Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:Ο κωδικός συνδρομητή που βγάζει η τηλεόραση είναι ίδιος τόσο στην ερτ όσο και στον ΟΤΕ:

0025CDD

Πιθανόν να ισχύει αυτό που άκουσα.

< >

Και οι δύο από την FOM παίρνουν. Ίσως αυτό να είναι.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
REALZEUS έγραψε:
Nikos! έγραψε:Ο κωδικός συνδρομητή που βγάζει η τηλεόραση είναι ίδιος τόσο στην ερτ όσο και στον ΟΤΕ:

0025CDD

Πιθανόν να ισχύει αυτό που άκουσα.

< >

Και οι δύο από την FOM παίρνουν. Ίσως αυτό να είναι.

Αυτό νομίζω ότι είναι ο κωδικός συνδρομητή/παρόχου (πχ ΟΤΕ) ώστε η FOM σε περίπτωση πειρατείας να γνωρίζει από που προήλθε. Αν έχει συνδρομή η ΕΡΤ θα είχε άλλο κωδικό από τον ΟΤΕ.

Αν ισχύουν αυτά τότε το feed έρχεται από ΟΤΕ και όχι από FOM.
Άβαταρ μέλους
By kantoniou
fokion έγραψε:Καταλαβα.... Sky ακομα και απο flash player.......................

Ε, ναι. Ειδα την Αυστραλια μονο στο internet και σημερα το ειδα στην ΕΡΤ. Απλα απαραδεκτοι.

Ο Πουρναρακης, παρα τα μειονεκτηματα του, και γνωσεις ειχε και εκανε πιο ευστοχες παρατηρησεις. Απλα δεν ειχε "λεγειν" σαν τηλεσχολιαστης.

Εκατο φορες Brundle ακομα και σε flash, ο αμερικανος του NBC, ο ισπανος ξαδερφος του Ναντο ή ακομα και ο ρωσος σχολιαστης. Αλλιως download κονσερβα.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#241442 By the way, για αυτα που σηνηθως συζηταμε εδω εξαιρετικό ειναι το "notebook" με πληροφορίες που γενικώς δεν....
Οσο κι αν εκαναν μια πατατα μπερδευοντας τον Ροζ οτι ηταν ο Χαμ στο δευτερο νομιζω πιτστοπ...
Άβαταρ μέλους
By ripper
#241447 Σπάνιο λάθος για αυτούς και άργησαν πολύ να το καταλάβουν.

Το notebook είναι το αγαπημένο μου, δεν τελειώνει η παρακολούθηση αν δεν βγει ο Τed.
Όλα τα παραλειπόμενα και σπάνιες εικόνες από το "αμέσως μετά" του αγώνα.
Πολύ όμορφα τα motorhomes στο Bahrein (by the way).
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#241479 Αξιοπρεπής η μετάδοση σήμερα.
Η Ποπάρα πρέπει να διάβασε σχόλια σε φόρα και το είχε ραμμένο (πρέπει να κρατιόταν με νύχια και με δόντια μην πει καμιά ινσαϊντεριά για το πώς ο Γκίντερ Σνάιντερ έφαγε πρώτη φορά πιτόγυρο).
Χειρότερος ίσως όλων ο Κορόβηλας που αν και μετρημένος βγάζει μια εσάνς κάγκουρα που βλέπει F1 και πετάει σχόλια τύπου "ΠΩΠΩ ΓΑΜΩ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΧΑΜΙΛΤΟΝ".
Ο τρίτος της παρέας είναι ο ΗΒ Παπαϊωάννου εκ του παλιού drive;
Πάρα-πάρα πολύ καλός και ίσως ο μόνος που προσέχει τον αγώνα 100%.

Βασικά ανάστα ο Κύριος με την ΕΡΤ.
Δεν παλευόταν ούτε η χυδαία διαφημισιολογία του Alpha, ούτε και το μπάχαλο με τα stream.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#241487 Ε οχι και αξιοπρεπης ρε Εντι. Τρια καλοκαιρια υλικο εβγαλε ο Σεφερλης σημερα. Τι τετραγωνισμους κυκλων, τι Ροζμπεργκ στριβει πρωτος και το πηραν χαμπαρι στην απονομη, τι προβληματα στα μονοθεσια απο τις σπιθες ειδαν, τι Μονζα το μπουλο ειπε η Ποπη (καλα αυτο δεν ειναι και τοσο μλκια), τι on the rocks, τι ο Κοροβηλας καλωσορισε τον Κοροβηλα, τι ....τι....τι... .

Ειπα στην μικρη να δυναμωσει την Πεππα στο ταμπλετ και εβλεπα μονο εικονα στην ΕΡΤ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#241490 - Σε σχέση με την προηγούμενη μετάδοση ("που κράταγα το γκιογκιό του Καρλίτο και ο μπαρμπαΚάρλος μου είπε ευχαριστώ") τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα
- Σε σχέση με την επίθεση στον εγκέφαλο που διέπραττε ο Πουρνάρας η κατάσταση είναι απείρως καλύτερη
- Σε σχέση με τις διαφημίσεις του Α δεν χρειάζεται σχόλιο
- Σε σχέση με τα παπάρια μου που πρήζονταν πολλές φορές από τα streams (+παπαρολογία Brundle αναλόγως την περίπτωση), επίσης είναι πολύ καλύτερα

Νομίζω ότι αν ο Κορόβηλας μιλάει λιγότερο και η Ποπάρα γίνει ινσάιντερ-πιπόλοτζι 0% (προφανώς δεν προσφέρει κάτι στη μετάδοση το ότι ο Κριτσίνης ήταν ταχύτερος του Κουφίατ στο καρτ) τα πράγματα θα είναι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#241494 Μου φαίνεται ότι η Ποπάρα εξελίσσεται χειρότερη απ'τον Κορόβηλα.
Σήμερα μας ζάλισε τον έρωτα πόσο γαμάουα είναι ο Μπαίρνει, πως η Μόντσα πρέπει να φύγει γιατί το λέει ο σωτήρας του σπορ, κλπ, κλπ.
Εκεί, δε, που είπε ότι η Φόρμουλα BMW είναι ένα σκαλί πριν τη Φ1, πρέπει να γέλασε κι ο Κατσίνης.
Αρχίζω να λιμπίζομαι το μιούτ. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#241503 Όντως στο ματσάκι Ποπάρα-Κορόβηλας τον έχει εύκολα.
Όμως σε σχέση με τον πρώτο αγώνα ήταν πιο μαζεμένη.
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Άμπαλος έγραψε:Μου φαίνεται ότι η Ποπάρα εξελίσσεται χειρότερη απ'τον Κορόβηλα.
Σήμερα μας ζάλισε τον έρωτα πόσο γαμάουα είναι ο Μπαίρνει, πως η Μόντσα πρέπει να φύγει γιατί το λέει ο σωτήρας του σπορ, κλπ, κλπ.
Εκεί, δε, που είπε ότι η Φόρμουλα BMW είναι ένα σκαλί πριν τη Φ1, πρέπει να γέλασε κι ο Κατσίνης.
Αρχίζω να λιμπίζομαι το μιούτ. :hmmm:

Ε όχι και να γέλασε, ΝΑ μας τα έκανε για το πως τερμάτιζε συνέχεια πάνω από τον Kvyat (;)