Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#35065 Δεν φοβομαστε κανεναν φεττελ.. Φοβόμαστε μην ειναι χρεπι ΠΑΛΙ

Send from my 4.4.2 Note 3
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#35072 Ο Σωτηρης οταν παραπονιεται στον αρχιμηχανικο του για τα πειραγματα στο στησιμο...

Απο το 1:20 και μετα...

Άβαταρ μέλους
By cabala10
#35080 να τον κλεισουμε τον βεττελ δηλαδη και αλονσο ε? να ριξω το τηλεφωνο?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#35096 Inside info δεν έχω (πλην του μπακάλη της Modena) αλλά θεωρώ ότι η Ferrari δεν θα πληρώσει τον Alonso για να κάθεται σε καμία περίπτωση.
Η εύκολη λύση είναι να πληρώσει τον Kimi για μια ακόμα φορά, αλλά αυτό αγωνιστικά θα είναι το τέλος του Alonso γιατί η Ferrari θα επικεντρωθεί στον Vettel με κάθε κομψό ή άκομψο τρόπο.

Για οδηγό που δηλώνει ότι καίγεται για 3η κούπα, δεν νομίζω ότι θα έκανε τέτοια βλακεία.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
Corto Maltese έγραψε:ο κινητήρας είναι για τον puzzo

Όχι ρε γαμωτο, πάλι ιταλό θα βάλουν στη θέση του Μαρμορίνι;
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
#35119 BREAKING NEWS
O Alonso υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο μα τη repsol honda όπου θα πάρει τη θέση του
Pedrosa :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
castigamatti έγραψε:BREAKING NEWS
O Alonso υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο μα τη repsol honda όπου θα πάρει τη θέση του
Pedrosa :shifty:

Δεν παιζει. :s_no
Στη θεση του Μαρκεζ μπορει... :shifty:

Μαρκεζ = Χαμιλτον
Πεντροζα = Μασα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#35173 https://twitter.com/miezicat1/status/530500745310011392

Εικόνα

Εικόνα

:help: :help:
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
EDDIE_147 έγραψε:https://twitter.com/miezicat1/status/530500745310011392
[...]

Αυτό είχα ανεβάσει κι εγώ παραπάνω. Επίσης σημερινό....

Reporter: Are you happy that he’s (=SV) coming in Ferrari?

Kimi: I mean, it will be fun, we will have a good relationship and try to do our best, to push the team forward, to put the team in the place where it should be.

Εδω: http://leavemealone.hu/raikkonen-ive-al ... ted-a-son/
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
Gilles_27 έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:https://twitter.com/miezicat1/status/530500745310011392
[...]

Αυτό είχα ανεβάσει κι εγώ παραπάνω. Επίσης, σημερινό....

Reporter: Are you happy that he’s (=SV) coming in Ferrari?

Kimi: I mean, it will be fun, we will have a good relationship and try to do our best, to push the team forward, to put the team in the place where it should be.

Εδω: http://leavemealone.hu/raikkonen-ive-al ... ted-a-son/
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#35234 Gilles, ο λόγος που ποστάρεις το συγκεκριμένο μόνο απόσπασμα, είναι για να δείξεις ότι το κλίμα στη Ferrari δεν είναι καλό επειδή το χαλάει ο Alonso;

Ειλικρινά ερώτηση κάνω, δεν έχω όρεξη για διαδικτυακό καυγά!

Πχ ο ripper παλιότερα είχε εκφράσει την άποψη η οποία έλεγε ότι αν ο Alonso είχε καλύτερη συμπεριφορά (τύπου Button νομίζω είχε πει) η απόδοσή του θα ήταν καλύτερη. Διαφωνώ με αυτό, αλλά είναι σεβαστό κυρίως γιατί στη McLaren της οποίας υποστηρικτής είναι ο ripper έχει ένα τελείως διαφορετικό ιστορικό σε σχέση με το τι συμπεριφορά είχε στη Ferrari όλα αυτά τα χρόνια.

Εσύ τι πιστεύεις; Ότι η απόδοση των οδηγών της Ferrari είναι εκεί που είναι, εξαιτίας του στραβού κλίματος που φέρνει ο Ισπανός;
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#35236 Επίσης, γιατί το έχουμε δέσει κόμπο ότι ο Vettel πάει Ferrari; Αποκλείεται να έχει υπογράψει αυτός McLaren ή να παίζεται ανάμεσα σε αυτόν και τον Alonso με κάποιον τρόπο; Μπορεί η μοναδική μετακίνηση φέτος να είναι αυτή και όλοι οι άλλοι να κάτσουν στα αβγά τους.

Δεν χρειάζεται φυσικά να πω πόσο πολύ θα γούσταρα με το ενδεχόμενο να είχαμε για οδηγούς Alonso-Vettel...
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
#35239 O Φετελ ειναι σιγουρα στη Φεραρι. Το ξεφουρνισε ο Χορνερ, το λεει εμμεσως ο Κιμι, δεν το διαψευδει κανεις, και σιγουρα εχει υπογραψει, αφου ανακοινωσε οτι φευγει απο τις γκαζοζες. Ειπε επισης I am not allowed to tell, οταν τον ρωτησαν που παει (μεχρι προφανως να λυθουν τα νομικα θεματα με τον Αλονσο) και οτι "σιγουρα δεν θα ειμαι στην παραλια του χρονου".
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
sparticle έγραψε:Gilles, ο λόγος που ποστάρεις το συγκεκριμένο μόνο απόσπασμα, είναι για να δείξεις ότι το κλίμα στη Ferrari δεν είναι καλό επειδή το χαλάει ο Alonso;

Ειλικρινά ερώτηση κάνω, δεν έχω όρεξη για διαδικτυακό καυγά!

Πχ ο ripper παλιότερα είχε εκφράσει την άποψη η οποία έλεγε ότι αν ο Alonso είχε καλύτερη συμπεριφορά (τύπου Button νομίζω είχε πει) η απόδοσή του θα ήταν καλύτερη. Διαφωνώ με αυτό, αλλά είναι σεβαστό κυρίως γιατί στη McLaren της οποίας υποστηρικτής είναι ο ripper έχει ένα τελείως διαφορετικό ιστορικό σε σχέση με το τι συμπεριφορά είχε στη Ferrari όλα αυτά τα χρόνια.

Εσύ τι πιστεύεις; Ότι η απόδοση των οδηγών της Ferrari είναι εκεί που είναι, εξαιτίας του στραβού κλίματος που φέρνει ο Ισπανός;

Όχι, το ανέβασα ως αντιδιαστολή σε αυτό που γράφτηκε κάπου παραπίσω για δήλωση του Alo, ότι μενει. Σε συνδυασμό με τη δήλωση Mattiacci.

Η απόδοση ( η φετινή) είναι επειδή το μονοθέσιο ειναι για τα μπάζα.
Τελευταία επεξεργασία από Gilles_27 και 08 Νοέμ 2014, 16:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
sparticle έγραψε:Gilles, ο λόγος που ποστάρεις το συγκεκριμένο μόνο απόσπασμα, είναι για να δείξεις ότι το κλίμα στη Ferrari δεν είναι καλό επειδή το χαλάει ο Alonso;
(...)

Σιγουρα ο Αλονσο δεν φταιει για την αποδοση των οδηγων ουτε για τα χαλια του αυτοκινητου. Οδηγικα κολακεψε τα μονοθεσια ολα αυτα τα χρονια, δεν διαφωνει κανεις σε αυτο.
Το κλιμα ομως μην αποκλειεις να χαλαει ΚΑΙ εξαιτιας του. Η συνταγη απετυχε (χωρις να φταιει αυτος), τα χρονια περνουν, απαιτητικος (ορθα) ειναι, γκρινιαρης (για τις επιδοσεις) ειναι, το (συναινετικο) διαζυγιο ειναι η μονη λυση, μιας και ο γαμος απετυχε λογω αμοιβαιας κουρασης.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ οτι θα ειναι πιο δυσκολο να κρατησεις καλο κλιμα με καποιον σαν τον Αλονσο ή τον Λιουις παρα με καποιον σαν τον Μπατον ή τον Κιμι, ειδικα οταν τα πραγματα πανε κατα διαολου.