- 21 Νοέμ 2014, 12:46
Ειμαι οπαδος της ιστορικης ομαδας με τα κοκκινα (...της Λιβερπουλ βεβαια).
Η ομαδα παραπαιει και εχει να θυμαται μονο τις δοξες του παρελθοντος.
Οι δυο πλεον προβεβλημενοι υπαλληλοι της, οπως σε καθε ομαδα, ειναι οι δυο επιθετικοι.
Η ομαδα εχει για φορ τον (ξανθο σαν Φινλανδο) Φερναντο Τορρες, που εχει ερθει με καλες περγαμηνες και τον μελαχροινο (σαν Ισπανο) Λουιζ Σουαρεζ, που θεωρειται ο κορυφαιος στη θεση του στον κοσμο.
Ο Σουαρεζ σαρωνει στο γηπεδο, και παροτι δεν τον βοηθαν οι συμπαικτες του, ξεχωριζει σαν ο κορυφαιος φορ του πρωταθληματος. Ταυτοχρονα ισοπεδωνει τον ξανθο, που δεν του ταιριαξε το συστημα, αλλα και ο ιδιος δεν καταφερε να προσαρμοστει σε αυτο.
Εγω ειμαι οπαδος της κοκκινης αρμαδας, αλλα θαυμαζα και τον Σουαρεζ ήδη πριν ερθει στην ομαδα μου.
Παρα την εκπληκτικη αποδοση του Σουαρεζ, η ομαδα παραμενει ατιτλη και αυτος διακοπτει το συμβολαιο του, αν και δηλωνε 100% committed, και φευγει για αλλου.
Και εγω, αν και οπαδος της ομαδας, αντι να κοιταω τα χαλια της, το μονο που εχω να πω και να κανω ειναι να επιχαιρω για την ανυπαρξια του Τορρες και το ποσο καλυτερος ηταν ο Σουαρεζ, που εφυγε "για το καλο της ομαδας".
Εχετε ακουσει ποτε οπαδο μιας ομαδας να λεει ειμαστε χαλια, αλλα ΟΚ, ο Σουαρεζ τον εσκισε τον Τορρες;
Εχετε ποτε ακουσει τον Σουαρεζ να λεει "δεν πηραμε τιτλο, αλλα ΟΚ, εσκισα τον Τορρες και τωρα φευγω";
Τον Ροναλντο να το λεει για τον Μπέιλ;
Τον Μέσι για τον Νεϋμαρ;
Εχει υπαρξει ποτε τετοιος οπαδος;
Εχει υπαρξει ποτε τετοιος ποδοσφαιριστης κορυφαιας κλασης;
Στο ποδοφαιρο οχι...
“I do not like to compare with my peers,” Alonso insisted. “But when you have a champion on the other side of the garage that if not for technical problems you beat them almost 19 to zero, I’m so proud and I think it’s impossible to say it has been bad years.”
http://www.grandprix247.com/2014/11/21/ ... t-ferrari/