Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
14%
1
14%
2
29%
0
N/A
3
43%
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#833204 Pans τι να προσγειωθούν οι τιφόζι;

Ποιος πανηγυρίζει;
Ποιος περίμενε ότι θα πάμε στη Μόντσα και θα νικήσουμε;

Σε ορισμένους αγώνες τρώμε τεράστιες διαφορές.
Σήμερα τερματίσαμε 11" πίσω από το Μαξ, ενώ με τιμ ορντερς ίσως ήμασταν μερικά δευτερόλεπτα πιο κοντά.
Συγκριτικά λοιπόν με άλλους αγώνες η εστίαση της Φερράρι για τη Μόντσα πέτυχε, γιατί έκλεισε πάρα πολύ τη διαφορά.

Αλλά κανείς δεν πανηγυρίζει ούτε περίμενε κανείς νίκη...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Pans έγραψε:όπα έχουμε και δηλώσεις Wolf
Toto Wolff on Verstappen’s 10 wins in a row:

"Our situation was different because we had two guys fighting against each other within the team. I don’t know whether he cares about the record."

"It’s not something that would be important for me, any of those numbers. It’s for Wikipedia. Nobody reads that anyway

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα ο Λυκος το εχει παρει πολυ βαρια το θεμα Μαξ. Πριν λιγες μερες σιγονταριζε στην ψεκασμενη θεωρια οτι δινουν διαφορετικο/καλυτερο μονοθεσιο στο Μαξ και τωρα μας λεει οτι ειναι κουλαδι ο Τσεκο κι οχι σαν τους χεραδες που ειχε για ομοσταβλους ο Λουης.

Απλα να ΞΑΝΑθυμισουμε στο φιλοθεαμον κοινο οτι η Ρεντ Μπουλ αλλαζε τους οδηγους σαν τα πουκαμισα μπας και βρει καποιον να στεκεται σχετικα κοντα στον Μαξ. Αν θελανε πραγματι να κανουν ηρωα το Μαξ, θα του αφηναν διπλα ενα απο τα τσικο της ομαδας που τους ειχανε και τσαμπα μαλιστα. Ασε που καμια ομαδα δε γουσταρει τετοια διαφορα αναμεσα στους οδηγους, γιατι ο καθε κυριος Πριξ μπορει να πει "κλαιν το μονοθεσιο, ο δικος μου κανει τη διαφορα". Η ομαδα θελει να φαινεται οτι η ιδια κανει τη διαφορα και οχι κανενας απο τους υπαλληλους.

Τωρα που φτιαξανε καλο μονοθεσιο εκατσε καλα στον Τσεκο ομως. Κουτσα στραβα παιρνει τη δευτερη θεση και ειναι χαλαρη η Ρεντ Μπουλ στο κατασκευαστων. Οποτε κραταει ζεστο το #2 καθισμα της ομαδας με τον κωλο του ο Τσεκο. Αν ηταν οριακα τα πραγματα και ο Μαξ τερματιζε πρωτος και ο αλλος 7ος και καμια Μερσεντες με 2 οδηγαρες ηταν να τους παρει το κατασκευαστων ομως, θα αρχιζανε παλι το ψαξιμο για καποιον που να στεκεται πιο κοντα στο Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#833209 Να προσγειωθούν όλοι,στη Mclaren έκαναν 2 καλούς αγώνες και πιστεψαμε ότι υπήρξε πράγματι πρόοδος,μετά όμως ήρθε το ξεφουσκωμα απότομα.

Η Ferrari ,απλώς προσπάθησε να κλέψει τις εντυπώσεις εντος έδρας,το έκανε με την πολ ποζισιον,το κατάφερε κρατώντας για 15 γύρους περίπου τον φερσταπεν πίσω,μετά όμως η συνολική εικόνα έδειξε ότι δεν ήταν αρκετά ούτε η δυνατή τελική,ούτε ο τοπ κινητήρας,ούτε το καλό downforce για την υπέρβαση,χρειαζόταν είτε κάποια ατυχία στον αντίπαλο η ένα sc να μπερδέψει τις στρατηγικές.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:
Sijune21 έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Μάλλον εσένα σου έκλεψε τ@ γκόμεν@

Όχι,δεν μου έκλεψε την γκόμενα

@ = o :rtfm:

Στο ειπα οτι ειναι νευρικος ο Κορτο :shifty:

Είμαι inclusive μην μπλέξουμε κιόλας
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#833232 Καλό ήταν το όνειρο, για τους 15 γύρους που κράτησε... Η αλήθεια είναι ότι η διαχείριση ελαστικών της RB19 δεν θα άφηνε κανένα περιθώριο στην Scuderia για νίκη. Η Ferrari έχει το πιο δυνατό μοτέρ (τελικές Ferrari και Haas, αλλά κυρίως επιταχύνσεις στην αρχή της ευθείας - γιατί η τελική είναι και θέμα αεροδυναμικής σε μεγάλο βαθμό), αλλά ως εκεί μπορούσε. Η RBR είναι το ανώτερο μονοθέσιο και το απέδειξε.

Ο Βασέρ είπε ότι άφησε τους πιλότους του να μαχηθούν, αρκεί να προσέχουν. Δεν ξέρω αν άξιζε τον κόπο κάτι τέτοιο.

Από εδώ και πέρα πάμε για την 2η θέση στο ΠΠΚ, αλλά το βλέπω δύσκολο.
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#833242 Hamilton – Εγώ έφταιγα για την επαφή με τον Piastri

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βρετανός παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τον Piastri για το συμβάν.

:shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Sijune21 έγραψε:Hamilton – Εγώ έφταιγα για την επαφή με τον Piastri

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βρετανός παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη από τον Piastri για το συμβάν.

:shifty: :shifty:

Ναι, έφταιγε. Ήταν εγκληματικό αυτό που έκανε αλλά στη ροή αγώνα φάνηκε το ανάποδο.
Θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Mea culpa
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#833247 Κι εδώ πάντως φάνηκε η κλάση. Αφενός, για την ζέση να περάσει ενώ είναι 7x WDC (ήτοι δεν έχει ν' αποδείξει τίποτα), και, αφετέρου, γιατί έσωσε το άσωστο (πραγματικά ήταν κάργα επικίνδυνο) και μάλιστα τερμάτισε οβιεδικά. Οβιεδικά = κάνοντας και προσπεράσεις μετά από στούκα. Κερασάκι στην τούρτα η παραδοχή λάθους χωρίς μα και μου. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
diplomat έγραψε:Κι εδώ πάντως φάνηκε η κλάση. Αφενός, για την ζέση να περάσει ενώ είναι 7x WDC (ήτοι δεν έχει ν' αποδείξει τίποτα), και, αφετέρου, γιατί έσωσε το άσωστο (πραγματικά ήταν κάργα επικίνδυνο) και μάλιστα τερμάτισε οβιεδικά. Οβιεδικά = κάνοντας και προσπεράσεις μετά από στούκα. Κερασάκι στην τούρτα η παραδοχή λάθους χωρίς μα και μου. :iconcool:

Το πρόβλημα είναι ότι τόσο αυτός όσο και ο Ράσελ έκαναν κανόνα. Είμαι κολλημένος πίσω από έναν αργό; τον περνάω εκτός πίστας αρκεί να φτιάξω 5" διαφορά στο τέλος. Έξυπνο;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#833260 Στον προηγούμενο γύρο στο ίδιο σικέιν ο Πιάστρι έχασε τα φρένα ενώ ήταν πλάι πλάι με τον Lewis και αναγκαστικά παρέσυρε και τον Lewis εκτός πίστας (και κράτησε και τη θέση του). Αυτό έγινε αβαβά όμως
Άβαταρ μέλους
By sparticle
Corto Maltese έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι τόσο αυτός όσο και ο Ράσελ έκαναν κανόνα. Είμαι κολλημένος πίσω από έναν αργό; τον περνάω εκτός πίστας αρκεί να φτιάξω 5" διαφορά στο τέλος. Έξυπνο;
Αυτο ακριβως. Περνας αμφιλεγομενα, δε δινεις τη θεση, χτιζεις +5sec κι εισαι και σιγουρος.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833274 Χαλαρωστε ρε παιδες λιγακι... Σιγα μη ρισκαριζε τρακαρισμα/εγκαταλειψη ο Λουης για να τερμαρισει μια θεση πανω...

Ασε που 9 στις 10 αμφιλεγομενες προσπερασεις τους λενε αμεσως "δωσε πισω τη θεση" και δεν παιζει καν η πιθανοτητα ποινης 5". Τετοια ποινη δινεται μονο σε φασεις που για καποιο λογο τους χωριζουν με τη μια καμποσα μονοθεσια και δε μπορουν να πουνε στον οδηγο "σταματα να σε περασουν οι εξης 3-4 οδηγοι για να παρει πισω τη θεση του ο αλλος".

Δε χρειαζεται να διυλιζουμε τον κωνωπα και να φτιαχνουμε θεωριες συνωμοσιας σε καθε φαση :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#833277 Ε, αυτό. Με Μ πέρναγε νομοτελειακά ο 7κις τον Πιάστρι με Η. Είναι και τεράστια τα τουτούνια, είναι στριμωξίδι τα σικέιν, κι έκανε το απονενοημένο στο συγκεκριμένο σημείο. Σγαταωά.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#833280 Και κατι ακομα που φωναζα απο τοτε και ειχε γινει γαργαρα απο το φορουμ...

Πριν απο χρονια (ουτε που θυμαμαι ποια χρονια ηταν) στην ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια στροφη ειχε κανει το ΑΚΡΙΒΩΣ ιδιο δολοφονικο πραγμα ο Λεκλερ στο Λουη και δεν ειχε ακουστει κιχ.

Ειχε ο Μονεγασκος την εσωτερικη και ηταν διπλα διπλα με το Λουη. Και πριν τα φρενα αρχισε να πηγαινει ολο και πιο δεξια για να βελτιωσει τη γραμμη του και δεν ειχε αφησει καθολου χωρο στο Λουη, οποτε τον αναγκασε να παει και αυτος ακομα πιο δεξια στο χωμα για να αποφυγει το τρακαρισμα. Καραμπινατη περιπτωση ποινης, η οποια φυσικα δε δοθηκε γιατι ο αλυταρχης ηθελε να επιστρεψει το βραδυ στο σπιτι και να δει τα παιδια του. Και αν δινοταν τετοια ποινη μεσα στη Μονζα, πιθανοτατα δε θα επεστρεφε :lol: