Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
20%
1
10%
4
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
1
10%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
10%
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#587825 NETI? :hmmm:

Σταμάτα να τρολάρεις τζι. Έχουμε χαλάσει την υγεία μας εδώ πέρα, θα βγάλουμε κανα βρικόλακα στο έντερο να πάμε στο διάολο.
Τελευταία επεξεργασία από Bayern7 και 09 Ιουν 2019, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By ripper
#587826 Ο Vettel έκανε λάθος και επέστρεψε στην πίστα πάνω στην αγωνιστική γραμμή. Αν δεν φρέναρε ο Hamilton είχαμε σίγουρο μπαμ.
Ξεκάθαρη ποινή και απόλυτα δίκαιη.

Δεν νομίζω να υπάρχει βάσει κανονισμών ο όρος "πρόθεση". Δεν έχει σημασία αν μπορούσε να το κρατήσει η όχι. Βγήκε εκτός και μπήκε στον δρόμο του άλλου.
Unsafe reentry to the track - - > καληνύχτα σας.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Bayern7 έγραψε:Το πόσο φάουλ ακριβώς ήταν ο Φέττελ μόνο από τις τηλεμετρίες μπορείς να το κρίνεις

Εγώ δεν πίστευα οτι θα γλυτώνανε το μπαμ . Πρέπει να μας δώσουν τα στοιχεία της τηλεμετρίας για να καταλάβουμε πως κατόρθωσε και φρέναρε τόσο τέλεια ο Λούης.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:NETI? :hmmm:

Σταμάτα να τρολάρεις τζι. Έχουμε χαλάσει την υγεία μας εδώ πέρα, θα βγάλουμε κανα βρικόλακα στο έντερο να πάμε στο διάολο.

Τι να τρολαρω ρε , τα εξηγησε ο ριππερ μια χαρα.

Αλλα ποιος εχασε την αντικειμενικοτητα :s_sarcastic του για να την βρουν οι τιφλοζι.

Και αντε και γινεται εφεση και κανουν το χατηρι της Σκουντερως για να παψει η μιρλα.
Τοσο ΛΕΒΕΝΤΕΣ ειστε που θα το δεχτειτε; Πρωταθλημα Βαλνερ Μπαγιερ;; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
ripper έγραψε:Ο Vettel έκανε λάθος και επέστρεψε στην πίστα πάνω στην αγωνιστική γραμμή. Αν δεν φρέναρε ο Hamilton είχαμε σίγουρο μπαμ.

Δεν νομίζω να υπάρχει βάσει κανονισμών ο όρος "πρόθεση". Δεν έχει σημασία αν μπορούσε να το κρατήσει η όχι. Βγήκε εκτός και μπήκε στον δρόμο του άλλου.
Unsafe reentry to the track - - > καληνύχτα σας.

Ένας καλός δικαστής δεν εφαρμόζει έναν κακό νόμο. Τουλάχιστο όχι όταν είναι τόσο touch and go.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#587832 Θα είχαμε μπαμ, αλλά τελικά δεν είχαμε αν και δίπλα είχε ντουβάρι. Επίσης δεν είδα και κανένα αθώο αμάξι να βγαίνει εκτός πίστας όπως έχουμε δει τόσες και τόσες φορές. Ίσως τελικά να μην ήταν και τόσο σοβαρά τα πράματα, όπως θα αποδειχθεί στους επόμενους αγώνες όπου η ΦΙΑ για να παραδεχθεί το λάθος της ΔΕΝ θα τιμωρήσει το Λιούις φερ ειπείν όταν κάνει το ίδιο. :roll:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#587834 Η κίνηση του Χάμιλτον παντως να πάει εκεί δεξιά τάχα μου να περάσει είναι σα να πέφτεις να πάρεις ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ.

Δε το σχολίασε κανείς αυτό. :shifty:

< >
Άβαταρ μέλους
By dimkost
sparticle έγραψε:
dimkost έγραψε:Καταλαβαίνω ότι είναι άδικο να αποφασίζεται ο νικητής από τους αγωνοδίκες αλλά υπάρχουν και κανονισμοί. Αν αυτό γινόταν για 5η - 6η θέση αμφιβάλω αν θα έλεγε κανείς τίποτα. Φαίνεται ότι θα μπορούσε ο Vettel να μπει safe στην πίστα μετά την έξοδο αλλά δεν το έκανε. Φυσικά αυτός ισχυρίζεται ότι δε μπορούσε. Οι αγωνοδίκες είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν τον κανονισμό. Και στη τελική ο Vettel πρέπει να μάθει να μην κάνει ηλίθια λάθη όταν τον πιέζουν για νίκη.

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι πως ακόμα κι όταν ο Vettel επιστρέφει στην πίστα, είναι με τα ανάποδα και μετά βίας καταφέρνει να κρατηθεί.

Θα μπορούσε να φρενάρει και να μη βγει στην αγωνιστική γραμμή. Ήξερε ότι ακριβώς πίσω ήταν ο Hamilton και γι αυτό δεν το κανε. Προφανώς οι αγωνοδίκες το είδαν άπειρες φορές, είδαν και τα στοιχεία από την τηλεμετρία και πήραν την απόφαση.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Nikos! έγραψε:Η κίνηση του Χάμιλτον παντως να πάει εκεί δεξιά τάχα μου να περάσει είναι σα να πέφτεις να πάρεις ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ.

< >

Τι να σχολιασουμε Νικο;

Βλεπει Φεττελακο να βγαινει εκτος, βλεπει ευκαιρια για προσπερασμα, ορμαει. Λιγο ελεος δλδ.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#587838 1/100 του δραμιού πιο έξυπνος από τον Χιλ που έτσι έχασε ένα πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
ripper έγραψε:Ο Vettel έκανε λάθος και επέστρεψε στην πίστα πάνω στην αγωνιστική γραμμή. Αν δεν φρέναρε ο Hamilton είχαμε σίγουρο μπαμ.

[b]Unsafe reentry to the track
]- - > καληνύχτα σας.

Αν ισχυει αυτο τελος συζητησης. :iconcool:
Αν οχι πιστευω παλι οτι ο Φετελ ψαρευε γιατι εμεινε στο γκαζι. Θα μπορουσε δηλαδη να μη χρησιμοποιουσε ολη την πιστα εαν δεν επιταχυνε ξανα τοσο δυνατα. Το αφηνεις δηλαδη και 'ξεθυμαινει' που ελεγε και ο Τακαρος.
Και βεβαια δε χρειαζεται να εισαι και τοσο εμπειρος οσο ειναι ο Φετελ για να ξερεις οτι ο Λουης που ακολουθουσε θα εμενε στην αγωνιστικη του γραμμη και θα βρισκοταν ακριβως εκει που φρεναρε. Οποτε δυστυχως μαλλον δικαιη η (ξενερωτη) αποφαση.
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 09 Ιουν 2019, 23:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587840 Κορτο πρεπει να σου βρουμε εναν συλλογο που να παιρνει πρωταθλημα, δεν παει αλλο. :vava:

Ηρα-ΚΚΕ- Φεραρρι-Αρσεναλ-Λεικερς, ποσο ακομα να αντεξεις; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#587843 Σαν να βαζεις τον Στιβεν Κινγκ να μας λιβανιζει το Game of Thrones. :shifty: :shifty: :shifty:

Για τις ομαδες του Κορτου μοκο βλεπω. :shifty:

Τουλαχιστον εσυ εχεις χορτασει στη μπαλα :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
g8777 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Η κίνηση του Χάμιλτον παντως να πάει εκεί δεξιά τάχα μου να περάσει είναι σα να πέφτεις να πάρεις ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ.

< >

Τι να σχολιασουμε Νικο;

Βλεπει Φεττελακο να βγαινει εκτος, βλεπει ευκαιρια για προσπερασμα, ορμαει. Λιγο ελεος δλδ.

Τι λες βρε μάνα μου? Από δεξιά? Είναι δυνατόν να πέρναγε από δεξιά με τοίχο δίπλα?

Αν ήταν έξυπνος θα τον άφηνε να πάει δεξιά για να τον περάσει από αριστερά. Εκεί που πήγε δεν είχε χώρο ούτως ή άλλως.

Στο Μονακό δε θα τα έκανε αυτά.

Αλλά πήγε εκεί, το είδαν οι κριτές βάσει κανονισμού είναι unsafe αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια.

Δεν ήταν εσκεμμένο.

Στην ουσία έδωσαν ποινή όπως λένε για κάτι που οφείλεται στους νόμους της φυσικής.

Α και ΔΕΝ είναι ενστασιμη.

< >