Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#37442 :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν άνετος προς το τέλος βέβαια αφού από το Silverstone και μετά το μονοθέσιο "ξεφούσκωσε" έχοντας μερικές αναλαμπές (νίκες Barrichello σε Valencia και Monza (1-2) )
Άβαταρ μέλους
By g8777
#37451 Βαριέμαι να το ψάξω τώρα παιδί μου αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ήταν τέτοια η διαφορά που χε η Brawn από τους υπόλοιπους στο πρώτο μισό που αρκούσαν τριτοτεταρτες θέσεις στον Jenson μετά.. Εντάξει, κατάλαβαν και οι υπόλοιποι πόσο βαθιά στον πωπο τους ήταν το χέρι του Ρος, ξύπνησαν και αντέδρασαν, αλλά και ο Μπατον δεν σκιστηκε ιδιαίτερα. Θυμάμαι λάθος γμ την μνήμη μου; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#37454 Καλά ναι η διαφορά ήταν μεγάλη αλλά δεν είναι πως είχε βάλει το cruise control από κάποιο σημείο και μετά, αλλά επειδή δεν υπήρχαν λεφτά οι άλλοι τους έπιασαν γι'αυτό και ο Vettel παρά τις αρκετές εγκαταλείψεις στην αρχή της χρονιάς διεκδικούσε μαθηματικά τίτλο μέχρι το Ιντερλάγος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#37463 O Button από τυχερός πρωταθλητής, κολλεγιόπαις και ψιλοάχρηστος πήρε τουλάχιστον στα γεράματα προαγωγή σε Αλέφαντος του αθλήματος.
Πάλι καλά.

Για μένα θα πρεπε να είχε έρθει στη Ferrari το 2005 και να συνεχίσει ως Νο1.

Τα fanboys του Λούη έχουν γράψει χρυσές σελίδες λιακοπούλειας φιλοσοφίας για να εξηγήσουν τις επιδόσεις του κολλεγιόπαιδου απέναντι στον Royal Majesty Super Market Veropoulos of Britain.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#37471 Θες να μου πεις ότι θα κάτσω βραδιάτικα να ψάχνω το άλλο φόρουμ για ποτ πουρί σοφίας...
#λολ
Άβαταρ μέλους
By IKE
#37474 Το αν το πρωτάθλημα του Button ήταν τυχερό και με αυτόματο πιλότο φάνηκε από τα αποτελέσματα που έφερε την επόμενη χρονιά στη McLaren. Απλώς δεν τον βοηθάει η φάτσα μπόμπου, με άλλο ΣΤΥΛ θα ήτανε θεός για να μη πω και ημίθεος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#37475 Α, οκ, γιατί νόμιζα ότι είχες κάτι να πεις. Προφανώς αρμενίζουμε ακόμα. Πρόσεξε, μην μου βρεις ποστ για τον Ιάσονα σε trolling mode. Γιατί εγώ δεν θυμάμαι να απαξιωνεται στα σοβαρά από κάποιον. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
IKE έγραψε:Το αν το πρωτάθλημα του Button ήταν τυχερό και με αυτόματο πιλότο φάνηκε από τα αποτελέσματα που έφερε την επόμενη χρονιά στη McLaren. Απλώς δεν τον βοηθάει η φάτσα μπόμπου, με άλλο ΣΤΥΛ θα ήτανε θεός για να μη πω και ημίθεος.

Εκείνο το ποστ που το είχες γράψει αυτό το έχουνε σβήσει τα καθάρματα του Παπανδρέου και του Μητσοτάκη;
Άβαταρ μέλους
By IKE
#37488 Μήπως αναφέρεσαι σε αυτό το τξυπνακίστικο πόνημα συνστρίφτη? http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic. ... 6#p2009816

(ας είναι καλά το google μιας και οι ΧΑΚΕΡΖ με έσβησαν lolen)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Πέρσι ο Raikonnen είχε φοβερά αποτελέσματα με ένα μέτριο/κακό σύνολο ομάδας (εν μέρη έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης φυσικά) αλλά το στυλ του σε συνεντεύξεις, το πως γλεντάει (λέμε τώρα) όταν βγαίνει με φίλους του και (ώ αμαρτία) το ότι έφαγε ΠΑΓΩΤΟ τον κάνει ρεμπεσκέ. Με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα αλλά με άλλη φάτσα/αμπαλάζ θα ήταν ο ήρωας που το 2009 έσωσε τη Ferrari από τον διασυρμό κλπ.

Εικόνα

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Guess Who! έγραψε:αν πριν έπρεπε να προσπαθήσει 100 για να πάρει τον τίτλο, τώρα θα πρέπει να προσπαθήσει 120 λόγω Alonso.

Aπό το ίδιο τοπικό. Ποιος να είναι ο πρώτος που τοποθέτησε τον πήχη του Αλόνσο στο 120% (στη συνέχεια πήγαμε παραπάνω); Εεεεεεεε; Ποιοοοοοοοοοοος; :iconcool: :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Corto Maltese έγραψε:
Guess Who! έγραψε:αν πριν έπρεπε να προσπαθήσει 100 για να πάρει τον τίτλο, τώρα θα πρέπει να προσπαθήσει 120 λόγω Alonso.

Aπό το ίδιο τοπικό. Ποιος να είναι ο πρώτος που τοποθέτησε τον πήχη του Αλόνσο στο 120% (στη συνέχεια πήγαμε παραπάνω); Εεεεεεεε; Ποιοοοοοοοοοοος; :iconcool: :shifty: :lol:

Μα κι αυτός ο συντελεστής γαματοσύνης του Αλόνσο αυξάνεται ταχύτερα και από τον πληθωρισμό της Βενεζουελας...
Ο Εντη θα εξάγει τον τύπο μόλις μπόρεσε να βγάλει τον Μαδουρο στο τηλέφωνο (δεν βγαίνει κι αυτός, σαν τον Δουρο)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#37554 Δεν είναι απλή δουλειά. :rtfm: :rtfm:

Αυτές φαντάσου είναι οι σημειώσεις ΜΟΝΟ από τον αγώνα της Βραζιλίας για τον Alonso.

Εικόνα

Εδώ έφτασε 164,9%