Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By nass
#10921 Να προτείνω στους φίλους διαχειριστές ένα θέμα αποκλειστικά για Ferrari (πχ. διάσπαση του παρόντος), έχει σίγουρα ενδιαφέροντα νέα η Ferrari αλλά το να βλέπεις συνέχεια σε όλα τα θέματα των GP + όλα τα θέματα των "Νέων" τι γίνεται-θα γίνει-θα έπρεπε να γίνει-δεν πρόκειται να γίνει στη Ferrari είναι ΙΜΗΟ λίγο κουραστικό.
Άβαταρ μέλους
By nass
#10950 Δε νομίζω... η Ferrari είναι σταθερή αξία στην F1 :s_cool
Και δε σκάω :s_smile απλά βρίσκω λίγο κουραστικό αυτό το "Ferrari παντού"

Και δε νομίζω ότι θα φύγει κιόλας... για να πάει που ? Στον άλλο μεγάλο ασθενή ? Μόνο Mercedes και ίσως Red Bull...
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
nass έγραψε:Δε νομίζω... η Ferrari είναι σταθερή αξία στην F1 :s_cool
Και δε σκάω :s_smile απλά βρίσκω λίγο κουραστικό αυτό το "Ferrari παντού"

Και δε νομίζω ότι θα φύγει κιόλας... για να πάει που ? Στον άλλο μεγάλο ασθενή ? Μόνο Mercedes και ίσως Red Bull...

Μα στους Ταύρους μπορεί να πάει :s_wink
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geo f1 έγραψε:Αν φυγει ο Αλονσο Ναςς, δεν θα ασχολειται κανεις..Οποτε μη σκας..

Ναι, η αγαπούλα σου έκανε διάσημη την Ferrari. :s_rofl
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#11529 Η αγαπουλα μου κανει να φαινεται και λιγο η ομαδα(ουλα?) σου τα τελευταια χρονια...Αλλιως κλαφτα Δια μου :s_cry
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#11717 Μια υποσημείωση στην τεράστια ιστορία της Φερραρι θα παραμείνει. Σε 20 χρόνια κανείς τιφόζο δεν θα τον θυμάται, ειδικά από την στιγμή που δεν θα έχει πάρει τίτλο με την Σκουντερία.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
REALZEUS έγραψε:Μια υποσημείωση στην τεράστια ιστορία της Φερραρι θα παραμείνει. Σε 20 χρόνια κανείς τιφόζο δεν θα τον θυμάται, ειδικά από την στιγμή που δεν θα έχει πάρει τίτλο με την Σκουντερία.

όπως τον Gilles δηλ........που με αυτό το σκεπτικό δεν πρέπει να υπηρέτησε καν στη ferrari
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#11849 Να πεις ότι δε θυμάται κανείς τον Προστ στη Φερράρι που πέρασε και δεν ακούμπησε, να το καταλάβω. Βασικά τον θυμάται πολύς κόσμος από το απίστευτο κατόρθωμα να έχει έξοδο και εγκατάλλειψη στο γύρο προθέρμανσης
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#11959 Διαπράττετε μια φοβερή αδικία βάζοντας στο μπλέντερ άτομα που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος και θεοποιήθηκαν με άτομα που τσαλακώθηκαν, βριστήκαν και εν τέλει γέρασαν (με ότι αυτό συνεπάγεται) στο άθλημα.

Πχ για τον Stewart (από τους θρύλους του αθλήματος) έχουν γραφτεί -δικαιολογημένα- ουκ ολίγες φορές σχόλια ότι το χει χάσει, έχει ραμολέψει, έχει σκατογεράσει κλπ.

Αν είχε πεθάνει σε αγώνα (φτου φτου φτου ο άνθρωπος) τώρα όλοι θα είχαν μια καρώ τραγιάσκα δίπλα στα εικονίσματα με το καντήλι.

Τον Lauda πχ πόσοι φίλοι της Ferrari τον θυμούνται ή θα τον θυμούνται;
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#12022 Αυτοί που έχουν χαλαρή σχέση με την F1 θυμούνται σίγουρα τους πιλότους που θαύμαζαν όταν ήταν νέοι.
Π.χ. οι σχετικά νέοι θα θυμούνται Schumacher, Massa, Barrichello, Alonso.

Οι λίγο πιο θερμοί θα θυμούνται Villeneuve, Prost, Irvine, Fangio, Alesi, και ίσως κάποιους άλλους.

Οι πορωμένοι απλώς θα ξεχνάνε κάποιους.
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
EDDIE_147 έγραψε:
Τον Lauda πχ πόσοι φίλοι της Ferrari τον θυμούνται ή θα τον θυμούνται;

δεν το περίμενα ποτέ αυτό το ολίσθημα από εσένα....μιλάς για τον άνθρωπο που είναι άνετα μέσα στο top 3 των πλέον εμβληματικών μορφών και ταυτόχρονα πιο επιτυχημένων και αγαπημένων οδηγών που πέρασαν ποτέ από το Maranello......αν δεν υπήρχε το φαινόμενο Schumacher θα τον έβαζα άνετα στην πρώτη θέση (μια δοκιμή στο net ίσως σε πείσει για τη δημοφιλία του μεταξύ των tifosi)...........πέρα από τους τίτλους του,οι περισσότερες αγωνιστικές επιτυχίες στην καριέρα του είναι έτσι και αλλιώς συνδεδεμένες με τη ferrari......αλλά κυρίως μιλάμε για σπάνια προσωπικότητα,με άποψη .........μάλλον ξεχνάς το ring του 76,την επάνοδό του και τον τίτλο που είχε το θάρρος να πετάξει στα σκουπίδια.......