Ξεκάθαρη ποινή και απόλυτα δίκαιη.
Δεν νομίζω να υπάρχει βάσει κανονισμών ο όρος "πρόθεση". Δεν έχει σημασία αν μπορούσε να το κρατήσει η όχι. Βγήκε εκτός και μπήκε στον δρόμο του άλλου.
Unsafe reentry to the track - - > καληνύχτα σας.

Bayern7 έγραψε:Το πόσο φάουλ ακριβώς ήταν ο Φέττελ μόνο από τις τηλεμετρίες μπορείς να το κρίνεις
Bayern7 έγραψε:NETI?
Σταμάτα να τρολάρεις τζι. Έχουμε χαλάσει την υγεία μας εδώ πέρα, θα βγάλουμε κανα βρικόλακα στο έντερο να πάμε στο διάολο.
του για να την βρουν οι τιφλοζι.
ripper έγραψε:Ο Vettel έκανε λάθος και επέστρεψε στην πίστα πάνω στην αγωνιστική γραμμή. Αν δεν φρέναρε ο Hamilton είχαμε σίγουρο μπαμ.
Δεν νομίζω να υπάρχει βάσει κανονισμών ο όρος "πρόθεση". Δεν έχει σημασία αν μπορούσε να το κρατήσει η όχι. Βγήκε εκτός και μπήκε στον δρόμο του άλλου.
Unsafe reentry to the track - - > καληνύχτα σας.

sparticle έγραψε:dimkost έγραψε:Καταλαβαίνω ότι είναι άδικο να αποφασίζεται ο νικητής από τους αγωνοδίκες αλλά υπάρχουν και κανονισμοί. Αν αυτό γινόταν για 5η - 6η θέση αμφιβάλω αν θα έλεγε κανείς τίποτα. Φαίνεται ότι θα μπορούσε ο Vettel να μπει safe στην πίστα μετά την έξοδο αλλά δεν το έκανε. Φυσικά αυτός ισχυρίζεται ότι δε μπορούσε. Οι αγωνοδίκες είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν τον κανονισμό. Και στη τελική ο Vettel πρέπει να μάθει να μην κάνει ηλίθια λάθη όταν τον πιέζουν για νίκη.
Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι πως ακόμα κι όταν ο Vettel επιστρέφει στην πίστα, είναι με τα ανάποδα και μετά βίας καταφέρνει να κρατηθεί.
Nikos! έγραψε:Η κίνηση του Χάμιλτον παντως να πάει εκεί δεξιά τάχα μου να περάσει είναι σα να πέφτεις να πάρεις ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ.
Δε το σχολίασε κανείς αυτό.
< >
ripper έγραψε:Ο Vettel έκανε λάθος και επέστρεψε στην πίστα πάνω στην αγωνιστική γραμμή. Αν δεν φρέναρε ο Hamilton είχαμε σίγουρο μπαμ.
[b]Unsafe reentry to the track ]- - > καληνύχτα σας.

g8777 έγραψε:Nikos! έγραψε:Η κίνηση του Χάμιλτον παντως να πάει εκεί δεξιά τάχα μου να περάσει είναι σα να πέφτεις να πάρεις ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ.
Δε το σχολίασε κανείς αυτό.
< >
Τι να σχολιασουμε Νικο;
Βλεπει Φεττελακο να βγαινει εκτος, βλεπει ευκαιρια για προσπερασμα, ορμαει. Λιγο ελεος δλδ.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]