Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

3
33%
0
N/A
4
44%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chris έγραψε:lol τους ειρωνευεται κιολας ο σαινθ

Ρε σεις την ωρα που ο μαξ περασε τον πιαστρι τσεκαρω και βλεπω οτι ειναι 20+ δευτερα απο τον γκασλυ, οποτε λεω εκει θα τερματισει. Και 5 γυρους μετα τον εχει περασει και του χει ριξει και 5" :dizzy:

Εδώ τερμάτισε μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Λεκλερκ ενώ 4 γύρους πίσω αφού πέρασε τον Γκασλι απείχε 18 .

.
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#835472 Ο καλύτερος αγώνας της χρονιάς ως τώρα .
Κάθε αγώνας που οι χυδαίοι μένουν εκτός 3αδας είναι κέρδος για το άθλημα και τον πρωταθλητισμό των υπολοίπων οδηγών και ομάδων.

Δείτε τα χαμόγελα και την ψυχολογία όλων , λες και έφυγε μια μαυρίλα από πάνω τους.

Εξίσου θετικό για το άθλημα και η τελευταία θέση του γυρολόγου τσαρλατάνου Ισπανού.

.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#835477 Μπραβο στη Φερραρι που έναν οδηγό Απιστευτο σαν τον Λεκλερκ τον έκανε το πουτανακι του Σαινθ επειδή έχει ο Ισπανός τις άκρες του μπαμπά

Ωραίοι οι Ιταλοί

Α…μην ξεχάσουμε και την ομάδα της FIA
Νομίζω δεν ήθελαν να προκαλέσουν ,και έβαλαν αβγό στο γκάζι του Μαξ
Αν το σπάσεις του είπαν θα πληρωσεις 10εκ €
Ο Μαξ Ωραιος

Ρε δούλεμα ….
Άβαταρ μέλους
By glf
#835478 Πολύ ωραίο το τέλος, όταν είδα ότι δεν υπάρχει RB με δυνατότητα νίκης, έκατσα να το δω 15 γύρους πρίν το τέλος.
Μεγάλο το λάθος του Russell..
Άβαταρ μέλους
By ripper
#835484 Πολλά μπράβο στον Carlos, πανάξιος νικητής :s_howdy
Μπράβο και στην Mercedes που ζωντάνεψε τον αγώνα και πήρε την σωστή απόφαση και ας μην βγήκε στο τέλος.

Με το που βγήκε το VSC φώναζα να βάλουν μέσα τον Lando αλλά δεν με ακούνε :rtfm:
Έσωσε το podium o Lando, αλλά εκεί μπαίνεις για λάστιχα, ή είσαι λουζερας :thumbsdown:

Ο αγώνας τελικά ξέφυγε από τον απόλυτο ύπνο, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτού του τύπου οι πίστες χρειάζονται λάστιχα τσίχλες. 15 γύρους να αντέχουν και πολύ είναι.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Giuseppe Busso έγραψε:Έχω αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο Κόρτο είναι αυτή τη στιγμή στην πλ.Αριστοτέλους και πανηγυρίζει για τη νίκη του Κάρλος.
Δία φχαριστώ για την πλεροφορία.

Εδώ δίπλα τον έχω :lol:

Μεγάλη νίκη, έσπασε η ξεφτίλα της Ρεντ Μπουλ. Εννοείται πως όταν πας για τη νίκη της σεζόν πας με αυτόν που είναι μπροστά, ας ήταν μπροστά ο Λεκλέρ. Από ότι φάνηκε ήταν όλα μιλημένα από πριν, δεν ακούστηκε το παραμικρό. Βέβαια από τον Ράσελ λίγο φάνηκε ότι έχουν πάρει στο ψιλό τα radio του Σάινθ αλλά εντάξει όλα στο παιχνίδι είναι.

Από την άλλη βέβαια ήταν δεδομένο ότι ο Λεκλέρ δε θα έδινε καμία μάχη με τις Μερκ, πρέπει να τα περιμένουν αυτά. Από εδώ και μπροστά αφού ήρθε η νίκη και έφυγε το μεγάλο άγχος, πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Πως και με ποιον θα πορευθούμε. Τα λάθη κόβονται, χέρια φυτρώνουν;
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Vaskir έγραψε:
Εξίσου θετικό για το άθλημα και η τελευταία θέση του γυρολόγου τσαρλατάνου Ισπανού.

.

+14 :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#835496 Sainz για υπεύθυνος στρατηγικής Ferrari ΧΤΕΣ.- :rtfm:

O Leclerc ήταν ξεκάθαρα πιο αργός από τον Sainz όλο το τριήμερο, παραλίγο βέβαια να κάνει το θαύμα του εχθές, ένα replay έδειξε ένα μεγάλο ανάποδο στις γρήγορες στροφές πριν το τέλος του γύρου του.

Ακόμα κι αν έπαιρνε όμως την pole χτες, δεν ξέρω αν θα μπορούσε να κάνει τη διαχείριση που έκανε ο Sainz. Δυο στροφές ακόμα και θα τον περνούσε από πάνω ο Verstappen...

Επίσης νομίζω πολύ fair play από τη Mercedes στην αρχή, εγώ είχα σίγουρο ότι δεν θα έδιναν με τίποτα πίσω τη θέση στον Norris. Ο Hamilton ήταν μπροστά και στην καθαρή γραμμή πριν το φρενάρισμα και στριμώχτηκε από τον Russel. Δεν ξέρω αν η FIA τους είπε να τη δώσει ή ποινή, το οποίο επίσης μου κάνει λίγο παζάρεμα, είχαν περάσει και κάνα δυο γύροι σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#835497 Νομίζω ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο για τον Σερ. Στο πόντιουμ ούτε που κοιταζόταν τους άλλους, ενώ και ο Αλόνσο στην ενός λεπτού σιγή τον κοίταξε και μόρφασε. Καλύτερα (για μένα) να μην το κούραζε άλλο και να αποχωρούσε στο τέλος της χρονιάς ρίχνοντας μαύρη πέτρα αλά Κίμι :s_bye
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#835498 Επιτέλους νίκη και πρόγραμμα στρατηγικής. Ο Σαινθ έκανε πολύ καλό αγώνα και Λεκλερκ σίγουρα στην αρχή θυσιάστηκε ολίγον Μετά το SC, δεν είχε πλέον κανένα νόημα

Η στρατηγική Merc φαινόταν ότι δεν βγαίνει με τίποτα, τελικά έφτασαν κοντά. Υπήρχε ενδιαφέρον και θέαμα και ήταν σίγουρο ότι θα πλακωθουν μεταξύ τους...

Δεν είμαι σίγουρος αν έχουν καταλάβει εκεί στην RB τι ακριβώς πήγε λάθος αλλά στο τέλος ο Μαξ πετούσε...

.
Άβαταρ μέλους
By rafi
#835517 Κρίμα ο Οκον, ξεφτιλησε στα ίσια τον πρώην χερα αλλά υπερόπτη υβριστή της μοναδικής ομάδας που τον έκανε μαγκα στην f1 και πήρε επάξια την τελευταία θέση.
Μπράβο στην σιχαμενη κατά τα άλλα Φεράρι που έσπασε το αηδιαστικό σερί των πετσινων.
Μπράβο και στον αντιπαθητικό και αργό Σαινθ ο οποίος τουλάχιστον έχει μυαλό.

.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#835518 Ο ΣΕΡ τα έχει δύσκολα

Είναι πιο γρήγορος από τον ομόσταυλα του 15 χρόνια πιο μεγαλος και τον τρώει μια τρίχα στα γεννητικά όργανα
Αν είχε λίγο καλύτερο μονοθέσιο θα ήταν στο 9ο

Τα έχει δύσκολα