επιτέλους πέφτω μια φορά μέσα στην ψηφοφορία για το νικητή αγώνα
επιτέλους πέφτω μια φορά μέσα στην ψηφοφορία για το νικητή αγώνα
George_Prix έγραψε:panos2171 έγραψε:Ότι να ναι....
Μιλαμε με βαση τη λογικη. Οχι το διπλο λαθος της Mercedes (4-5 γυρους αργοτερα το pit stop και λαθος λαστιχα).
Ακομα και ο Hamilton την πεταξε τη σποντα του για το λαθος στη συνεντευξη μετα τον αγωνα!
panos2171 έγραψε:George_Prix έγραψε:panos2171 έγραψε:Ότι να ναι....
Μιλαμε με βαση τη λογικη. Οχι το διπλο λαθος της Mercedes (4-5 γυρους αργοτερα το pit stop και λαθος λαστιχα).
Ακομα και ο Hamilton την πεταξε τη σποντα του για το λαθος στη συνεντευξη μετα τον αγωνα!
Μα καλά ΤΠ δεν παρακολουθούσες; Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινάει η F1©
![]()
panos2171 έγραψε:Ότι να ναι....
panos2171 έγραψε:Τεράστιε Κιμι!!!
g8777 έγραψε:Τι να περναω ρε Διακο, ουτε γεια ο Κιμι στους σταβλισιους. ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ.
George_Prix έγραψε:
Απλα θεωρω οτι τα αυτονοητα που βλεπουμε εμεις απο την TV μπορουν να τα δουνε και να τα αναλυσουν 10000 φορες καλυτερα οι strategists με τα τοσα δεδομενα που εχουν.
Μολις ειδα τη διαφορα να πεφτει απο τα 17 στα 15 σκεφτηκα "κατι δεν παει καλα"
Στον επομενο γυρο ειδα το blistering στα λαστιχα του Hamilton και σκεφτηκα "γιατι δεν τον τραβανε μεσα οι |λογοκρισία|?"
Τους πηρε αλλους 2-3 γυρους (και πολλα χαμενα δευτερολεπτα) να τον τραβηξουν μεσα και τελικα του βαλανε και λαθος λαστιχα. Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα

REALZEUS έγραψε:panos2171 έγραψε:Τεράστιε Κιμι!!!
Απαντάς στον edit, mod.
Bayern7 έγραψε:g8777 έγραψε: και δευτερον ο Κοιμησης με τα σουπερουλτρατοχριστοτουςσοφτ εχει προβαδισμα εναντι Λουη.
Nα σου θυμίσω ότι ο Κίμι είναι ο μοναδικός εν ενεργεία οδηγός της f1 που δεν έχει κερδίσει ούτε μία θέση στον 1ο γύρο αγώνα τα τελευταία πόσα χρόνια (από την Lotus τουλάχιστον, δεν θυμάμαι ακριβώς). Περιμένεις να κερδίσει τώρα από το αρπακτικό τον Λούης;
Το είχαν αναφέρει το στατιστικό αυτό σε κάποιον αγώνα μεσούσης της φετινής περιόδου και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Δεν ξέρω αν "έσπασε το ρεκόρ" σε κάποιον από τους τελευταίους αγώνες.
panos2171 έγραψε:Του ξαναβάλανε soft γιατί είδαν ότι πήγαινε γρήγορα αλλά κατά έναν περίεργο λόγο τα έτρωγε επίσης γρήγορα. Με τις γόμες γίνονται περίεργα πράγματα.
REALZEUS έγραψε:panos2171 έγραψε:Ότι να ναι....
Γιατί βρε Πάνε μου κουοτάρεις edit, mod.panos2171 έγραψε:Τεράστιε Κιμι!!!
Απαντάς στον edit modg8777 έγραψε:Τι να περναω ρε Διακο, ουτε γεια ο Κιμι στους σταβλισιους. ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ.
και ο καιρός ψυχραίνει! Τελευταία ειδοποίηση!Geo f1 έγραψε:REALZEUS έγραψε:panos2171 έγραψε:Ότι να ναι....
Γιατί βρε Πάνε μου κουοτάρεις edit, mod.panos2171 έγραψε:Τεράστιε Κιμι!!!
Απαντάς στον edit, modg8777 έγραψε:Τι να περναω ρε Διακο, ουτε γεια ο Κιμι στους σταβλισιους. ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ.
This post has already been reported.
Κριμα δεν προλαβα..
Βαρεθηκα με τον ξερολα εδω μεσα.
, Κιμι αλανθαστος
, Ολλανδεζα εδειξε την κλαση του ( στανταρ ειχε παρει τα χαπια), Λουης το ιδιο, Φεττελακος ντροπη για τα κατσαρολια που κουβαλαει. Geo f1 έγραψε:This post has already been reported.
Κριμα δεν προλαβα..
g8777 έγραψε:Λιγα με τον Διακο ρε αλανια , μην βγουν στιλετα απο την κωλοτσεπη.
REALZEUS έγραψε:panos2171 έγραψε:Ότι να ναι....
Γιατί βρε Πάνε μου κουοτάρεις τον καθυστερημένο;
panos2171 έγραψε:Τεράστιε Κιμι!!!
Απαντάς στον πανηλίθιο;
g8777 έγραψε:Τι να περναω ρε Διακο, ουτε γεια ο Κιμι στους σταβλισιους. ΝΑ ΠΟΝΑΤΕ.
Πονάς κοριτσάρα μου;
Θα έρθει όμως για ρετσίνες ο Νίκος στα μέρη μου! 
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]