Ο Ισπανος αλλαξε δυο φορες γραμμη, τον στριμωξε στα ορια και ακομα και εξω απο την πιστα και φταιει ο Κιμι που δεν αφησε γκαζι και ενω και στις δυο αλλαγες γραμμης του Αλονσο προσαρμοσε τη γραμμη του οσο μπορουσε για να μην τον ακουμπησει;
Δηλαδη οταν καποιος, που δεν εχει περασει καθαρα μπροστα, κανει δυο απαιτητικες αλλαγες γραμμης στις οποιες ο αλλος προσαρμοζεται οσο του επιτρεπουν τα ορια της πιστας, φταιει που δεν αφησε κιολας; Ειναι αρρωστο αυτο παιδια, δηλαδη δεν πιστευα οτι θα φτανατε ακομα και σε αυτο το σημειο.
Αν η κατασταση ηταν αναποδα με τους οδηγους, ισως και συ το εβλεπες αναποδα
Ο Αλονσο για μενα ειναι 95% μπροστα και ο Κιμι παει να χωθει σαν τσουτσουνι..!!Μυτερο!!
Οπαδός είμαι, αλλά της Ferrari
Εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο, δεχόμενος ότι ο Raikkonen έκανε μια προσπάθεια να αποφύγει την επαφή:
Τι είχε να κερδίσει ο Raikkonen μένοντας εκεί με το γκάζι, ή τι είχε να χάσει πέρα απ' τη θέση του απ' τον Alonso (που ήδη φαινόταν ότι δεν μπορούσε να βρεθεί μπροστά απ' τον Ισπανό ακόμα κι αν ο Alonso του άφηνε πιο πολύ χώρο απ' την εξωτερική); Νομίζω ότι εκεί διαφωνούμε: Στο ότι εσύ πιστεύεις ότι η θέση ήταν υπό διεκδίκηση, ενώ εγώ θεωρώ ότι και ο Alonso και ο Kimi είχαν καταλάβει το ποιος θα στρίψει πρώτος.
Κι επαναλαμβάνω ότι αν ήταν εκεί ο Grosjean, ο Kimi θα φρέναρε, θα καθόταν από πίσω και θα παίρνανε και οι δύο τη στροφή ωραία και καλά. Και κανείς δεν θα έλεγε μετά ότι ο Grosjean έκανε λάθος/ήταν ριψοκίνδυνος/έκλεισε τον Raikkonen στην εκκίνηση.
Geo f1 έγραψε: Ο Αλονσο για μενα ειναι 95% μπροστα και ο Κιμι παει να χωθει σαν τσουτσουνι..!!Μυτερο!!
Άλλος όμως το φαγε το τσουτσούνι...
τρόλαρε η Ραικόκοτα
και ήρθε η θεία δίκη αυτή τη χρονιά
Το επόμενο καυτό θέμα είναι αν ο Σωτήρης (έχων και ανοιχτόχρωμα μάτια) ΜΑΤΙΑΣΕ τον μπέμπη το 2006 και του πήγε σκατά η φάση με τη McLaren.
ΥΓ: Mods αν τα παραπάνω δεν κάνουν για Αλονσιάδα, τότε να κάνουμε ένα silly topics (περί |λογοκρισία| το ανάγνωσμα) για να συνεχιστεί η ως άνω ανάλυση.
Προτίθεμαι αν γίνει κάτι τέτοιο να αλλάξω και μουτσούνα.
Το επόμενο καυτό θέμα είναι αν ο Σωτήρης (έχων και ανοιχτόχρωμα μάτια) ΜΑΤΙΑΣΕ τον μπέμπη το 2006 και του πήγε σκατά η φάση με τη McLaren.
Εγω σταματαω για το 2012 γιατι ΤΣΟΥΖΕΙ!!! εμενα!!
Η Χοντα αναοικωσε??Που ειναι ο Casti????!!!?!?!?
Geo f1 έγραψε:Κοιταξε το λες αρρωστο γιατι ειναι ετσι οι συνθηκες.
Αν η κατασταση ηταν αναποδα με τους οδηγους, ισως και συ το εβλεπες αναποδα
![]()
Ο Αλονσο για μενα ειναι 95% μπροστα και ο Κιμι παει να χωθει σαν τσουτσουνι..!!Μυτερο!!
sparticle έγραψε:Υugo εννοείται τα έχω δει τα video και συμφωνώ ότι ήταν μια κίνηση ριψοκινδυνευμένη από τον Alonso, αλλά όχι περισσότερο από κινήσεις που κάνει πχ ο Vettel στις εκκινήσεις του ή ο Hamilton ή και άλλοι.
Οπαδός είμαι, αλλά της Ferrari![]()
Εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο, δεχόμενος ότι ο Raikkonen έκανε μια προσπάθεια να αποφύγει την επαφή:
Τι είχε να κερδίσει ο Raikkonen μένοντας εκεί με το γκάζι, ή τι είχε να χάσει πέρα απ' τη θέση του απ' τον Alonso (που ήδη φαινόταν ότι δεν μπορούσε να βρεθεί μπροστά απ' τον Ισπανό ακόμα κι αν ο Alonso του άφηνε πιο πολύ χώρο απ' την εξωτερική); Νομίζω ότι εκεί διαφωνούμε: Στο ότι εσύ πιστεύεις ότι η θέση ήταν υπό διεκδίκηση, ενώ εγώ θεωρώ ότι και ο Alonso και ο Kimi είχαν καταλάβει το ποιος θα στρίψει πρώτος.
Κι επαναλαμβάνω ότι αν ήταν εκεί ο Grosjean, ο Kimi θα φρέναρε, θα καθόταν από πίσω και θα παίρνανε και οι δύο τη στροφή ωραία και καλά. Και κανείς δεν θα έλεγε μετά ότι ο Grosjean έκανε λάθος/ήταν ριψοκίνδυνος/έκλεισε τον Raikkonen στην εκκίνηση.
Απανταω και στους δυο ταυτοχρονα.
Στην πρωτη μεγαλη αλλαγη γραμμης του Αλο απο δεξια στα αριστερα της πιστας δεν εχει περασει πολυ μπροστα απο τον Κιμι και τον ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να παει τερμα αριστερα για να μην εχουν επαφη. Πρωτη ανοχη απο τον Κιμι.
Κατοπιν ο Αλονσο κερδιζει λιγο εδαφος και βρισκεται ακομα πιο μπροστα χωρις ομως να εχει βρεθει εντελως μπροστα. Ταυτοχρονα παει λιγο πιο δεξια και αφηνει χωρο, ο Κιμι παραμενει στη γραμμη του.
Λιγο πριν τη στροφη ο Αλονσο ΑΛΛΑΖΕΙ ΞΑΝΑ και ΑΠΟΤΟΜΑ τη γραμμη του παλι προς τα αριστερα χωρις να εχει περασει εντελως μπροστα απο τον Κιμι. Ο δευτερος κανει παλι στην ακρη και βγαινει ακομα και εκτος πιστας. Δευτερη ανοχη Κιμι.
Εσεις ζητατε να κανει και τριτη ανοχη, δηλαδη οχι μονο να κανει ξανα στην ακρη αλλα ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΦΡΕΝΟ.
Και ρωταω:
Γιατι πρεπει ο Κιμι που δεν εχει ενοχλησει πουθενα τον Αλονσο και εχει ανεχτει ηδη δυο τζαρτζαρισματα του Ισπανου να πρεπει να πατησει και φρενο μιας που τη δευτερη φορα δεν εφτανε μονο να κανει στην ακρη; Το πιο λογικο δεν ειναι ο Αλονσο να προσεξει αυτος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τη θεση του στην πιστα και να μην ξαναλλαξει γραμμη πηγαινοντας πανω στον Κιμι; Τι θα πειραζε τον Αλονσο να μην κανει τη δευτερη αλλαγη γραμμης και να εμπαινε στη στροφη οπως ερχοταν; Δεν πηγε ο Κιμι πανω στον Αλο, πηγε ο Αλο δυο φορες πανω στον Κιμι ο οποιος ειχε καθε δικαιωμα να ειναι εκει και να μην πατησει φρενο ωστε να μη χασει τη φορα του και ισως θεσεις απο τους πιο πισω.
Αν ηταν ο team mate του μπορει να εκανε και τριτη ανοχη, ναι, αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι ειχε ΚΑΘΕ δικαιωμα μετα απο δυο παραχωρησεις να πει "ως εδω δεν σου κανω αλλη"... Δεν γινεται να τον κατηγορειτε γι'αυτο. Δεν γινεται να ειναι κατηγορουμενος καποιος που δυο φορες ανεχτηκε τον αγωνιστικο τσαμπουκα καποιου συναθλητη του αλλα δεν το εκανε και τριτη...
Δειτε το ξανα και ξανα, ειλικρινα!!!
EDDIE_147 έγραψε:Τώρα πέρα από την πλάκα (που αρχίζει να χάνεται) απορώ με την κατάντια του forum που έχουμε φτάσει να αναλύουμε τα πλέον άκυρα θέματα και θεωρίες συνομωσίες.
ΥΓ: Mods αν τα παραπάνω δεν κάνουν για Αλονσιάδα, τότε να κάνουμε ένα silly topics (περί |λογοκρισία| το ανάγνωσμα) για να συνεχιστεί η ως άνω ανάλυση.
Προτίθεμαι αν γίνει κάτι τέτοιο να αλλάξω και μουτσούνα.
Εγώ θα πρότεινα

geako πρωτα θα έρθουν οι ανακοινώσεις από τη Ferrari θαρρώ.
Ο Ισπανός πήγαινε γυρεύοντας ή αγνοούσε τελείως την ύπαρξη του Raikkonen θεωρώντας τον ξεκάθαρα πίσω (ενώ δεν ήταν).

Suzuka 1989
Adelaide 1994
Spa 1998
Fuji 2007 (τον μάτιασε τον μπέμπη ο Σωτήρης πριν τον αγώνα ή όχι; )