Forum για τη Formula 1

Θα αφήσει ιστορια στην Φ1?

16
21%
16
21%
5
6%
5
6%
16
21%
16
21%
2
3%
2
3%
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Ο Johnny Herbert δήλωσε στο RacingNews365.com ότι: “Αυτός (ο Verstappen) θα γίνει καλύτερος από τον Lewis και ο Lewis (Hamilton) ήταν καλύτερος από τον Michael (Schumacher) κατά την άποψη μου, είναι απλώς μια άλλη εξέλιξη των δεξιοτήτων του οδηγού. Αυτήν την αίσθηση μου δίνει ο Max, με εντυπωσιάζει, μου δίνει μια οπτική διέγερση όταν βλέπω τηλεόραση ή είμαι στην πίστα. Για αυτό το λόγο πρέπει να γίνει ντόρος και πολλοί οπαδοί να μένουν έκπληκτοι και να εντυπωσιάζονται λέγοντας: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό!». Και αυτό είναι το θέμα. Εξακολουθώ να νιώθω ότι ο Lewis Hamilton έχει το πλεονέκτημα αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν θα αργήσει να αλλάξουν οι καταστάσεις”
Ο 57χρονος Άγγλος οδηγός συνέχισε λέγοντας ότι: “Ο Verstappen είναι ακόμη νέος και έχει πολύ εμπειρία. Και θα είναι γίνει καλύτερος από τον Lewis, αλλά δεν είναι ακόμα, για μένα. Όχι ακόμα, αλλά δεν είναι μακριά. Θα πιέσει πολύ τον εαυτό του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και, αν το πάρει φέτος, αυτό θα είναι το κουμπί αλλαγής που έχει ήδη “πατηθεί””.
.

https://autoholix.com/2021/08/11/herber ... -h5oroCgfI

Ειπε τετοιο πραγμα αγγλος??
Άβαταρ μέλους
By g8777
#720915 Γκεακο οταν ημουν 6,5 χρονων αναρωτηθηκα για τελευταια φορα στην ζωη μου. Πώς είναι δυνατον να υπαρχει σχιστοματης/κιτρινιαρης που ΔΕΝ ξερει Κουνγκ Φου. Ηρθε η ωρα και για σενα Γκεακο, εστω και στα 40εμπα.

Για Ναντο.

Εχει μπει σε καθοδικη σπειρα που τερματιζει στην Βιλνεβοχώρα. Κρίμας.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#720950 To British bias υπάρχει μη λέμε ανοησίες. Ο Μαξ όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει υποφέρει από αυτό ούτε καν ο Αλόνσο εκτός του 2007. Πιο πολύ σπρώχνει κάτι τραχανάδες τύπου Jolyon Palmer ή Ticktum πάρα συκοφαντεί τους άλλους όσο δεν κοντράρονται με τους δικούς τους.
Πχ επική είναι η μούγκα που κάνουν για τους μέτριους αγώνες του Ράσελ τις Κυριακές και μιλάνε μόνο για τα Σάββατα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#727792 Σε ενα παιχνιδι που παιζω (kartkraft) βγηκε σημερα μια ανακοινωση οτι θα προσθεσουν την πιστα GENK.

Εβαλα και γω στο youtube να την δω....και μου εφυγε το σαγωνι....
2013...

2014 τορο ροσο τεστ
2015 επισημο συμβολαιο...

Τυχεροι που το ζουμε ολο αυτο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#727809 Πονεσαν τα χερια και τα πλευρα μου μονο που ειδα το βιντεακι :lipsealed:

Στο παιχνιδι που λες το kartkraft ειναι τοσο βαρυ το τιμονι στα καρτακια? Στο Assetto Corsa που θυμαμαι ενα μοντ με καρτ, σε συνδυασμο με τις συνεχεις στροφες, σου κοβοντουσαν τα χερια σε χρονο ΝτεΤε!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#727811 Το παιχνιδι ειναι φοβερα ρεαλιστικο. Με πολλες ρυθμισεις στο καρτ (που εγω δεν ξερω) εχει 2 καρτ 100+125 και 4-5 πιστες.

Γιαααααα δες το!!!

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#727829 Είναι το πιο ρεαλιστικό racing σε σημείο να νομίζω ότι θέλει υποχρεωτικά VR. Έχει τρεις κατηγορίες καρτ από ότι θυμάμαι (έχω να παίξω κανένα μήνα) και αν θυμάμαι καλά 6 πίστες. Με το pad τους δύσκολους αντιπάλους τους βλέπω μόνο όταν μου ρίχνουν γύρο. Για τα 6-7 ευρώ που το βρίσκεις μην το σκέφτεσαι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#727832 Να και vr

off topic sorry!
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#727836 Το είχα παίξει όταν πρωτοβγήκε σε beta. Είχα τεντώσει και το feedback και μετά από λίγο με πονούσαν τα χέρια όπως στο κανονικό καρτ. :lol:

Κρίμα που δε βγαίνει για κονσόλες.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Είναι το πιο ρεαλιστικό racing σε σημείο να νομίζω ότι θέλει υποχρεωτικά VR. Έχει τρεις κατηγορίες καρτ από ότι θυμάμαι (έχω να παίξω κανένα μήνα) και αν θυμάμαι καλά 6 πίστες. Με το pad τους δύσκολους αντιπάλους τους βλέπω μόνο όταν μου ρίχνουν γύρο. Για τα 6-7 ευρώ που το βρίσκεις μην το σκέφτεσαι.

Γεγονος ειναι οτι το δευτερο βιντεακι που ποσταρισε ο Γκεο με το VR με εφτιαξε πολυ περισσοτερο! Ρε λετε να φτανει (ή να εχει φτασει ηδη) η ωρα του VR? :hmmm:

Οσο για μενα, δυστυχως το προβλημα μου ειναι μεγαλυτερο απο τα 6-7 ευρω που κοστιζει το παιχνιδι. Αφοτου πουλησα το gaming PC που ειχα κανει, ξεχναω οτιδηποτε αλλο εκτος απο την κονσολα (PS4). Το χρεπι το PC 10ετιας+ που εχω τωρα, ουτε πακμαν δε μπορει να σηκωσει :s_sad
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#727973 Εγώ πάντως όταν το δοκίμασα δεν εντυπωσιάστηκα από το ρεαλισμό του. :sorry:

Έχουν περάσει 2-3 χρόνια βέβαια οπότε μπορεί απλά να έχω μείνει πίσω.