Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
25%
0
N/A
1
13%
0
N/A
2
25%
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
0
N/A
1
13%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By kubiak
REALZEUS έγραψε:Γιατί τέτοιο άγχος για τους υπαλλήλους; Νιαστήκατε το ίδιο για τον αεροδυναμιστή της AR για παράδειγμα; :dizzy:
Μια χαρά την έχει ο Giovinazzi, οδηγός της Ferrari είναι, και βγάζει περισσότερα λεφτά τον χρόνο από όσα βγάζει όλο το φόρουμ μας μαζί. :rtfm:
Οι υπάλληλοι είναι άνθρωποι/εργαζόμενοι και μπορεί να αδικείται η αξία τους ανεξαρτήτως μισθού...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Άρης για να χαζεύουμε τον Γκάλη;

Εγώ ήμουν Άρης και χωρίς τον Γκάλη, επειδή Άρειανός ήταν ο πατέρας μου και έφορος της ομάδας ήταν ο νονός μου. Από κούνια που λένε! Ο μακαρίτης ο θείος μου σκοτώθηκε το '79 όταν γύριζε από την Περαία μετά από μια νίκη του Άρη. Είχε έρθει με την US Spec Alfa του από τις ΗΠΑ, που ζούσε, και είχε πιει μπύρες, είχε κεράσει και όλο το μαγαζί είπαν στην Αστυνομία, για την νίκη του Άρη! Μετά καβάλησε την Alfetta GTV, και ο μάρτυρας είπε ότι πήγαινε με 140 με το νέο του Audi, αλλά ο αμερικάνος (είχε αμερικάνικες πινακίδες ο θείος) τον πέρασε σαν σταματημένο, τουλάχιστον με 170-180. Τον βρήκαν σε ένα χωράφι τον θείο, δεν έστριψε ποτέ... Ο Γκάλης προφανώς μας απογείωσε τότε, αλλά ο Άρης είναι ιδέα από μόνος του!!! :inlove:

Ιδέα είναι και η Ferrari. Δεν περιμέναμε κανέναν Prost ή Schumacher για να την αγαπήσουμε. Ο μόνος λόγος που συμπαθώ τον Μιχαλάκη είναι για ότι συνέβαλε σε 6 Κατασκευαστών της Ομάδας μας!!!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
kubiak έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Γιατί τέτοιο άγχος για τους υπαλλήλους; Νιαστήκατε το ίδιο για τον αεροδυναμιστή της AR για παράδειγμα; :dizzy:
Μια χαρά την έχει ο Giovinazzi, οδηγός της Ferrari είναι, και βγάζει περισσότερα λεφτά τον χρόνο από όσα βγάζει όλο το φόρουμ μας μαζί. :rtfm:
Οι υπάλληλοι είναι άνθρωποι/εργαζόμενοι και μπορεί να αδικείται η αξία τους ανεξαρτήτως μισθού...

Καημένος πιλοτάκος που κάνει την καυλίτσα του στην πίστα και πληρώνεται και κάτι μύρια. :lol: Είναι να τους λυπάσαι τους πιλότους. Αυτούς και τους πορνοστάρ... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#723923 Έχουμε διαφορετική άποψη... : - )

(Συν ότι δεν πιστεύω ότι τέτοιου επιπέδου αθλητές δεν στερούνται ή δεν πρεσαρονται)...
Άβαταρ μέλους
By edmond
Geo f1 έγραψε:Ανά 1-2 μήνες γίνεται η ίδια κουβεντα..πφφ

.

+1

Στην τελική, κάνουν κάτι που λίγοι ανα τον κόσμο μπορούν να καταφέρουν.
Να ασχολούνται με αυτό που τους αρέσει-γεμίζει-γουστάρουν. Το ότι πληρώνονται με ποσά που το 99% του κόσμου δεν τα ονειρεύεται καν, το αφήνω σαν...σημασιολογικό :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#723935 Ανα τον κοσμο υπαρχουν οδηγοι που θα μπορούσαν να ειναι στην F1 αλλα για να φτασεις μεχρι εκει πρεπει να πιασεις τιμονι καρτ στα 5 σου. Ακομα και αν καποιος το καταφερει στη συνεχεια χρεαζεται χρηματα. Οπως ισχυει και στους ποδοσφαιριστές πχ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#723961 SChecoPerez

will now start from the pitlane not the back of the grid after parc ferme changes to set-up and a change of energy store spec

--

Penalties coming for

@NicholasLatifi

as he has had to take a new gearbox and a front wing of a different spec, so that should add up to a pitlane start
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
panos2171 έγραψε:Ανα τον κοσμο υπαρχουν οδηγοι που θα μπορούσαν να ειναι στην F1 αλλα για να φτασεις μεχρι εκει πρεπει να πιασεις τιμονι καρτ στα 5 σου. Ακομα και αν καποιος το καταφερει στη συνεχεια χρεαζεται χρηματα. Οπως ισχυει και στους ποδοσφαιριστές πχ.

[offtopic]Χρειάζεσαι λεφτά στο ποδόσφαιρο; :dizzy:
Ταλέντο και τύχη χρειάζεσαι. Καμία σχέση με την φ1 που είναι το άθλημα των λεφτάδων.
Η μπαλίτσα είναι το άθλημα του λαού γι αυτό και έχει αγαπηθεί τόσο.
Το τοπ10 των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, έπαιζαν σε αλάνες ξυπόλητοι. Και στο τοπ100 σίγουρα οι 90 (μπορεί να λέω και λίγους).[/offtopic]
Άβαταρ μέλους
By Chris
#723965 Θα σε δει και θα σε τσιμπησει αυτος ομως αν εισαι καλος. Δε χρειαζεται να τον πληρωνεις στην αρχη λογικα. Αν μπορουμε να παρομοιασουμε τους οδηγους της φ1 με κατι εκτος μηχανοκινητων, εγω τους τενιστες σκεφτομαι κατευθειαν
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#723972 Ανησυχω. Πολυ ενθουσιασμός στις κερκίδες.. φοβάμαι για γρήγορο ξενερωμα οπαδών...κακό προαίσθημα.

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#723978 Και καλα..... :roll:

Γραψτο απο τωρα.

Αγωνας χωρις MV νικητη δεν τελειωνει σημερα. :iconcool: Μεχρι και ξηλωμενες λεκανες :lipsealed: πεσανε με το που βγηκε ο Λουης για ζεσταμα. :omg:

Μπαγιερν θα χε καμια πλακα να το ληξουνε 3 γυρους νωριτερα, μην προλαβει ο Λουης και Τον περασει. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#723979 Η ανησυχια μου ειναι ειλικρινης.
Τα φοβαμαι ολα αυτα...
Οπως και τους διεμβολισμους. :x
Η ατμοσφαιρα ειναι εκπληκτικη παντως.
Υποδειγμα κοσμου :s_thumbsup