Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Silberpfeil έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Μεγάλε Button.. :inlove:

Ωραίος δε λέω και μάλλον την έχει σίγουρη την θέση του για έναν χρόνο. Όμως εμένα με εντυπωσίασε ο Δανός! Πως το κράτησε το μονοθέσιο εκεί! :omg:
Πρέπει οπωσδήποτε να του βρείτε θέση αν έρθει η παλιά σας αγάπη :rtfm:
Εν ανάγκη κάντε την Χοντα να δώσει κινητήρα σε άλλη ομάδα με προϋπόθεση να πάρουν και τον Kevin :protest:

Με λες mclarenικο; :lipsealed: :adminpower: :x

:lol:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
mikeerfol έγραψε:
Silberpfeil έγραψε:

Ωραίος δε λέω και μάλλον την έχει σίγουρη την θέση του για έναν χρόνο. Όμως εμένα με εντυπωσίασε ο Δανός! Πως το κράτησε το μονοθέσιο εκεί! :omg:
Πρέπει οπωσδήποτε να του βρείτε θέση αν έρθει η παλιά σας αγάπη :rtfm:
Εν ανάγκη κάντε την Χοντα να δώσει κινητήρα σε άλλη ομάδα με προϋπόθεση να πάρουν και τον Kevin :protest:

Με λες mclarenικο; :lipsealed: :adminpower: :x

:lol:

Λάθος! Λάθος! :tomato:
Εσείς στην Χόντα κάντε κάτι για το αγόρι! :help:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Silberpfeil έγραψε:

Ωραίος δε λέω και μάλλον την έχει σίγουρη την θέση του για έναν χρόνο.

Εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα έχει θέση του χρόνου. :hmmm:
Δεν ξέρω αν είδατε τις χτεσινές δηλώσεις του στο bbc μετά το quali αλλά ήταν εντελώς σκυθρωπός, σαν να είχε βγει 14ος, όχι 4ος. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#23422 Ωραίες μάχες - ωραία πίστα. Καμία σχέση με το αίσχος της Βαλένθια.
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
elteo έγραψε:Ωραίες μάχες - ωραία πίστα. Καμία σχέση με το αίσχος της Βαλένθια.

:thumbsup:
Η στροφή 3 είναι.. :inlove:

Ο Νίκο... :sorry:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
blackstar έγραψε:Εντελώς αψυχολόγητη η κίνηση του NR.

Λάθος του ήταν ναι, αλλά όχι κάτι τραγικό. Μάλλον δεν του βγήκε απλά. Μόνο με αυτοκίνητο ασφαλείας έχει ελπίδα ή με κάποιο πρόβλημα για τον Λιούις.
Άβαταρ μέλους
By liostemi
#23432 :help: Παίδες, αν βλέπει κάποιος από ΟΤΕ TV, βλέπει κανονικά ή έχει κάποιες διακοπές?.. :help:
Άβαταρ μέλους
By blackstar
Silberpfeil έγραψε:
blackstar έγραψε:Εντελώς αψυχολόγητη η κίνηση του NR.

Λάθος του ήταν ναι, αλλά όχι κάτι τραγικό. Μάλλον δεν του βγήκε απλά. Μόνο με αυτοκίνητο ασφαλείας έχει ελπίδα ή με κάποιο πρόβλημα για τον Λιούις.

Σίγουρα ήταν λάθος του, και δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να βγάλει 50 γύρους χωρίς ενα ακόμα PIT STOP.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
blackstar έγραψε:Σίγουρα ήταν λάθος του, και δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να βγάλει 50 γύρους χωρίς ενα ακόμα PIT STOP.

Αν τα καταφέρει πάντως, για την ώρα προβλέπεται να βγει 4ος-5ος. Ο Massa προσπαθεί να κάνει το ίδιο (52 γύρους) αλλά με τα option. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By blackstar
Zorz έγραψε:
blackstar έγραψε:Σίγουρα ήταν λάθος του, και δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να βγάλει 50 γύρους χωρίς ενα ακόμα PIT STOP.

Αν τα καταφέρει πάντως, για την ώρα προβλέπεται να βγει 4ος-5ος. Ο Massa προσπαθεί να κάνει το ίδιο (52 γύρους) αλλά με τα option. :lipsealed:

Αν τα καταφέρει θα είναι μεγάλος μάγκας.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#23445 H Ferrari είναι τραγική όχι τόσο για το pit stop αλλά για το ότι φαίνεται σαν να πηγαίνει με πετάλια σε σχέση με τους άλλους.

Θεωρώ ότι αν είχαν ένα κινητήρα Mercedes (έστω πελατειακό) θα ήταν το ταχύτερο μονοθέσιο.
Μου φαίνεται ότι έχουν συνολικά πολύ καλό πακέτο αλλά στην ευθεία πέφτει πουλόπουλος.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
EDDIE_147 έγραψε:Θεωρώ ότι αν είχαν ένα κινητήρα Mercedes (έστω πελατειακό) θα ήταν το ταχύτερο μονοθέσιο.
Μου φαίνεται ότι έχουν συνολικά πολύ καλό πακέτο αλλά στην ευθεία πέφτει πουλόπουλος.

Αυτό θα το έλεγα περισσότερο για το κατουρλοποτό. :hmmm:

Υπερβολική η ποινή στον Grosjean, για κάτι που ΙΜΟ είναι racing incident.