https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Anonymous Founder έγραψε:George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Να θυμίσω επίσης πως ο Schumacher την τελευταία του χρονιά παραλίγο να πάρει τον τίτλο από τον Alonso στα ντουζένια του.
H λεξη κλειδι ειναι το ΠΑΡΑΛΙΓΟ. Ας μεινουμε στα γεγονοτα ομως, στην ηττα του Μιχαλακη 2 χρονιες καπακι απο το λυσσασμενο Ισπανο, ενω μαλιστα ΣΥΝΟΛΙΚΑ η Ferrari ειχε καλυτερο μονοθεσιο.
Πώς προκύπτει το καλύτερο μονοθέσιο;![]()
Εγώ διαφορετικά τα θυμάμαι τα πράγματα.
George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Να θυμίσω επίσης πως ο Schumacher την τελευταία του χρονιά παραλίγο να πάρει τον τίτλο από τον Alonso στα ντουζένια του.
H λεξη κλειδι ειναι το ΠΑΡΑΛΙΓΟ. Ας μεινουμε στα γεγονοτα ομως, στην ηττα του Μιχαλακη 2 χρονιες καπακι απο το λυσσασμενο Ισπανο, ενω μαλιστα ΣΥΝΟΛΙΚΑ η Ferrari ειχε καλυτερο μονοθεσιο.
Anonymous Founder έγραψε:Να θυμίσω επίσης πως ο Schumacher την τελευταία του χρονιά παραλίγο να πάρει τον τίτλο από τον Alonso στα ντουζένια του.
Νίκος Παππάς έγραψε:Συνολικά καλύτερο δεν είχε καί το 2005 αλλά περισσότερο το 06 η Φερράρι είχε θέματα προσαρμογής στους κανονισμούς
George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Να θυμίσω επίσης πως ο Schumacher την τελευταία του χρονιά παραλίγο να πάρει τον τίτλο από τον Alonso στα ντουζένια του.
, εγώ υποστήριζα Σούμι, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Αλόνσο ήταν ένα κλικ πιο γρήγορος με απόλυτα κριτήρια, στην Ιαπωνία ναι μεν έσπασε το μοτέρ αλλά ο Ισπανός ήταν ήδη στους καθρέφτες του... Γενικά τα προβλήματα αξιοπιστίας στη Φεράρι εκείνη τη χρονιά έχουν να κάνουν και με τη ψυχολογική πίεση, την υπερπροσπάθεια να καλύψουν το χαμένο έδαφος κλπ.
sparticle έγραψε:Δηλαδη το 2016 ο Hamilton εκανε καλη χρονια; Ή ψιλομέτρια; Θυμαμαι κατι pole που δεν μπορουσε να παρει, κατι πολλες κακες εκκινησεις, μια χαλαροτητα στην αρχη τυπου "τον εχω οπως τα δυο τελευταια χρονια" και κατι στουκαρισματα στο Μπακου που τελικα του εφταιξαν πολυ περισσοτερο απο το σπασμενο μοτορι στη Μαλαισια. Και σε συνδυασμο με το οτι ο Rosberg εκανε μια χρονια πολυ καλυτερη απο ο,τι τον ειχαμε σαν οδηγο, πηρε αξια τον τιτλο. Εκτος κι αν καποιος πιστευει οτι επειδη ο Hamilton ειναι "αυτονοητα" καλυτερος οδηγος του Rosberg, επρεπε να του δωσουμε τον τιτλο απο τον Μαρτιο.
Οχι τιποτα αλλο, αλλα αν δωσουμε το 2016 ηθικα στον Hamilton, θα πρεπει να δωσουμε και τα ηθικα του Alonso 2010 και 2012, το ηθικο του Massa 2008 ελεω Σιγκαπουρης, για να μην πω και το ηθικο του Σουμαχερ το 1999 αν δεν εσπαγε του πουδαρ.

kantoniou έγραψε:Μια μονο παρατηρηση:
απ' οσο θυμαμαθ απ' εξω, οι μηχανικες αστοχιες της Φερραρι εμφανθστηκαν το '06 "ξαφνικα" μετα απο ενα απιστευτο σερι αξιοπιστιας και μη εγκαταλειψεων.
Οχι τυχαια φυσικα, καθως προφανως πιεζαν πλεον το μοτερ, ισως και περαν των οριων, εχοντας μετα απο καιρο απειλητκκους αντιπαλους.
Σε καμια περιπωση αυτο δεν ειναι "ατυχια".
ripper έγραψε:sparticle έγραψε:Δηλαδη το 2016 ο Hamilton εκανε καλη χρονια; Ή ψιλομέτρια; Θυμαμαι κατι pole που δεν μπορουσε να παρει, κατι πολλες κακες εκκινησεις, μια χαλαροτητα στην αρχη τυπου "τον εχω οπως τα δυο τελευταια χρονια" και κατι στουκαρισματα στο Μπακου που τελικα του εφταιξαν πολυ περισσοτερο απο το σπασμενο μοτορι στη Μαλαισια. Και σε συνδυασμο με το οτι ο Rosberg εκανε μια χρονια πολυ καλυτερη απο ο,τι τον ειχαμε σαν οδηγο, πηρε αξια τον τιτλο. Εκτος κι αν καποιος πιστευει οτι επειδη ο Hamilton ειναι "αυτονοητα" καλυτερος οδηγος του Rosberg, επρεπε να του δωσουμε τον τιτλο απο τον Μαρτιο.
Οχι τιποτα αλλο, αλλα αν δωσουμε το 2016 ηθικα στον Hamilton, θα πρεπει να δωσουμε και τα ηθικα του Alonso 2010 και 2012, το ηθικο του Massa 2008 ελεω Σιγκαπουρης, για να μην πω και το ηθικο του Σουμαχερ το 1999 αν δεν εσπαγε του πουδαρ.
Ήταν καλύτερος του Rosberg, πως να το κάνουμε;
Δεν με ενδιαφέρει να δώσω κανέναν ηθικό τίτλο.
Τον κράζεις για τις χρονιές με τον Button? Δίκιο έχεις.
Τον κράζεις για το 2016? Ε δεν έχεις δίκιο. Μαγική εικόνα είναι.
Η Mercedes είχε την αστεία στρατηγική να μην δίνει καμία ευκαιρία για διαφοροποίηση στρατηγικής στον δεύτερο όλη την χρονιά. Αυτό που έκαναν
στο Silverstone φέτος πχ.
Συνέχεια είχε την ταχύτητα, αλλά δεν "επιτρεπόταν" να περάσει.
Παρόλα αυτά βρέθηκε πίσω λόγω μηχανικών προβλημάτων και μόνο.
Εσύ είδες πιο γρήγορο τον Rosberg συνολικά στην χρόνια;

Μα η κίτρινη ήταν στο συγκεκριμένο σεκτορ. Ίσως ο […]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]