Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#285245 Αυτοί του ΟΤΕ tv είναι νορμάλ πάντως.
Άβαταρ μέλους
By the_sigman
Asimov έγραψε:Αυτοί του ΟΤΕ tv είναι νορμάλ πάντως.

Χθες δε μου άρεσε η περιγραφή και γενικά τελευταία κάνουν αρκετά λάθη.

Θα αρχίσω να το βλέπω από acestream και SkyF1 (και πολύ άργησα)
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
the_sigman έγραψε:
Asimov έγραψε:Αυτοί του ΟΤΕ tv είναι νορμάλ πάντως.

Χθες δε μου άρεσε η περιγραφή και γενικά τελευταία κάνουν αρκετά λάθη.

Θα αρχίσω να το βλέπω από acestream και SkyF1 (και πολύ άργησα)

Όντως χθες ήταν πολύ μονότονοι, εκείνος που είχαν από το Drive μου φάνηκε χειρότερος από το συνηθισμένο δίδυμο.

BAYERN ΞΕΚΙΝΑ ONLINE PETITION ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΑΚΑΡΟΥ ΛΕΜΕ :protest: :protest:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#285276 Δεν είναι για να ενθουσιαστείς, αλλά σίγουρα δεν είναι και αυτό που διαβάζω εδώ μέσα για την ΕΡΤ (προσωπική άποψη δεν έχω, δεν έχω δει). Σε γενικές γραμμές με καλύπτουν.
Αυτός του Drive τι μέρος του λόγου είναι;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#285281 Δεν το είδα από την αρχή και μετά κατάλαβα ότι κάτι παίχτηκε.
Δεν διαβάζω το περιοδικό και δεν τον ήξερα. Λίγο κοιμήσης, όντως.
Τα κείμενά του είναι καλά;
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#285283 Δεν έχω ιδέα, απλά άκουσα κάποια στιγμή που έλεγαν πως είναι αρχισυντάκτης του Drive.

Πάντως με αυτά που διαβάζω το ψήνω να το ξαναδώ στo webtv από την ΕΡΤ :eat: :eat: :lol:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#285301 Skysports F1 με κάθε τρόπο, με οποία θυσία χρειαστεί.

Καλοί οι του ΟΤΕ, αν και λίγο υποτονικοί. Εκ των πραγμάτων όμως, δεν μπορεί η μετάδοση να φτάσει στα επίπεδα της Αγγλικής.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Geo f1 έγραψε:Πρεπει να ειναι πολυ ψυχοφθορο.
Θα το ξαναπω. Κονσερβα τορρεντ και θα βρειτε την υγεια σας. Δεν ειναι πιο τοσο χρονοβορο.
Αν δεν σας νοιαζει η ποιοτητα 7-7+ ειχαν βγει απο sky. Εγω που θελω 1080 και 50fps 11 το βραδακι ημουν ετοιμος με τον αγωνα στο στικακι.Εναν δυο αγωνες να δειτε ετσι και δεν εχει επιστροφη μετα.

6 χρονια το εφαρμοζω και μια φορα ειδα καταλαθος το αποτελεσμα απο σποντα και με τελειως γκαγκα τροπο.

Και να χάσουμε τόνους γέλιου από την Ποπάρα και τους άλλους; :protest:

ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ! :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Geo f1 έγραψε:Πρεπει να ειναι πολυ ψυχοφθορο.
Θα το ξαναπω. Κονσερβα τορρεντ και θα βρειτε την υγεια σας. Δεν ειναι πιο τοσο χρονοβορο.
Αν δεν σας νοιαζει η ποιοτητα 7-7+ ειχαν βγει απο sky. Εγω που θελω 1080 και 50fps 11 το βραδακι ημουν ετοιμος με τον αγωνα στο στικακι.Εναν δυο αγωνες να δειτε ετσι και δεν εχει επιστροφη μετα.

6 χρονια το εφαρμοζω και μια φορα ειδα καταλαθος το αποτελεσμα απο σποντα και με τελειως γκαγκα τροπο.

Διαφωνώ. Άλλη η μαγεία του live. To να γίνει ο αγώνας και απλά να προσπαθείς με κάθε τρόπο να μην μάθεις το αποτέλεσμα είναι λίγο κάπως. Επίσης όπως ειπώθηκε όταν έχεις τη δυνατότητα να το προχωρήσεις αν δεις ότι ο αγώνας φέρνει ύπνο θα το κάνεις και αν δεν το κάνεις θα κάθεσαι να πιέζεσαι, κάτι που νομίζω λέγεται μαζοχισμός. :lol:
Η ανάλυση στο acestream είναι μια χαρά (νομίζω 720p), δε βλέπουμε καμια ταινία στην τελική.

Α και κατά τη διάρκεια του live έχεις ανοιχτό και το τοπικό της F1. :yahoo:

ripper έγραψε:Skysports F1 με κάθε τρόπο, με οποία θυσία χρειαστεί.

Καλοί οι του ΟΤΕ, αν και λίγο υποτονικοί. Εκ των πραγμάτων όμως, δεν μπορεί η μετάδοση να φτάσει στα επίπεδα της Αγγλικής.

Aκριβώς έτσι. Νομίζω είναι 3 ή 4η χρονιά που βλέπω sky.
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
EDDIE_147 έγραψε:- Μέχρι και η Πόπη (Ποια; Η ΠΟΠΗ) έφτασε να του πει "Καλά σταμάτα λίγο να δούμε αγώνα" :vava: :vava: :vava: :vava: :vava:

Βασικά επειδή ο παρλαπίπας ήξερε και κάποια πραματάκια συγκριτικά με αυτούς, τον έκοβαν για να μη τους κλέβει τη δόξα... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#285450 Άμπαλε ο παρλαπίπας ήξερε πολλά πραγματάκια όπως και αυτοί ξέρουν.
Η διαφορά είναι ότι όταν βάζεις το στοματάκι σου σε ένα μικρόφωνο που θα σε ακούει όλη η χώρα φρόντισε να βάλεις γαμημένο κόφτη και να σέβεσαι αυτό για το οποίο σε έχουν καλέσει/πληρώσει να κάνεις.

Ο άνθρωπος από ένα σημείο και μετά έλεγε πίπες που θα λεγε κάποιος σε άσχετα με το άθλημα παιδάκια για να τα ψαρώσει.
Δηλαδή το V10 (ας πούμε ότι μπερδεύτηκε και είπε V12) του Irvine ήταν πίπα υψηλής περιεκτικότητας σε |λογοκρισία|.

Τέτοιο πρήξιμο ο όρχις είχε να κάνει achieve από εποχή Κόλλια.
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
EDDIE_147 έγραψε:Άμπαλε ο παρλαπίπας ήξερε πολλά πραγματάκια όπως και αυτοί ξέρουν.

:dizzy:
Πόπη και Κορόβηλας μπορεί να ξέρουν από ράλλυ, αλλά από Φ1 είναι ημιμαθείς το οποίο ευθύνεται για τις ιστοριούλες-αχταρμά που σκαρφίζονται.
Ο τρίτος το σώζει κάπως... όσο σώζεται... :lipsealed: