Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
By g8777
#754123 Σαν να φουσκωσε λιγάκι. :hmmm:

Πάλι θα βγαίνουν περίεργες οι αιματολογικές εξετάσεις.
Πάλι θα τρέχουν για μεταγγίσεις σαν τον Μικ Τζάγκερ.
Θα του ρθει ο λογαριασμός μετά τα 40,μην ανησυχει. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By g8777
#754125 To "1" απαιτει θυσιες Γκεακο. Ελπιζω να τον θυμαται με αυτο το νουμερο ο κοσμος και να μην πεταξε στον κουβα 2 νεφρα για το Τριαντατριο.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#754170 Μου διαφεύγει ή είθισται οι πρωταθλητές να συνεχίζουν με το νούμερο που έχουν καθιερωθεί;
Αυτό το αναχρονιστικό έθιμο μου βγάζει έναν κομπλεξισμό ή είναι ιδέα μου;
Ακόμη και στα Motogp ας πούμε, ο VR46 κότσαρε ποτέ τον άσσο μπροστά; :hmmm:
O 44 το άλλαξε ποτέ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#754179 Από όταν βγήκαν τα σταθερά νούμερα μια φορά ο πρωταθλητής δεν έτρεξε την επόμενη χρονιά και τις υπόλοιπες επέλεξε το 44.
Το 1 το επιλέγει πρώτη φορά τώρα αυτός που δεν πήρε το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#754184 2013 Vettel πρωταθλητης.
2014 πρωτη φορα εφαρμογη η επιλογη αριθμου

Εικόνα

Το 5 το εβαλε απο το 2015 και μετα και 1 δε θα ξαναδει
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#754189 Ναι ηταν η πρωτη φορα.

Τεσπα μην το κανουμε θεμα.
Δεν ειναι κακο καποιος να θελει να τρεξει με το 1 αντι με το <νουμερο του>. Παλια αυτο ηταν το peak. Θυμαστε με Προστ και Σεννα που ετρεχαν με το 0 εκει το 1993-94 λογω συνθηκων
Άβαταρ μέλους
By Zorz
ripper έγραψε:Από όταν βγήκαν τα σταθερά νούμερα μια φορά ο πρωταθλητής δεν έτρεξε την επόμενη χρονιά και τις υπόλοιπες επέλεξε το 44.
Το 1 το επιλέγει πρώτη φορά τώρα αυτός που δεν πήρε το πρωτάθλημα.

Αν είσαι πραγματικά νούμερο 1, έχεις την αυτοπεποίθηση και δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι.
Αν είσαι νούμερο σκέτο, τότε πάει αλλιώς το πράγμα και πρέπει να αντισταθμίσεις κάπως.
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#754522 Καλά κάνει. Είναι ο πρωταθλητής και φοράει το Νο1 σαν γνήσια και όμορφη ολντσκουλιά. Αν είσαι καραγκιόζης και έχεις στήσει ολόκληρη μπίζνα στις πλάτες των φανζ, τρέχεις με το 46 ή το 44 όλη σου τη ζωή. :iconcool: