Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:Ο Νικο είπε: "Gears are not learning, gears are not learning"? :s_laughat

Αυτό σημαίνει πως δε γίνεται το gear sync?

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα.
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#3206 Μου φαίνεται ότι άκουσα -5 θέσεις για αλλαγή κιβωτίου ο Ρόζμπεργκ αλλά δεν είμαι σίγουρος γιατί εκείνη τη στιγμή ήμουν στο άλλο δωμάτιο,,, :s_sorry
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 06 Σεπ 2014, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Y.V έγραψε:Μου φαινεται ότι άκουσα -5 θεσεις για αλλαγη κιβωτιου ο Ροζμπεργκ αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι εκεινη τη στιγμή ημουν στο άλλο δωμάτιο,,, :s_sorry

Δεν το έσωσαν; Το κιβώτιο εννοώ... νομίζω ότι κατάφεραν να το φτιάξουν... :s_sad
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#3216 Εθεάθη Aleasi στο τσαρδί της Μερκεντέ.

Image

:s_omg
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Silberpfeil έγραψε:
Y.V έγραψε:Μου φαινεται ότι άκουσα -5 θεσεις για αλλαγη κιβωτιου ο Ροζμπεργκ αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι εκεινη τη στιγμή ημουν στο άλλο δωμάτιο,,, :s_sorry

Δεν το έσωσαν; Το κιβώτιο εννοώ... νομίζω ότι κατάφεραν να το φτιάξουν... :s_sad

Δεν ήμαι βεβαιος ρε γαμωτο! Πηγα να βαλω ένα τσιπουρακι όταν το είπε και δεν άκουσα καλά! :s_sad
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Y.V έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:

Δεν ήμαι βεβαιος ρε γαμωτο! Πηγα να βαλω ένα τσιπουρακι όταν το είπε και δεν άκουσα καλά! :s_sad

...εντάξει... αν το τσιπουράκι είναι καλό, συγχωρεμένος :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#3233 οff topic!

Δεν με βλεπω on line στο θεμα... Eσείς με βλέπετε ή είμαι χωρίς να προτιθεμαι, με απόκρυψη;

Που ειναι ρε γαμωτο τα παλια emoticons :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
Y.V έγραψε:οff topic!

Δεν με βλεπω on line στο θεμα... Eσείς με βλέπετε ή είμαι χωρίς να προτιθεμαι, με απόκρυψη;

Που ειναι ρε γαμωτο τα παλια emoticons :s_mad

Ούτε εγώ σε βλέπω...
Δε βλέπω ούτε εμένα όμως :s_crazy

EDIT: Τώρα σε βλέπω άρα μάλλον δε βλέπουμε τους εαυτούς μας.
Τελευταία επεξεργασία από Silberpfeil και 06 Σεπ 2014, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά