Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
1
20%
1
20%
0
N/A
2
40%
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Nikos! έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Μέχρι τον Αύγουστο θα έχουν παίξει μπουνιες στη Ferrari αν δεν φύγει ο καραφλός παλιάτσος στο pit wall.
Να μου το θυμηθείτε.

Τώρα που θα φύγει ο Βασερ περιμένω στο τέλος της χρονιάς να φας το καπέλο σου αν δεν αλλάξει (που δε θα αλλάξει) κάτι προς το καλύτερο στην ομάδα.

< >

Χαμένη χρονιά είναι. Και τον Θεό να έφερνες στην θέση του, με αρχιμηχανικό τον Μωάμεθ, δεν θα μπορούσε να συμμαζέψει την κόπρο του Βασέρ.
Τουλάχιστον να προλάβει να σώσει ότι σώζεται για το 2026. Δεν ονειροβατούμε. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά.
Αν και φοβάμαι ότι έχει κάνει τόση ζημιά που και το 2026 θα είναι μεταβατική χρονιά.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Nikos! έγραψε:https://x.com/autosport/status/1934339304739807423?s=46&t=OIBGyYody2hO6u_I7YUjdQ

SEVEN drivers have been noted for a Safety Car infringement:

Antonelli
Leclerc
Piastri
Sainz
Ocon
Gasly
Stroll

< >

Έκαναν προσπεράσεις στο γύρο μετά τον τερματισμό που απαγορεύεται όταν τελειώνει ο αγώνας υπό SC.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#892357 Εν τω μεταξύ βρίζουμε Φεράρι αλλά αν η μακ Λάρεν άφηνε Νορις να περάσει Πιαστρι θα έφτανε πιθανά 3ος. Αδικαιολόγητος βέβαια που μετά έσκασε πάνω του

Ο Χαμιλτον τι έπαθε και έμεινε τόσο πίσω;
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#892361 Εμεις τον Νορις τον κοροιδευαμε κι οταν κερδιζε. Σημερα που ολοι τον κραζουν, εγω θα πω οτι δε μασησε και βουτηξε πολυ ωραια στη φουρκετα, μας χαρισε ενα πολυ ωραιο highlight ροδα με ροδα ολη την ευθεια (σε εναν μαλλον βαρετο αγωνα) και απο εκει που ηταν σκεφτηκε μαλλον σωστα να φρεναρει νωρις και να επιτεθει μετα. Απλως επρεπε να παει απο την αλλη. Μπορει και να περνουσε πριν τα φρενα, φαινοταν να εχει πολλη περισσοτερη ταχυτητα.

Ο Οσκαρ νταξει. Ειπε εγω θα κατσω στην εσωτερικη και στις δυο στροφες και κοψε το λαιμο σου.

Σε αυτο που λεει ο Μπαγερν, ισως θα μπορουσε να φρεναρει οριακα απο την εξωτερικη στο σικειν και να στριμωξει τον Οσκαρ απο την εισοδο ακομα. Πολυ πιθανη εκει η επαφη ή το να φυγει ο ιδιος ευθεια.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#892363 Παίξανε ήδη τις πιστολίες στη Μακλάρεν, περιμένω την ενδιαφέρουσα συνέχεια.
Μεγάλη η ευθύνη του Νόρρις αλλά και ο άλλος πολύ σκληρός.

Φονέας εξαιρετικός όλο το τριήμερο, κατατακτήριες, αγώνας, με τον Μαξ κοντά του, άψογος.

Λούης κρίμα, δηλαδή εκεί που λες θα ανέβει η ψυχολογία του τρακάρει με μαρμότα. Πόσο τον επηρέασε δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ήταν σημαντικό.

Μου έκανε εντύπωση το γυρολόγιο του Λεκλέρκ στο τελευταίο μικρό στιντ με τη μεσαία.
Σε κάποιους γύρους πήγαινε τάπα, σε άλλους ήταν ακόμα και 1" πιο αργός από τον προηγούμενο γύρο του και αυτό γινόταν για πολλούς γύρους, ακόμα και όταν δεν έκανε ντουμπλαρίσματα.
Μήπως πάλι του έλεγαν να αφήνει για τη φθορά του πατώματος;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Yugo_para_siempre έγραψε:Παίξανε ήδη τις πιστολίες στη Μακλάρεν, περιμένω την ενδιαφέρουσα συνέχεια.
Μεγάλη η ευθύνη του Νόρρις αλλά και ο άλλος πολύ σκληρός.

Φονέας εξαιρετικός όλο το τριήμερο, κατατακτήριες, αγώνας, με τον Μαξ κοντά του, άψογος.

Λούης κρίμα, δηλαδή εκεί που λες θα ανέβει η ψυχολογία του τρακάρει με μαρμότα. Πόσο τον επηρέασε δεν ξέρω, αλλά σίγουρα ήταν σημαντικό.

Μου έκανε εντύπωση το γυρολόγιο του Λεκλέρκ στο τελευταίο μικρό στιντ με τη μεσαία.
Σε κάποιους γύρους πήγαινε τάπα, σε άλλους ήταν ακόμα και 1" πιο αργός από τον προηγούμενο γύρο του και αυτό γινόταν για πολλούς γύρους, ακόμα και όταν δεν έκανε ντουμπλαρίσματα.
Μήπως πάλι του έλεγαν να αφήνει για τη φθορά του πατώματος;

Σίγουρα lift and coast o Lec.

Ham έχει περίπου μισό στο γύρο με τη ζημιά. Έτσι σχολίασε o Brundle.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#892368 Η Ομάδα μας χαμένη στην μετριότητα της.

Ο Norris απαράδεκτος, το παραδέχθηκε και ο ίδιος. Ποτέ δεν με έπεισε ως μεγάλος οδηγός.

O Russell είναι με διαφορά ο πιο underrated οδηγός και σαφώς κορυφαίου επιπέδου. Αν οδηγούσε McLaren θα ήταν άνετα πρώτος στο Πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα Forza Ferrari στο WEC!!!