Και δε σκάω
απλά βρίσκω λίγο κουραστικό αυτό το "Ferrari παντού"Και δε νομίζω ότι θα φύγει κιόλας... για να πάει που ? Στον άλλο μεγάλο ασθενή ? Μόνο Mercedes και ίσως Red Bull...
nass έγραψε:Δε νομίζω... η Ferrari είναι σταθερή αξία στην F1![]()
Και δε σκάωαπλά βρίσκω λίγο κουραστικό αυτό το "Ferrari παντού"
Και δε νομίζω ότι θα φύγει κιόλας... για να πάει που ? Στον άλλο μεγάλο ασθενή ? Μόνο Mercedes και ίσως Red Bull...
Μα στους Ταύρους μπορεί να πάει
Geo f1 έγραψε:Αν φυγει ο Αλονσο Ναςς, δεν θα ασχολειται κανεις..Οποτε μη σκας..
Ναι, η αγαπούλα σου έκανε διάσημη την Ferrari.
REALZEUS έγραψε:Μια υποσημείωση στην τεράστια ιστορία της Φερραρι θα παραμείνει. Σε 20 χρόνια κανείς τιφόζο δεν θα τον θυμάται, ειδικά από την στιγμή που δεν θα έχει πάρει τίτλο με την Σκουντερία.
όπως τον Gilles δηλ........που με αυτό το σκεπτικό δεν πρέπει να υπηρέτησε καν στη ferrari
Πχ για τον Stewart (από τους θρύλους του αθλήματος) έχουν γραφτεί -δικαιολογημένα- ουκ ολίγες φορές σχόλια ότι το χει χάσει, έχει ραμολέψει, έχει σκατογεράσει κλπ.
Αν είχε πεθάνει σε αγώνα (φτου φτου φτου ο άνθρωπος) τώρα όλοι θα είχαν μια καρώ τραγιάσκα δίπλα στα εικονίσματα με το καντήλι.
Τον Lauda πχ πόσοι φίλοι της Ferrari τον θυμούνται ή θα τον θυμούνται;
Π.χ. οι σχετικά νέοι θα θυμούνται Schumacher, Massa, Barrichello, Alonso.
Οι λίγο πιο θερμοί θα θυμούνται Villeneuve, Prost, Irvine, Fangio, Alesi, και ίσως κάποιους άλλους.
Οι πορωμένοι απλώς θα ξεχνάνε κάποιους.
EDDIE_147 έγραψε:
Τον Lauda πχ πόσοι φίλοι της Ferrari τον θυμούνται ή θα τον θυμούνται;
δεν το περίμενα ποτέ αυτό το ολίσθημα από εσένα....μιλάς για τον άνθρωπο που είναι άνετα μέσα στο top 3 των πλέον εμβληματικών μορφών και ταυτόχρονα πιο επιτυχημένων και αγαπημένων οδηγών που πέρασαν ποτέ από το Maranello......αν δεν υπήρχε το φαινόμενο Schumacher θα τον έβαζα άνετα στην πρώτη θέση (μια δοκιμή στο net ίσως σε πείσει για τη δημοφιλία του μεταξύ των tifosi)...........πέρα από τους τίτλους του,οι περισσότερες αγωνιστικές επιτυχίες στην καριέρα του είναι έτσι και αλλιώς συνδεδεμένες με τη ferrari......αλλά κυρίως μιλάμε για σπάνια προσωπικότητα,με άποψη .........μάλλον ξεχνάς το ring του 76,την επάνοδό του και τον τίτλο που είχε το θάρρος να πετάξει στα σκουπίδια.......