Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
By g8777
#733744 Αν ημουν στην τσιτα θα κλαιγομουν στον ΗΦ .

Αρα οχι.

( Καταλαβαινω, ακομα ειναι ανοικτα τα παλια τραυματα, στο ειχα πει οτι δεν κλεινουν με μια απλη ραφη. )
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#734165 Νταξει είναι λίγο άδικο όμως. Έπεσε στην κυριαρχία των Μερκ. Τώρα έφτασαν να έχουν ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

< >
Άβαταρ μέλους
By ripper
#734177 Στην πρώτη του χρονιά που είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος είναι άψογος και δικαίως προηγείται.
Απλά λόγω του ορυμαγδού μπούρδας που κάνει την τρίχα τριχιά φαίνονται όλοι οι φυσιολογικοί χρήστες εναντίον του.
Και δεδομένου ότι μάχεται εναντίον της μεγαλύτερης δυναστείας του σπορ, το παραπάνω είναι εκπληκτικό επίτευγμα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#734203 Είναι σαφές πως κάνει εκπληκτική χρονιά ο MV. Και θα γραφόταν κι εδώ συνεχώς αυτό, αν δεν υπήρχαν οι δύο πλευρές να πρήζουν @.
Πολύ καλή χρονιά κάνει και ο Hamilton, αν και η κορυφαία του ήταν το 2018 με τον Vettel αντίπαλο. Φέτος, θεωρώ πως ο MV έχει το momentum να το πάρει, γιατί και η RB είναι πιο αξιόπιστη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#735829 Αν παρει τον τιτλο θα βαλει το 1 (το παλουκι που λεγαμε παλια) στο μονοθεσιο του χρονου. Το γουσταρω καργα ετσι :metalo:

Verstappen would ‘absolutely’ use #1 if he wins F1 world title

https://www.motorsport.com/f1/news/vers ... e/6770667/
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
George_Prix έγραψε:Αν παρει τον τιτλο θα βαλει το 1 (το παλουκι που λεγαμε παλια) στο μονοθεσιο του χρονου. Το γουσταρω καργα ετσι :metalo:

Verstappen would ‘absolutely’ use #1 if he wins F1 world title

https://www.motorsport.com/f1/news/vers ... e/6770667/

Επρεπε να δινει και αυτος ονοματα στο μονοθεσιο,οπως εκανε ο φεττελακος,φετος ομως δεν εδωσε,γιατι? :shifty: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
g8777 έγραψε:Πώς δεν έδωσε.

Exocet το ονόμασε.

:yahoo: :lol: :s_rofl :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Και θα γραφόταν κι εδώ συνεχώς αυτό, αν δεν υπήρχαν οι δύο πλευρές να πρήζουν @.

Ναι πραγματι, φημιζεται για την αντικειμενικοτητα του το φορουμ. Ποτε δε θα ξεχασω το κοκομπλοκο που επαθα οταν γραφτηκα εδω. Ολα τα τοπικα ηταν γεματα με καλα λογια για το Ναντο :s_tongue

Anonymous Founder έγραψε:Πολύ καλή χρονιά κάνει και ο Hamilton.

Με τοσα οδηγικα λαθη? Με τοσες φορες που εχασε απο τον ομοσταβλο? Με λανθασμενες αποφασεις οποτε πηρε πανω του τη στρατηγικη κι αγνοησε την ομαδα? :hmmm:

Σεβαστη η καθε αποψη, αλλα θα ηθελα να μαθω τι σε κανει να θεωρεις "πολυ καλη" τη φετινη χρονια του Λουη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#736015 Δεν σου απαντώ George_Prix επίτηδες επί της ουσίας γιατί έχεις ένα μονομερή τρόπο να βλέπεις και να σχολιάζεις την F1 και ουσιαστικά αγνοείς τι σου γράφει ο άλλος και επιστρέφεις στον δικό σου τρόπο θεώρησης.
Σκέψου πως για παράδειγμα ο LH για μένα είναι μάλλον ο πιο αντιπαθής οδηγός (λόγω ύφους και χαρακτήρα), αλλά δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ πως είναι γαμάτος (όχι κάθε χρονιά βέβαια και γι αυτό δεν τον θεωρώ και τον καλύτερο όλων των εποχών).
Όπως και ο MV κάνει πλέον μια σοβαρή προσπάθεια να πάρει τον τίτλο και έχει κάνει πολύ λίγα λάθη.
Από αυτό μέχρι να μπω στην τοξικότητα που μιλάτε για το όλο πράγμα, θα πω thanks, but no thanks.
Αν κάτι σίγουρα ισχύει, είναι το πρηζω @,το δίχως άλλο. Ακόμη και στο θέμα που άνοιξες άνευ λόγου για τον ανθυποσελέμπριτι/ελπίδα τον Γιωργάκη τον Russell που έχει χάσει και από τον Latifi φέτος αρκετές φορές, με μια Williams που έχει πάψει να είναι κακό μονοθέσιο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Δεν σου απαντώ George_Prix επίτηδες ουσίας γιατί έχεις ένα μονομερή τρόπο να βλέπεις και να σχολιάζεις της F1 και ουσιαστικά αγνοείς τι σου γράφει ο άλλος και επιστρέφεις στον δικό σου τρόπο θεώρησης.

Φυσικα εχω μονομερη τροπο και το εχω παραδεχτει κι ο ιδιος. Με απασχολει ΜΟΝΟ το ξεζουμισμα. Το ποσο % απο το απολυτο οριο του μονοθεσιου, πλησιαζει ο καθε οδηγος. Εγω σε καθε ποστακι που κανω, αναλυω τα πραγματα υπο αυτο το πρισμα. Αν εσυ δε θελεις να πεις το δικο σου σκεπτικο, δικαιωμα σου.

Anonymous Founder έγραψε:Σκέψου πως για παράδειγμα ο LH για μένα είναι μάλλον ο πιο αντιπαθής οδηγός (λόγω ύφους και χαρακτήρα), αλλά δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ πως είναι γαμάτος (όχι κάθε χρονιά βέβαια και γι αυτό δεν τον θεωρώ και τον καλύτερο όλων των εποχών).

Εμενα αντιπαθεις, μου ειναι μονο οι αντιαθλητικοι οδηγοι. Δε με απασχολει καθολου αν ειναι κωλοπαιδο ο Ναντο και κλαψας που φοραει γυναικεια ρουχα ο Λουης. Ουτε το Φεττελ εκραζα γιατι μου ηταν αντιπαθης. Λογω δικων μου βιωματων, ειμαι πολυ ευαισθητοποιημενος οσον αφορα τη "δικαιοσυνη" αναμεσα στους οδηγους, η οποια διαταρασσεται σε τεραστιο βαθμο απο την ταχυτητα του καθε διαφορετικου μονοθεσιου.

Το Φεττελ τον ειχα παντα για μετριο οδηγο. Πηρε 1 κατσαρολι, ηξερα οτι ηταν κυριως του Νιουι ο τιτλος αλλα ειχα δει και κατι Χιλλ να παιρνουν κατσαρολια στο παρελθον οποτε δε σκυλιασα κιολας. Πηρε δευτερο κατσαρολι ο Γερμανος, εφτασε τα 2 του "αδικημενου" Ναντο κι αρχισαν να με ζωνουν τα φιδια. Εφτασε στα 3, εφτασε στα 4 αυτος ο μετριος κατα την αποψη μου οδηγος κι αρχισα να τον κραζω ολο και περισσοτερο.

Το Λουη τον ειχα απο την αρχη για ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ οδηγο, αλλα ΟΧΙ για το φαινομενο που νομιζει ο πολυς ο κοσμος. Τη φρικη που εβγαλα με το Φεττελ μετα απο 1-2 κουπες, την εβγαλα με το Λουη μετα απο 4-5 κουπες. Νταξ, καλο χερι ο Λουης, αλλα το παραχεσε ο Τοττος με τα διαστημοπλοια. Σα να εκατσε το λαχειο 2 φορες στον ιδιο ανθρωπο ηταν η τυχη που ειχε ο Λουης για να φτασει στα 7 (διαστημοπλοιο για πολλα χρονια και χειροτερους ομοσταβλους). Εδω δεν εχω πιασει ουτε το ληγοντα στη ζωη μου κι αλλος ηταν 2 φορες ο μεγαλος νικητης? Ρε ουστ απο 'δω.

Anonymous Founder έγραψε:Αν κάτι σίγουρα ισχύει, είναι το πρηζω @,το δίχως άλλο.

Φανταζομαι σου πρηζονται, ειτε γιατι διαφωνεις, ειτε γιατι δε σεβεσαι καν τον τροπο σκεψης μου με τα ξεζουμισματα. Ολα τα ποστακια μου εμπεριεχουν μια αναλυση. Βασισμενη σε χρονους, διαφορες, γυρολογια, λαστιχα κτλ. Σωστη ή λαθος, ας το κρινει ο καθενας κι ας απαντησει αν θελει. Αλλα μονο που δε βλεπω απαντησεις στο τοπικο "μου", καταλαβαινω οτι μια χαρα τα λεω τα πραγματα και δε σηκωνουν και πολυ κουβεντα τελικα.

Το περιεργο ειναι να σου πρηζονται απο μια αιτιολογημενη αποψη και να σου ξεπρηζονται απο χρηστες που ΠΟΤΕ δεν ποσταρουν την αποψη τους κι απλα τρολλαρουν αυτον που στα πρηζει.

Anonymous Founder έγραψε:Ακόμη και στο θέμα που άνοιξες άνευ λόγου για τον ανθυποσελέμπριτι/ελπίδα τον Γιωργάκη τον Russell που έχει χάσει και από τον Latifi φέτος αρκετές φορές, με μια Williams που έχει πάψει να είναι κακό μονοθέσιο.

Ανευ λογου το τοπικο για ενα απο τα καλυτερα χερια του γκριντ? Στο ιδιο φορουμ που εχει δικο του τοπικο ο Φεττελακος? Για εναν οδηγο που εκανε 54-0 στον ομοσταβλο του (παιζει να ειναι κι η μεγαλυτερη τσοντα εβερ)? Σορρυ απο ολους για το οφφ τοπικ. Θα ανοιξω προσεχως ενα τοπικο για "χεσιμο εν κινησει" για να ειμαι ιν και να μ' αγαπαει η κοινοτητα.

Οσο για τις "νικες" του Λατιφι, οι περισσοτερες του κατσανε ενω δεν ηταν ταχυτερος στον αγωνα. Αλλα ακομα κι ο Ναντο που μαζευε 3πλασιους ποντους απο κατι Μασσοκιμηδες, εχανε 3 φορες το χρονο απο τον καθεναν. Δε λεει κατι.

Μπαιδεγουι προσεξα οτι εκλεισες το τοπικο του Γιωργαρου νωριτερα και μαλιστα σε χρονο ΝτεΤε!!! Ελπιζω μετα τις πρωτες σφαλιαρες που θα ριξει του χρονου στο Λουη να αναθεωρησεις και να καταλαβεις οτι ο Γιωργαρος αξιζει δικο του τοπικο στο φορουμ σου.
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 13 Νοέμ 2021, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#736030 Από την στιγμή που υπέγραψε στη Μερτσέντες ο Ράσελ είναι μέτριος. Στο Μεξικό που δεν περνούσε κανένας, κατάφερε να φάει 10 προσπεράσεις. Στον ένα γύρο; Καταπληκτικός. Σε αγώνα; Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.