Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

5
45%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
9%
0
N/A
0
N/A
2
18%
0
N/A
1
9%
1
9%
0
N/A
1
9%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
Giuseppe Busso έγραψε:Σήμερα κατάλαβα γιατί θα πάρει το 8ο κατσαρόλι αυτός. :s_howdy

Κάποιοι λένε για φάρδος. Εγώ νομίζω ότι την τύχη σου την φτιάχνεις όσο καλύτερα μπορείς εσύ ο ίδιος.
Φάρδος απύθμενο είχε ο Φερστάπεν. Σε αγώνα με φυσιολογικές συνθήκες, δεν θα είχε καμία ελπίδα. Του έκατσε λοιπόν μια κέντα με βροχές, κακή εκκίνηση, 1-2 λάθη-ατυχίες του Λούη και φυσικά ο ίδιος δεν πλήρωσε τα λάθη του. Αν είχε φέρει τετακέ σωστό πριν την εκκίνηση από το SC, τότε θα μιλούσαμε εντελώς αλλιώς. Ο άτυχος λοιπόν ήταν ο Λούης και ο τυχερός ο γιος του Γιος.
Ο άλλος είναι δαιμονισμένος. Κυριολεκτικά δεν έχει καμία τύχη φέτος ο Φερ. και ας έχει καλύτερο μονοθέσιο.

Α γεια σου...
Τυχερος ο χαμ αλλα κωλος ο μαξ στο restart...θα χε χασει ανετα 5,6 θεσουλες.
Αυτο που δεν μπκρω να καταλαβω ειναι γιατιστην εκκινηση ο χαμ δεν κρατηθηκε τερμα αριστερα να μην δωσει χωρο στον μαξ..ουτως η αλλως δεξια του κ πισω ειχε τον περεζ ο οποιος θα μπλοκαρε τον μαξ..
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Ο Χάμιλτον είναι ήδη ο Σουμάχερ του μέλλοντος συνσύντροφε..

Ο Σουμάχερ. ο Χάμιλτον, ο Προστ, ο Σένα, ο Κλαρκ, ο Φάντζιο κλπ δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τους μηχανικούς που έφτιαξαν τα "διαστημόπλοια" τους. Είναι απλά ένα γρανάζι της μηχανής μιας αγωνιστικής ομάδας. Θα μου πεις, ο Μπόττας ή ο Πέρεζε τι έκαναν; Δίκιο έχεις σε αυτό, αλλά στην τελική είναι θέμα του μηχανήματος, όχι του χειριστή του. Πάντα θα κερδίζει μια Mercedes ή μια Red Bull. Αν ο Χάμιλτον οδηγούσε μια Haas, θα ήταν 2ος από το τέλος (θεωρώ δεδομένο ότι θα κέρδιζε τον team mate του).

ΥΓ: Ούτε το Σουμάχερ θεωρώ τόσο τρομερό, το αυτοκίνητο της Ferrari τον έκανε θρύλο.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#703273 Ρομπα η φεραρι,τα καταπιε τα μονοθεσια της ενας Χαμιλτον.
Καλυτερα να σποσυρθουν για λιγα χρονια.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τους μηχανικούς που έφτιαξαν τα "διαστημόπλοια" τους

Δία απόλαυσε σήμερα αυτό που έκανε στο τερέν η ασύλληπτη ιδιοφυΐα που ονομάζεται Lewis Hamilton. Δία καταλαβαίνεις τι έγινε σήμερα; έβγαλε με οπισθογωνία το σαράβαλο του Λύκου και του έφερε 18 + 1 ποντάκια.
Σήμερα δίδαξε όπως ο Σένα πριν από 30 χρόνια. Αυτό σήμερα θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο Άγγλος έβαλε και αυτό στο παλμαρέ του. Πες μου τι άλλο θες να κάνει; Να μάθει τον Μπότας να οδηγεί; Να κάνει τον Παοκ πρωταθλητή; Να κάνει τον Κούλη πρωθυπουργό; Να ανακαλύψει αξιόπιστο self test; Να κάνει 100% αποτελεσματικό το Astrazeneca; τι ρε Δία; ο τύπος είναι εν ενεργεία θρύλος. Ας τον απολαύσουμε. :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By edmond
#703275 Μλκ μπούσε κόψε κάτι ρε συ, από το γραφείο τύπου του γάβρου βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα; :lol: :lol:

Ο μαξ ήδη από χθές έδειξε τι μπορεί να πιάσει, σημασιολογικό που δεν πήρε την πολ, εξάλλου δικό του λάθος ήταν, δεν του έφταιξε κανείς. Ούτε οι ίδιοι οι λύκοι δεν το περίμεναν :lol:

ΑΝΕΤΑ ο χαμ το πάρκαρε μόνιμα εκεί που το στρίμωξε, ελάχιστοι έχουν καταφέρει να δραπετεύσουν από τέτοιες καταστάσεις. Μηδέν βαθμοί δλδ στο σακούλι. Αντ' αυτού κάθεται η φάση με τον ομόσταβλο :shifty: και φτάνει μέχρι 2η+FL.
Το πήγε τάπα μέχρι να φτάσει στην 2η θέση, από τον μαξ όμως δεν μείωνε :roll: .
Α και περνάω αβαβά ότι μας πήρε σουβλάκι τον ένα μετά τον άλλον :rant: . Τα οποία φυντάνια μας δεν μπορούσαν να πιάσουν τον λάντο :thumbsdown: :s_hang
Άβαταρ μέλους
By g8777
Giuseppe Busso έγραψε:
REALZEUS έγραψε:δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τους μηχανικούς που έφτιαξαν τα "διαστημόπλοια" τους

Δία απόλαυσε σήμερα αυτό που έκανε στο τερέν η ασύλληπτη ιδιοφυΐα που ονομάζεται Lewis Hamilton. Δία καταλαβαίνεις τι έγινε σήμερα; έβγαλε με οπισθογωνία το σαράβαλο του Λύκου και του έφερε 18 + 1 ποντάκια.
Σήμερα δίδαξε όπως ο Σένα πριν από 30 χρόνια. Αυτό σήμερα θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο Άγγλος έβαλε και αυτό στο παλμαρέ του. Πες μου τι άλλο θες να κάνει; Να μάθει τον Μπότας να οδηγεί; Να κάνει τον Παοκ πρωταθλητή; Να κάνει τον Κούλη πρωθυπουργό; Να ανακαλύψει αξιόπιστο self test; Να κάνει 100% αποτελεσματικό το Astrazeneca; τι ρε Δία; ο τύπος είναι εν ενεργεία θρύλος. Ας τον απολαύσουμε. :s_drinks

Μπουσσε ηρέμησε παιδί μου. :lol:

Είπαμε.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
italakias έγραψε:Ρομπα η φεραρι,τα καταπιε τα μονοθεσια της ενας Χαμιλτον.

Τι λε ρε παιδί; Πέρσι ήσουν σε άλλον πλανήτη, όταν οι Ferrari τερμάτιζαν εκτός δεκάδας; Και επειδή δεν είσαι και πολύ μικρός, θυμάσαι την δεκαετία του '90; :whistlink:

Μπούσσε ο εγκλεισμός σε έχει πειράξει... :vava:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#703278 Μπούσε αν δε τρολλάρεις τότε όντως κάτι πάει λάθος...
Τίποτα απ όλα αυτά που λες δεν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#703279 Ε τι να κανει και ο Μπουσσος, ακομα δεν εμαθε να προσπερναει τον Διακο. :s_empathy

Μπουσσε παιδι μου, just Διακος things. Εδω σαλεψε μεχρι και τον ΓΡΗΓΟΡΙΟ . :shifty:

Εσυ πας να βγαλεις ακρη;

:s_no
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Ε τι να κανει και ο Μπουσσος, ακομα δεν εμαθε να προσπερναει τον Διακο. :s_empathy

Ο τελευταίος που προσπάθησε έπιασε κολεγιά με τον Χαρδαλιά...
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#703281 Το συμπέρασμα και από τον σημερινό αγώνα είναι ότι VER-HAM είναι σε δική τους κλάση. Στο βρεγμένο είχαν αφήσει καμιά 20ρια δεύτερα πίσω τον 3ο Λεκλέρκ.

Στο στεγνό μετά την επανεκίννηση αναμενόμενο να χαθεί ο Ολλανδός μπροστά, αφού έσωσε την κολοσσιαία πατατιά που πήγε να κάνει

Τώρα για το ποιος είναι τυχερότερος, άκρη δεν θα βγάλουμε

Όσο για την αναφορά στο τι θα ήταν όλοι τους αυτοί χωρίς τους μηχανικούς τους από πίσω, έχω να παραθέσω τα εξής:

Βραζιλία 1991
Ντόνιγκτον 1993
Ισπανία 1996
Ουγγαρία 1998
Βέλγιο 1998
Σίλβερστον 2008
Αγώνες του Αλόνσο με την ανύπαρκτη Φερράρι που δεν θα έπρεπε να κερδίζει
Βραζιλία 2016
Τουρκία 2020

και αν ξεχνάω κάτι να το τονίσετε

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
BARHonda έγραψε:Όσο για την αναφορά στο τι θα ήταν όλοι τους αυτοί χωρίς τους μηχανικούς τους από πίσω, έχω να παραθέσω τα εξής:

Βραζιλία 1991
Ντόνιγκτον 1993
Ισπανία 1996
Ουγγαρία 1998
Βέλγιο 1998
Σίλβερστον 2008
Αγώνες του Αλόνσο με την ανύπαρκτη Φερράρι που δεν θα έπρεπε να κερδίζει
Βραζιλία 2016
Τουρκία 2020

και αν ξεχνάω κάτι να το τονίσετε

< >

Σταγόνες στον ωκεανό. Ας δούμε τα Πρωταθλήματα. Τα τελευταία 30 χρόνια, η μόνη περίπτωση που δεν πήρε το WDC κάποιος οδηγός που είχε το καλύτερο μονοθέσιο ήταν το 1999 με τον Irvine, που έλεος δηλαδή που θα το έπαιρνε ο "παραλίας" (ο Σούμι θα το είχε πάρει άνετα αν δεν είχε σπάσει το πόδι του), το 2006, που η αξιοπιστία πρόδωσε την Ferrari, και το 2008 με την ατυχία του Massa, αν και πήραμε το καλό Πρωτάθλημα. :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 18 Απρ 2021, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#703286 Εκτος ολων των αλλων, το Bottas-Russel σας φανηκε και εσας οτι εφταιγε ο Russel οπως διαβαζω σε κατι σχολια; Γιατι κατα τη γνωμη μου ο Bottas εκανε κινηση δολοφονικη. Το αποτομο κοψιμο που κανει στα δεξια τη στιγμη που ο Russel εχει ηδη βρεθει διπλα του, με αριστερη καμπη μπροστα, σε στενη, βρεγμενη πιστα, ειναι κατα τη γνωμη μου τραγικο.

(Βεβαια πιο τραγικο ειναι οτι ο Russel με την Williams του εριχνε στα ισα...)
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#703287 Δεν υποστηρίζω ότι το άθλημα είναι ατομικό, διότι εννοείται ότι δεν είναι. Το κάθε μυαλό, είτε είναι ο αρχισχεδιαστής, είτε αυτός που βιδώνει το ελαστικό είτε ο οδηγός, συνεισφέρουν με τον τρόπο τους

Τα παραδείγματα μου όμως είναι για να τονίσουν πως κάποιες μέρες φαίνεται πραγματικά η κλάση ενός οδηγού. Στην τελική, για αυτό υπάρχει το πρωτάθλημα οδηγών και το πρωτάθλημα κατασκευαστών
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sparticle έγραψε:Εκτος ολων των αλλων, το Bottas-Russel σας φανηκε και εσας οτι εφταιγε ο Russel οπως διαβαζω σε κατι σχολια; Γιατι κατα τη γνωμη μου ο Bottas εκανε κινηση δολοφονικη. Το αποτομο κοψιμο που κανει στα δεξια τη στιγμη που ο Russel εχει ηδη βρεθει διπλα του, με αριστερη καμπη μπροστα, σε στενη, βρεγμενη πιστα, ειναι κατα τη γνωμη μου τραγικο.

(Βεβαια πιο τραγικο ειναι οτι ο Russel με την Williams του εριχνε στα ισα...)

Ξεκάθαρα ευθύνη του Russell. Βγήκε στο βρεγμένο, το έχασε και στούκαρε τον Bottas. Χώρο του είχε αφήσει ο Φινλανδός. Το ότι πήγε να του ζητήσει και τα ρέστα μετά ήταν το λιγότερο γελοίο, μπουκέτο έπρεπε να του ρίξει ο Βαλτερι.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 18 Απρ 2021, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά