Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By fokion
#383739 Mike το λινκ σου σκοτωνε σημερα αρα εγω εχω προβλημα...

Καθομαι τωρα και κοιταω μεταδοση ΕΡΤ......
Ενταξυ.... για κλαματα............ καλυτερα "διεθνη ηχο χωρις περιγραφη" ειδικά αυτη η εξυπνοπουλου.....
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#383741 Και η μετάδοση της CosmoteTV επιηκώς μέτρια....
Που τους βρίσκουν αυτούς τους τραγικούς απορώ.
Υπήρχαν στιγμές που καταλάβαινα ότι δεν παρακολουθούσαν καν τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Andreasdik έγραψε:Και η μετάδοση της CosmoteTV επιηκώς μέτρια....
Που τους βρίσκουν αυτούς τους τραγικούς απορώ.
Υπήρχαν στιγμές που καταλάβαινα ότι δεν παρακολουθούσαν καν τον αγώνα.

Σίγουρα η μια στιγμή ήταν εκεί που δεν κατάλαβε οτι ο Φεττελ πέρασε τον Κιμι. Μιση ωρα νατο πάρουν χαμπάρι.
Ο άλλος (δεν ξερω το ονομα του), όχι ο Ψαρρας. Ο Ψαρρας εκείνη την ώρα δε μιλούσε, θα χε πάει για χέσιμο.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#383746 Πραγματικα τραγικο το αποτελεσμα στην Ερτ! Χαμηλου επιπεδου σχολιασμος, ατυχεις χαρακτηρισμοι και εντυπωση πως προκειται για μια συζητηση εφηβων με μοναδικο σκοπο την δημιουργια εντυπωσης του ενος στον αλλο! Ειδικα η κοπελα ηταν σχεδον εκνευριστικη...

Ουτε απο τον Οτε ημουν ευχαριστημενος αλλα πλεον τα παλικαρια φανταζουν σαν οαση στην ερημο! Κριμα για αυτους που ειναι αναγκασμενοι να βλεπουν στην Ερτ και κριμα και για τα λεφτα που πετιουνται για τους μισθους των τριων σχολιαστων!
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
mikeerfol έγραψε:Τάκη θα λέμε και θα κλαίμε :s_yes :s_yes

ΜΠΑΓΙΕΡΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ

εγω να σας συγχωρήσω; Δεν ειναι δικό μου θέμα, δικό Του είναι.
Πρέπει να ναι καποιος πραγματικά ηλίθιος ΚΑΙ κομπλεξικος για να μην αναγνωρίζει την ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ του Τάκη από ΟΛΟΥΣ αυτους τους κακόμοιρους που ακούμε τα τελευταία χρόνια.
Σας πείραζαν οι τσιρίδες του Τάκη ε; ΟΡΣΕ βουδια

Εγώ να θυμίσω κάτι. Την εποχή του Τάκαρου, τον συγκρίναμε με τη μετάδοση του BBC/Sky. Αυτό ήταν το benchmark για τον Τάκη.
Τώρα συγκρίνουμε τους καραγκιόζηδες που ακούμε με συζητήσεις καφενείου..
Αυτή είναι η διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#383793 Το λινκ του Κορτου δεν μου δούλεψε. Την έβγαλα με τον πάντα αξιόπιστο mikeerbutton :s_thumbsup :inlove: . Καλά από τους ΔΥ της ΕΡΤ έχω να ακούσω νέα τους από περισυ το καλοκαίρι.
@ Bayern :

Εικόνα

Σωστός σε όλα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#383880 Ρε παιδιά μόνο εγώ θέλω να στείλω ένα email στον τζούνιορ να τον ρωτήσω αν γνωρίζει κάποια Tia Popi. Φαντάζομαι θα πάρω καμία απάντηση του στυλ "Ι don't drink alcohol"
Άβαταρ μέλους
By fokion
#386093 Μηπως και κανενας εχει λινκ να δουμε το κυριακατικο GP σε SKY μεταδοση? Σε youtube στηλ ??? το μονο που βρισκο είναι "σπασμενο" σε κομματια και αν δεν εχεις λογαριασμό θελει 2 μερες να κατεβουν όλα...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
fokion έγραψε:Μηπως και κανενας εχει λινκ να δουμε το κυριακατικο GP σε SKY μεταδοση? Σε youtube στηλ ??? το μονο που βρισκο είναι "σπασμενο" σε κομματια και αν δεν εχεις λογαριασμό θελει 2 μερες να κατεβουν όλα...

http://racing4everyone.eu/2017/04/14/fo ... 3-bahrain/

Και διαλεγεις race
Άβαταρ μέλους
By fokion
Geo f1 έγραψε:
fokion έγραψε:Μηπως και κανενας εχει λινκ να δουμε το κυριακατικο GP σε SKY μεταδοση? Σε youtube στηλ ??? το μονο που βρισκο είναι "σπασμενο" σε κομματια και αν δεν εχεις λογαριασμό θελει 2 μερες να κατεβουν όλα...

http://racing4everyone.eu/2017/04/14/fo ... 3-bahrain/

Και διαλεγεις race

Οχι ρε φουστη....
το κατεβασαν............