΕΡΩ οτι οι 9 στους 10 διαβαζουν αυτο το post και λενε "τι μαλακας ειναι ο George_Prix". Αλλα δεν πειραζει... Εγω ελπιζω να ειναι απο αυτους που σε λιγους μηνες/χρονια θα καταλαβουν οτι τελικα δεν ελεγα μαλακιες :s_tongue

Στη συγκεκριμενη φαση με τη Ferrari ΔΕΝ ξερω. Απο οσα παιχτηκαν, εβγαλα αυτο το συμπερασμα και το ειπα. Και μην ξεχνας οτι τοσο καιρο ακουγεται οτι κλεβει η Ferrari και δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ. Μαγκια της ειπα οσο δεν την πιανουν. ΟΛΟΙ κλεβουν ή τουλαχιστον προσπαθουνε να το κανουν. Δεν ειναι τιποτα καινουργιο στο χωρο. Αλλα αν σε πιασουν, οσο και να 'χει δινεις δικαιωμα στους "εχθρους" να εχουν να λενε!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
g8777 έγραψε:Φταιω; :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι πειτε. Φταιω; :s_laughat

Οχι δε φταις εσυ. Η περσονα το επιβαλει να εισαι τετοιος :s_tongue

btw την περσονα την πηγα με το καλο εδω και πολυ καιρο. Απο 'δω και περα νιπτω τας χειρας μου :whistlink:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#613170 Δεν υπαρχει νοημα σε ολο αυτο που γινεται. Διαφωνουμε παμε παρακατω.
Μην το κουραζουμε.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
George_Prix έγραψε:Οπως επισης ΞΕΡΩ οτι οι 9 στους 10 διαβαζουν αυτο το post και λενε "τι μαλακας ειναι ο George_Prix".

Ο ενας ποιος ειναι; :hmmm:
Γκεακο;;;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
kantoniou έγραψε:
George_Prix έγραψε:Οπως επισης ΞΕΡΩ οτι οι 9 στους 10 διαβαζουν αυτο το post και λενε "τι μαλακας ειναι ο George_Prix".

Ο ενας ποιος ειναι; :hmmm:
Γκεακο;;;

O ευατος μου :s_tongue