Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
33%
0
N/A
0
N/A
1
33%
0
N/A
1
33%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#894952 Διάβαζα κάπου ότι ο Ραλφ είπε πως το πρόβλημα του Λεκλέρκ μάλλον ήταν ότι απλά έβαλε πρώτη φορά σκληρά και σε συνδυασμό με τη νέα ανάρτηση που δεν είχαν δεδομένα για τα σκληρά μπλα μπλα μπλα...

Μα άνθρωπε μου και το 2ο στιντ του Λεκλέρκ μετά το 1ο στοπ, με σκληρά ήταν και δεν υπήρξε καμία δραματική μείωση ρυθμού.

Δηλαδή κάθεσαι και λες δημόσια γνώμη και δεν έχεις τσεκάρει ότι και στο προηγούμενο στιντ φορούσε σκληρά; :help:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Yugo_para_siempre έγραψε:Διάβαζα κάπου ότι ο Ραλφ είπε πως το πρόβλημα του Λεκλέρκ μάλλον ήταν ότι απλά έβαλε πρώτη φορά σκληρά και σε συνδυασμό με τη νέα ανάρτηση που δεν είχαν δεδομένα για τα σκληρά μπλα μπλα μπλα...

Μα άνθρωπε μου και το 2ο στιντ του Λεκλέρκ μετά το 1ο στοπ, με σκληρά ήταν και δεν υπήρξε καμία δραματική μείωση ρυθμού.

Δηλαδή κάθεσαι και λες δημόσια γνώμη και δεν έχεις τσεκάρει ότι και στο προηγούμενο στιντ φορούσε σκληρά; :help:

Το διαβασα κι εγω το αρθρο. Αυτο που λες εχει λογικη και μου περασε κι εμενα απο το μυαλο.

Αλλα ο Ραλφ ειπε κι αλλα 2 πραγματα που επισης εχουν λογικη...
1) Οτι οσο και να φουσκωναν τα λαστιχα δε θα ειχε δραματικη επιδραση στο υψος του μονοθεσιου (οποτε δε θα γλυτωναν τη φθορα στο πατωμα).
2) Οτι με το πολυ το φουσκωμα θα ειχαν ανεβασει υπερβολικες θερμοκρασιες και θα ειχαν καταστραφει σε ελαχιστους γυρους.

Δεν εχω ιδεα τι παιζει ακριβως με τη Φερραρι, αλλα σιγουρα κατι μας κρυβουν!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#894961 Με αυτά που ακούγονται ίσως ένα δυνατό σενάριο είναι ότι επειδή η ευθύνη είναι μεγάλη και για χρόνια δεν κερδίζουν προκειμένου να διαμοιραστεί η ευθύνη όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται ομαδικά ώστε αν πάει στραβά είναι συλλογική ευθύνη. Πιθανόν υπάρχει κουλτούρα φταιξίματος (που δεν υπάρχει σε άλλες ομάδες) που αναγκάζει όλους να φυλάνε τα νώτα τους. Αυτό τους κάνει δύσκαμπτους, αναποφάσιστους και άτολμους ή erratic (πως το μεταφράζω αυτό: ακανόνιστος, ασταθής, απρόβλεπτος, αλλοπρόσαλλος, χωρίς συνοχή). Και όλα αυτά δεν συνάδουν με το πνεύμα της ανταγωνιστικότητας στο ύψιστο επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#895076 In the Hungarian GP, teams increase tire pressures by an average of 1.5 PSI in the final stint to raise the ride height by 1 mm in order to prevent skid wear, a practice that has become common since 2022 due to the increase in downforce. However, this always involves a compromise in terms of load and grip.

Leclerc’s SF-25, on the final set of hard tires, inexplicably fell out of its operating window and, according to Maranello’s data, was 1 second slower than planned, losing 20 seconds compared to the simulations in the final stint.

@Auto_Racer_it

https://x.com/gazzettaferrari/status/19 ... 6aBZiXqCag

< >
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#895077 Γενικα τα λεει λογικα, αλλα αφου αναφερει οτι εχασε κατα μεσο ορο 1" το γυρο σε στιντ 30 γυρων, δεν εχασε συνολικα 20" αλλα τουλαχιστον 30".

Κατα τη γνωμη μου βεβαια εχανε ακομα περισσοτερα κατα μ.ο. και εν τελει κοντα στα 35"-40" σε ολο το στιντ.