Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#893670 Ως τώρα ο Ταϊλανδός κληρονόμος είχε το 51% του ομίλου Red Bull και ο κληρονόμος Μάτεζιτς το 49%. Πριν λίγες μέρες ο Ταιλανδός πούλησε το 2% των μετοχών του σε ένα fund. Λέγεται ότι ο Χόρνερ ήταν βύσμα του Ταϊλανδού. Ακούγεται ότι τώρα έχουν ίδιο ποσοστό οι Ταιλανδοί με τους Αυστριακούς αλλά οι τελευταίοι έχουν περισσότερα voting rights στο ΔΣ και κάπως έτσι εκπαραθυρώθηκε ο Χόρνερ, ο οποίος ήταν αντιπαθής στον κληρονόμο Μάτεζιτς (βύσμα του οποίου είναι ο Μάρκο).
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#894179 Ενδιαφέρον σενάριο που το είχα σκεφτεί σαν τραβηγμένο αλλά ίσως να μην είναι αφού το είπε και ο Μοντόγια.
Μαξ στη Μερσέντες με Ρασσελ. Σάινθ στη θέση του Μαξ και ο Κίμι δανεικός από τη Μερσεντες στη θεση του Σάνιθ στη Γουίλιαμς.
Άβαταρ μέλους
By glf
#894187 Και γω το να πάει δανεικός ο Κίμι για να ψηθεί σε φιλική ομάδα το βλέπω πόσιμπολ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:Ενδιαφέρον σενάριο που το είχα σκεφτεί σαν τραβηγμένο αλλά ίσως να μην είναι αφού το είπε και ο Μοντόγια.
Μαξ στη Μερσέντες με Ρασσελ. Σάινθ στη θέση του Μαξ και ο Κίμι δανεικός από τη Μερσεντες στη θεση του Σάνιθ στη Γουίλιαμς.

Μάλλον alpine o Kimi αφού θα έχουν μοτέρ μερσεντες μέχρι το 2026.

Το σενάριο είναι Russell & Max στη Merc.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#894212 Μαξ+Γιωργάκης μαζί αν δεν σκοτωθούν μπορεί να είναι πολύ δυνατό δίδυμο με τη Μερσέντες να προμηνύεται πολύ δυνατή.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#894219 Και ο Senna με τον Prost δυνατό δίδυμο ήταν... :roll:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#894220 Σε τι εξυπηρετούν τα 5g στις στροφές κι οι σβέρκοι πυγμάχων ;
Τι τέχνη και τεχνική στην οδήγηση να βάλεις για να στρίψεις με 5g ?
Απόφαση των εταιριών για να έχουν τα αμάξια πάνω από τους οδηγούς.
Βλακείες 5g .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:Μάλλον alpine o Kimi αφού θα έχουν μοτέρ μερσεντες μέχρι το 2026.

Το σενάριο είναι Russell & Max στη Merc.

Απο τοτε που ακουστηκε εντονα οτι ο Μαξ οδευει για Μερσεντες, αυτο ειναι το καλυτερο σεναριο που διαβασα.

Θα ηταν μεγαλη αδικια για το Ρασελ να τον σφουγκαρισουνε, ΜΠΑΣ ΚΑΙ αποδειχτει μελλοντικα καλυτερος του ο Κιμι.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε: τα αμάξια πάνω από τους οδηγούς

Αυτό είναι όλο το νόημα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#895592 Σιτεμένο το οδηγικό δίδυμο της Cadillac.
Για καινούργια ομάδα πάντως νομίζω ότι είναι καλή επιλογή.

Valtteri Bottas και Sergio Perez are back! :iconcool:

Ο λόγος στον Corto, γνήσιο θαυμαστή των βετεράνων :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#895612 Να πάρουν τον ένα από τους 2 το καταλαβαίνω. Και τους 2, όχι
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#895752 Παντως το διδυμο Τσεκο-Μποτας ειναι η χαρα της ξεζουμισιολογιας. Μιλαμε για τον τεως του Μαξ με τον τεως του Λουη. Και οι δυο προερχομενοι απο σαμπατικαλ... και οι δυο στην ιδια ηλικια... και οι δυο με τη ρετσινια του αποτυχημενου που θελουν να αποδειξουν κατι... και οι δυο νεοι στην ομαδα... με αγνωστο μονοθεσιο... Δηλαδη πιο ισια μαχη δε μπορουσε να γινει για να βγαλουμε καποια σχετικα ασφαλη συμπερασματα!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#895755 Ναι, αλλά δεν ξέρω η Κάντιλακ τι συμπεράσματα θα βγάλει. Εκτός αν είναι τόσο σίγουροι ότι το έχουν ακόμα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Ναι, αλλά δεν ξέρω η Κάντιλακ τι συμπεράσματα θα βγάλει. Εκτός αν είναι τόσο σίγουροι ότι το έχουν ακόμα

Για την Καντιλακ συμφωνω με το προηγουμενο ποστακι σου. Εγω δε θα επαιρνα κανεναν απο τους 2 στην ομαδα μου, αλλα ειδικα αυτο το ΚΑΙ τους 2 μαζι ειναι τρατζικ και για την ομαδα και για μας τους ερμους που βαρεθηκαμε να τους τρωμε στη μαπα τοσα χρονια :thumbsdown: